Antigua

Antigua Gay Guide ja hotellit

Antigua yhdistyy Barbudaan ja muodostaa saarivaltion Karibialla. Se on suosittu lomakohde.

Antigua on paikka, jossa voit elää karibialaista fantasiaa. Se on kuuluisa valkoisista hiekkarannoistaan ​​ja amiraali Nelsonin entisenä polkupaikkana, joka on nyt ikuistettu hänen sokkelilleen Lontoon keskustassa. Antigua on luonnonkauniin paikka.

Hotellit Antigua


Antigua

Antigualla on yli 90 mailia rantaviivaa. Siellä on tutkittavia riuttoja, monia erinomaisia ​​hotelleja ja luultavasti maailman lauhkein ilmasto. Antigua on erittäin suosittu kohde syystä.

 

Tarkista hinnat ja varaa nyt

Antigua Gay Guide ja hotellit

Jumby Bay Resort
Sijainti-kuvake

Jumby Bay Island, Antigua

Miksi tämä hotelli? Saaren pakopaikka. Luksus. Yksityinen saari.
Jumby Bay Resort on all inclusive yksityinen saarilomakeskus. Se on 2 kilometriä Antiguan rannikosta, ja sinne pääsee lentokoneella mantereen lentokentältä.

Lomakeskuksessa on 40 huonetta, joissa on oma terassi, riippumatot ja ulkosuihkut.

Saarella on erilaisia ​​villieläimiä, jotka sopivat luonnontieteilijöille. Saaren sydämessä on maatila, jossa asuu punajalkakilpikonna, ja vesilintujen suojelualue. On myös mahdollisuus suunnata Pasture Bayn rannalle, jossa voit nähdä harvinaisia ​​Hawksbill-kilpikonnia. Lomakeskus tarjoaa polkupyöriä saarella liikkumiseen tai vaihtoehtoisesti golfrattaita esteettömänä vaihtoehtona.

Tarjolla on monia aktiviteetteja, kuten erilaisia ​​vesiurheilulajeja ja joogaa. On myös mahdollisuus mennä snorklaamaan Yennecott Yachtin kautta.

Yksityisiin ruokailuvaihtoehtoihin kuuluu terassibuffet, ranta-ateriat sekä juomat ja ateriat tilalla.

 

 

 

 
Ominaisuudet:
lastenhoitaja
Ranta
Polkupyörä
aamiainen
Ilmainen Wi-Fi
Golfrattaat
Kunto
Riippumatto
taloudenhoito
Merinäköala
ulkosuihku
vilvoitteluallas
pool
oma parveke
yksityinen ranta
oma terassi
huonepalvelu
sviittiä
Cocobay Resort Antigua
Sijainti-kuvake

Valley kirkko, Antigua

Miksi tämä hotelli? Ocean Front. Vain aikuisille.
Cocobay Resort Antigua on romanttinen vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus saaren länsipuolella. Saaren "auringonlaskun puolella" sijaitseva maalaismainen hotelli sijaitsee rinteessä. All-inclusive-lomakeskuksessa on kokoelma värikkäitä mökkejä, joissa on oma parveke merinäköalalla. Muita ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat riippumatot omalla terassillasi ja yksityiset pulahdusaltaat ja wellness-retriitit.

Voit rentoutua lomakeskuksen edessä olevilla kahdella rannalla tai tutustua ympäröiviin rantoihin ja nähtävyyksiin lomakeskuksen lähellä. Tämä sisältää kalaravintoloita, Greencastle Hillin kansallispuiston ja paljon muuta! Jos olet luonnonystävä, muista lähteä opastetulle luontokävelylle, jota johtaa Lääkärimies.

 
Ominaisuudet:
Lentokenttäkuljetus
bar
Ranta
Melonta
kuntokeskus
Ilmainen Internet
taloudenhoito
lounge
Ocean View
pool
oma parveke

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.