Wrestlers Weekend - Eroottinen paini

Wrestlers Weekend - Eroottinen paini

Wrestlers Weekend - Erotic Wrestling

Sijainti

Barcelona, Espanja

Wrestlers Weekend - Eroottinen paini
Tänä vuonna se on ulkona, vaikkakin yksityisessä kiinteistössä täydellisen yksityisyyden takaamiseksi Costa Doradan upeassa mänty- ja tuulensuissa ympäristössä, Calafellissa Tarragonassa, 55 minuutin päässä Barcelona-Santsin lähijunasta.

Painilla voi tai vain tarkkailla, ei ole velvollisuutta tehdä sitä tai ei. Tyylistä päätät sinä ja taistelukumppanisi, harjoittelu, hauska tai kilpailullinen.

Jos tappelet, muista säännöt: Sinun tulee olla terve ja fyysisesti kykenevä siihen, teet sen omalla vastuullasi, organisaatiolla tai Hunkswrestlingillä ei ole vastuuta loukkaantumisesta, taistelun tulee olla vastuullista ja turvallista.

Vaarallinen tai sopimaton käytös johtaa tapahtumasta poistamiseen ilman oikeutta lunastaa tai palauttaa pääsylippu. Tarkka osoite ja muut tiedot tulevat sähköpostiisi, jota käytät Hunkswrestling-tililläsi viikkoa ennen tapahtumaa.

Palveluihin kuuluu: Painimatto, rentoutumisalue, baaripalvelu, suihku, kylpyhuone.

Huomautus tapahtumapaikalta: "TÄRKEÄÄ - Osallistuaksesi ilmoitat olevasi terve, ilman tarttuvaa tautia, etenkään COVID-19:ää, ja sinun tulee käydä testeissä ennen saapumistasi.
TG valkoinen logoVisit Website
hinta Wrestlers Weekend - Eroottinen paini

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli