kotor

Kotorin homoopas ja hotellit

Kotor on viehättävä kaupunki Montenegrossa, jota ympäröivät vuoret ja joka sijaitsee lahden yllä Adrianmeren rannikolla.

Kotor ei ehkä ole yhtä tunnettu kuin Dubrovnik, mutta se on yhtä tunnelmallinen ja tyylikäs - ehkä jopa enemmän. Löydät mahdottoman romanttisia historiallisia rakennuksia tutkittavaksi. Kotor on niin houkutteleva, että voit rakentaa matkasi Balkanin ympäri tässä kaupungissa.

Hotellit Kotor


kotor

Kotor on keskiaikainen kaupunki, jossa on mutkaisia ​​mukulakivikatuja tutkittavaksi. Löydät piilotettuja kävelyteitä, historiallisia kirkkoja ja viehättäviä kahviloita ja baareja tutkittavaksi. Kotorin silmiinpistävin osa tutkittavaksi on Stari Grad (vanhakaupunki).

 

Tarkista hinnat ja varaa nyt

Hotellit Kotor

Tässä on oppaamme parhaisiin hotelleihin Kotorissa, Montenegrossa, homomatkailijoille. Kotorissa on monia viehättäviä boutique-hotelleja historiallisissa rakennuksissa.
Hostel Old Town Kotor
Sijainti-kuvake

Stari Grad 284, kotor

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli?
Old Town Hostel sijaitsee Kotorin vanhassakaupungissa ainutlaatuisessa 13-luvulla perustetussa rakennuksessa, ja se tarjoaa todellisen Kotor-elämyksen kohtuuhintaan. Aiemmin paikallisen Bisantin aatelissuvun omistuksessa, nyt eloon herätetty Old Town Hostel Kotor, ne tarjoavat todella ainutlaatuisen oleskelumuodon Kotorissa.

Kauniisti sisustetussa Old Town Hostel East Wingissä on 8 asuntoa (5,6,7,8 ja 12 vuodepaikkaa), 3 kahden hengen makuuhuonetta ja yksi huoneisto. West Wingissaan heillä on 4 asuntolaa (5,6 ja 8 vuodetta) ja 2 kahden hengen makuuhuonetta. Jokaisessa makuusalissa on oma kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Asuntoloissa ja huoneissa on myös pieni minikeittiö. Sekä itä- että länsisiivessä on isommat täysin varustetut keittiöt ruoanlaittoa varten.

Ne ovat vain 1 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin tunnetuimmista mukavuuksista, Sv Tryphonin katedraalista ja kaupungin linnoimien sisäänkäynnistä.

Älä missaa heidän viikoittaisia ​​tapahtumiaan, mukaan lukien karaoke, peli-illat ja Sangria Night!
Palazzo Drusko
Sijainti-kuvake

Stari grad 484, kotor

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli?
Palazzo Drusko, joka sijaitsee 600 vuotta vanhassa kivitalossa, jonka omistivat entinen Montenegron aatelisto, on vain 150 metrin päässä Kotorin Pyhän Tryfonin katedraalista ja tarjoaa ilmastoitua, tilavaa ja viihtyisää majoitusta. Huoneet on sisustettu yksilöllisesti perinteisillä tyyleillä 150 vuotta vanhoilla huonekaluilla, kiviseinillä ja puisilla elementeillä, jotka tarjoavat todella Kotorin vanhankaupungin viehätyksen.

Lähistöllä on ilmainen julkinen pysäköintimahdollisuus. Lentokenttäkuljetuspalvelu sekä retki- ja concierge-palvelu ovat saatavilla lisämaksusta. Majoituspaikassa puhutaan englantia ja norjaa.

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli