Gay Cebu

Gay Cebu

Cebun maakunta koostuu Cebun saaresta ja 167 ympäröivästä saaresta, jotka sijaitsevat Negrosin itäpuolella ja Leyten ja Boholin saarten länsipuolella.

Cebu-Filippiinit

Pitkä kapea saari, joka ulottuu 225 km pohjoisesta etelään, on Cebu yksi Filippiinien kehittyneimmistä maakunnista. Condé Nast Traveler Magazine nimesi kerran Cebun Intian valtameren 7. parhaaksi saarikohteeksi.

Cebu · homobaarit

Navigator
Sijainti-kuvake

Fortuna Building, Ibabao, Mandaue, Cebu

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli?
Cebun pisimpään toiminut homobaari ja suosittu paikallinen ajanviettopaikka. Navigatorissa on tavallisia drag-esityksiä ja miespuolisia go-go-tanssijia.
Ominaisuudet:
bar
Go-Go Show
Musiikki

Cebu · Hotellit

The Henry Hotel Cebu
Sijainti-kuvake

Paseo Saturnino Maria Luisa sisääntulotie Banilad, 1,, Cebu

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Gay-suosittu hotelli. Erittäin tyylikäs muotoilu. Suuri arvo.
Cebun ensimmäinen designhotelli. Henryssä on 38 yksilöllisesti suunniteltua huonetta, joissa on king-size-vuode, taulu-tv, DVD-soitin, sadesuihku ja ilmainen WiFi.

Asiakkaat voivat nauttia uimisesta rata-altaassa, ruokailla Paseo One -ravintolassa tai rentoutua trendikkäässä Scrapyard-baarissa.

Henry sijaitsee kätevästi lähellä kaupungin keskustaa ja IT-puistoa. Erittäin tyylikäs, suosittu homovieraiden keskuudessa ja hyvää vastinetta rahalle.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Viestikenttä
ravintola
Sauna
Kylpylä
Uima-allas

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.