Gay Galapagossaaret

Gay Galapagossaaret

Galapagossaaret, Unescon maailmanperintökohde, on lumoava saaristo, joka tunnetaan ainutlaatuisesta villieläimistään, koskemattomista rannoistaan ​​ja rikkaasta ekologisesta monimuotoisuudestaan.

Galapagossaaret ovat luonnon ihmemaa ja rakas kohde LGBTQ+-matkailijoille. Nämä saaret, jotka sijaitsevat Ecuadorin mantereesta itään ja joissa asuu yli 30,000 XNUMX asukasta, ovat kuuluisia ainutlaatuisista villieläimistään ja henkeäsalpaavista maisemistaan. Osallistava ilmapiiri tekee niistä ihanteellisen paikan unohtumattomalle matkalle.

Kun vierailet Galapagossaarilla, löydät vieraanvaraisen paratiisin erilaisille seikkailijoille, jossa luonto on yhtä monipuolinen kuin vierailijat. 

Galapagossaarten retket

Koe poikkeuksellisia, läheisiä kohtaamisia harvinaisten villieläinlajien kanssa, kun lähdet Galapagossaarten kiertueelle!
Ecoventura
Sijainti-kuvake

Galápagos-saaret, Ecuador, Galapagos, Ecuador

Näytä kartalla
0.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 42 ääntä

Omistajan kuvaus: Ecoventura on määritellyt uudelleen pienten laivojen huvivenekokemuksen upottamalla matkustajat muistoja rikastaviin kokemuksiin pienempien ryhmien kanssa, jotka jakavat intohimomme suojeluun ja ovat erittäin vieraanvaraisia ​​retkillään.

- Ecoventuran alkuperä, teoria ja kehitys Tarjoaa intiimin ja eksklusiivisen ympäristön vain 20 vieraalle per alus, mikä on linjassa missiomme kanssa korostaa kohteen kunnioitusta herättäviä ominaisuuksia ja minimoimalla vaikutukset herkälle ekosysteemille. Vuonna 2016, 2019 ja 2023 lanseeratut kelluvat viiden tähden "boutique-hotellit" ovat osa Relais & Chateaux kokoelma. Nimet ovat saaneet inspiraationsa Charles Darwinista Evolutionin teoria ja Lajien alkuperä. 

Aluksen ylellisyyttä ylittää vain 13 hengen miehistö, jota johtaa kapteeni ja concierge, jotka eivät voi tehdä tarpeeksi varmistaakseen kelluvan viiden tähden boutique-hotellikokemuksen. Kymmenen designhuonetta ylellisillä kylpyhuone varusteet on sisustettu kauniisti KING-size-vuoteilla ja tarjoavat upeat esteettömät merinäkymät ja sadesuihkut.

Huippuluokan mukavuuksia ovat varjostettu aurinkoterassi, jossa on leposohvia, baari ja poreallas. Täydellinen rentoutumiseen ja lounaaseen ulkona tarjoiltuna. Hotellissa on concierge-palvelu, kuntokeskus, kirjasto, putiikki, ilmainen Wi-Fi ja avoin baari. Ruokailu laivalla on herkkua aisteillesi. Jokainen ateria valmistetaan huolellisesti, ja illallinen on kauniisti päällystetty neljän ruokalajin menu, joka sisältää paikallisesti tuotettua ecuadorilaista inspiraatiota.

Lähdöt ovat joka sunnuntai tarjoten kaksi innostavaa 7 yön reittiä saariston uloimmille syrjäisille saarille, eikä niitä tarjota lyhyempinä osina. Mene maihin asiantuntevan luonnontutkijan seurassa pienissä, enintään kymmenen hengen ryhmissä per opas. Naturalistien ja matkustajien suhde on Galapagossaarten edullisin, mikä luo vieraille intiimin, kuraatoidun kokemuksen kulkea omaan tahtiinsa. Tutustu jalkaan tai kajakilla, Stand-Up-melalaudalla tai lasipohjaisella syvälliseen oppimisympäristöön.

Uppoudu Galápagossaarten upeisiin maisemiin, niin maalla kuin merelläkin. Seikkailuaktiviteetteja ovat esimerkiksi vaellukset laavakentillä ja rehevien metsien halki, snorklausretki koralliriutoilla, melonta ja paljon muuta.

Koe poikkeuksellisia, läheisiä kohtaamisia harvinaisten villieläinlajien kanssa, jotka eivät ole kehittäneet ihmisten pelkoa ainutlaatuisen eristäytyneen ympäristönsä ansiosta – ilmiö, jota voidaan nähdä hyvin harvoissa muissa paikoissa maailmassa. Sinulla on mahdollisuus tarkkailla merileijonoita, pingviinejä, merikilpikonnia, jättiläiskilpikonnia, delfiinejä, valaita ja vasarahaita, meri- ja maaleguaaneja, sinijalkaisia ​​tissejä ja lukemattomia muita olentoja.

Ominaisuudet:
kiertoajelut
ylellinen kiertue
veneen vuokraus

Arkipäivä: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Viimeksi päivitetty: 23-Feb-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.