Tuletko paikalle kulta? PHOENIX ARTS CLUB

Will You Be There Darling? PHOENIX ARTS CLUB

Sijainti

Phoenix Arts Club 1 Phoenix Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Tuletko paikalle kulta? (WYBTD?)

Ystävällinen, osallistava ja ei-heimon sosiaalinen kokemus.

Liity joukkoomme lauantaina 21, kun otamme haltuumme upean yksityisen jäsenklubin, Phoenix Arts Club, West Endin sydämessä, ainutlaatuiseen WYBTD Social -tapahtumaamme, jossa seurustelemme rennossa ja rento ympäristössä, jota seuraa kabareeesitys.

Phoenix Artist Club on viihdyttänyt viihdyttäjiä vuodesta 1988, ja se on yksi viimeisistä jäljellä olevista todella itsenäisistä paikoista Lontoon West Endissä. Samalla pienellä sivukadulla, jota käytettiin Harry Potterin avausjaksossa, ja Phoenix-teatterin alle piilotettuna on viehättävä pakopaikka Lontoon normeista. Kiehtovat signeeratut julisteet, maalaukset ja kuvat vuosikymmenten teatterituotannosta, kunnostettu art deco -sisustus ja joka nurkassa piilevät piilotetut aarteet, jokaisella vierailulla on jotain uutta nähtävää! "Londonin paras salainen baari" - Harper's Bazaar

Tapahtuma on kahdessa osassa:
- Seurustelu klo 7-00
- Kabareeshow klo 8 alkaen Michael Twaits + erikoisvieraat

Iltamme alkaa klo 7, jolloin WYBTD:n jäseniä rohkaistaan ​​seurustelemaan ja seurustelemaan. Kaikille jaetaan nimilaput ja omistautuneet isännät esittelevät.

Jos et ole vielä käynyt missään tapaamisissamme, arvostamme, että voi olla hieman pelottavaa tulla sosiaaliseen tapahtumaan, kun et tunne siellä ketään muuta. Tämä on kuitenkin nimenomaan WYBTD:n tarkoitus: varmistaa, että kaikki ovat täysin integroituneet ryhmään, varsinkin kun melkein kaikki tapaamisillemme tulevat tulevat yksin.

Sitten klo 8 jälkeen on live-cabaret Show upealta drag-taiteilijalta Michael Twaitsin.

Michael Twaits on näyttelijä ja kabaree-esiintyjä. Hän on työskennellyt Pride In Londonissa viimeiset viisi vuotta isännöinyt Pride's Got Talent -tapahtumaa, ohjelmoinut joitain kabareelavaa ja isännöi nyt Trafalgar Squarea Priden aikana.

Uusi lauantai-supershow sisältää komediaa, kabareea, draga, musiikkiteatteria ja huippuviihdettä alusta alkaen!

LIPUT SAATAVILLA VAIN ENNAKKOON! Phoenix Arts Club on arvostettu yksityinen jäsenklubi, mikä tarkoittaa, että vain heidän jäsenensä pääsevät yleensä sisään. Kukaan ei voi vain ostaa lippuja ovelta ja mennä sisään! Meillä on kunnia, että saimme järjestää WYBTD-tapahtumamme siellä tiukan ohjeen mukaan, että annamme vieraslistamme etukäteen, joten sinun on hankittava lippusi täältä ennen tapahtuman alkua.

juontaja: Michael R
Koko tapahtuma isännöidään täysillä. Ystävällinen isäntäsi Michael R on yli 1,700 07549228398 Meetup-tapahtuman veteraani, joka varmistaa, että kaikki esitellään kunnolla ja ettei klikejä ole. - WhatsApp hänelle suoraan numeroon XNUMX, jos tulet yksin (kuten useimmat jäsenistämme), jotta hän voi varoa sinua ja tehdä esittelyjä.

GAY STAR NEWS julkaisi äskettäin artikkelin puolueestamme ja voit lukea siitä kaiken täältä: https://www.gaystarnews.com/article/will-you-darling-meetup-london/#gs.8k567s

WYBTD? sosiaalinen tapahtuma on juhlailta kuin mikään muu; se on ensisijaisesti "sosiaalinen mikseri", jossa kaikki integroituvat rennossa, helpossa ympäristössä. WYBTD tunnetaan kattavasta ja tuomitsemattomasta, joten KAIKKI ovat tervetulleita sosiaalisesta taustasta, tuloista, väristä, etnisestä taustasta, vammaisuudesta, HIV-statuksesta, koosta, iästä, muodosta tai jopa karvaisuudesta riippumatta.

"Kukaan meistä ei ole tasa-arvoinen, ennen kuin olemme kaikki samanarvoisia."

Emme usko laatikoihin, etiketteihin tai heimoihin; koska olemme kaikki kummallisia, tavalla tai toisella, ja olemme myös ylpeitä!

Emme välitä siitä, oletko ylä-, ala-, vers, karhu, puhdaslinjainen, isä, twink, trans, poz, nörtti, lihas-Mary, hunk, saukko tai mikä tahansa muu... tämä on sosiaalinen tapahtuma ME KAIKKI!

Emme usko sukupuolistereotypioihin (kuten masc/femme) tai slut-shaming tai body-shaming. Korkokengät ovat enemmän kuin tervetulleita :->

Olemme kaikki "hyviä homoja", joista jotkut ovat ujoja tai sosiaalisesti ahdistuneempia kuin toiset - joten meillä on omistautuneita isäntiä, jotka varmistavat, että kaikki esitellään eikä jätetä ulkopuolelle. Pohjimmiltaan se on kerhoilta, jossa kaikki tietävät, että on tutut kasvot, joiden kanssa hymyillä, jutella tai pyytää apua tai tukea.

Liity Meetup-ryhmäämme (jossa on yli 6,100 XNUMX jäsentä) täällä: https://www.meetup.com/WYBTD-Will-You-Be-There-Darling/
hinta Tuletko paikalle kulta? PHOENIX ARTS CLUB

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.