Muff Comedy Nightin sana

Word of Muff Comedy Night

Sijainti

Kirjaklubi 100-106 Leonard Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Komediailta Lontoossa.

Word of Muff on toukokuussa 2017 syntynyt komediavarieteohjelma, jossa stand up, sketsi, impro- ja hahmokomedia - vain muutamia mainitakseni - yhdistyvät esittelemään naisten tekemää taidetta. Kyllä, olemme niin harhaanjohtavia ja ajattelemme (jotkin) komediat olevan taidemuoto. Se on myös yrityksemme varastaa lava-aikaa suoralta, valkoiselta, cis-uroselta. Skenaario on parantunut näiden (melkein) kolmen vuoden aikana, mutta ei tarpeeksi! Lisäksi meillä on hauskaa vetää esitystä ja löytää ikätovereillemme mahdollisuuksia esitellä kykyjään.

Kollegoista puheen ollen - meidän Lontoon komediaskenessä (ja joissakin kansainvälisissä kohtauksissa olimme iloisia kokemaan) ovat mahtavia ja täyttävät kokoonpanomme! Aiempia vieraita ovat Sophie Duker, Kemah Bob, Bisha K Ali, Lacey Jeka, Lydia Hensler, Athena Kugblenu, Jodie Mitchell ja Esther Manito, ja he ovat esiintyneet Soho Theatressa, 8/10 Cats, The Guilty Feminist, BBC, Union Hall Brooklyn, UCB Theatre NYC, Dubain oopperatalo ja jopa Marvel Studiosin kirjailijahuoneet!

Olemme Mariana Feijó, kansainvälinen koomikko, kirjailija ja valokuvaaja sekä Maddy Hunter improkoomikko ja opettaja. Yhdessä tuotamme queer-, nais- ja maahanmuuttajakomediailtoja ympäri Lontoota. Olemme esiintyneet kansainvälisesti Berliinissä, NYC:ssä ja Amsterdamissa, ja töitämme on esiintynyt Guardianissa, BBC:ssä, Duckiessa The Royal Vauxhall Tavernissa, Soho Theatressa, Funny Womenissa, Upright Citizens Brigade Theaterissä New Yorkissa ja muissa sarjoissa.

"Upea impro- ja crunktanssiryhmä." Shem Pennant - koomikko 

 "Nyt minun omituinen tyttöperse tuntee olevansa tervetullut lavalle" Ludmila Bogatchek - improvisoija ja kuvittaja

"Kiitos, että sait minut suuttumaan nauramaan" Hollie Foster - muusikko 

"Päivititte mahtavan illan ja oli niin mahtavaa olla osa sitä" Megan Ford - koomikko 

“Mikä hauska ilta ja paljon yleisöä!” Rebecca Schuster - koomikko 

“Niin hyvin kuratoitu ilta!” Cordelia Graham - koomikko

----
Word of Muff loi 20% Less varastaakseen lava-aikaa suoralta valkoiselta mieheltä, ja se tuo sinulle säännöllisesti naispuolisen joukon koomikoita. Esiintyjät viihdyttävät sinua improvisoidulla komedialla, sketsillä ja hahmokomedialla ja stand upilla sekä toisinaan elävällä musiikilla. Aikaisempiin painoksiin kuuluivat muun muassa Kemah Bob, Grainne Mcguire, Bisha K. Ali, Sophie Duker, Athena Kugblenu, Shelf, Jodie Mitchell, Fathia Al-Ghorri.
Naisten tekemä komedia kaikille!
----
Aika: Ovet auki klo 7 / Show klo 40
Missä: Kirjaklubi | 100-106 Leonard St | EC2A 4RH | Lontoo
Putki: Old Street/Shoreditch High Street

Lipun linkki
hinta Muff Comedy Nightin sana

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.