Mene Los Angelesiin

Gay Los Angeles City Guide

Suunnitteletko matkaa Los Angelesiin? Homoseksuaalien Los Angelesin kaupunkioppaamme on sivu sinulle

 

Mene Los Angelesiin

Los Angeles

Los Angeles on iso kaupunki Etelä-Kaliforniassa. Se on maailman viihteen pääkaupunki. Hollywood on ollut viime vuosisadan vaikutusvaltaisin kulttuurin viejä. Tinseltown on paikka, jossa niin monia unelmia on tehty ja menetetty.

Se tunnetaan teknisesti Los Angelesin kaupunkina - se tunnetaan myös nimellä LA ja jopa enkeleiden kaupunki. Los Angelesissa on noin 4 miljoonaa asukasta. Se on jaettu useille hyvin erottuville alueille, mukaan lukien WeHo, Venice Beach, Malibu, Beverly Hills ja Pacific Palisades. Se on yksi maailman rikkaimmista kaupungeista, ja sen GMP:n arvo on 1 biljoona dollaria vuodessa, mikä tekee siitä rikkaamman kuin monet maat. Lue lisää: Los Angelesin tyylikkäimmät kaupunginosat.

Gay-baarit Los Angelesissa

Los Angelesissa on yksi planeetan parhaista homokohtauksista. Suurin osa LA-gay-skenestä on keskittynyt West Hollywoodiin, joka tunnetaan myös nimellä WeHo. Joillain mittareilla WeHo on Amerikan suurin homojen mekka. Kun homot ryntäsivät San Franiin 70-luvulla, he kerääntyvät WeHoon tänään. Niin monet LGBT+ "vaikuttajat" rakentavat koko sosiaalisen median läsnäolonsa paidattomien selfien ympärille LA:ssa

Tällä kaupungilla on pitkään ollut maine muovi-fantastisena. Se on paikka, jossa ihmiset viettävät paljon aikaa ulkonäkönsä parissa. Isot hauislihakset ja six-pack näyttävät olevan pikemminkin normi kuin poikkeus.

Näet siellä paljon kauniita ihmisiä Abbey, ehkä tunnetuin homobaari WeHossa. Se on jonkinlainen instituutio. Siellä on suuri ulkotila, joka sopii erinomaisesti ihmisten katseluun. Voit suunnata sinne iltapäivällä drinkille ja myös juhlia koko yön.

On niin monia homobaareja tutkittavana. Tämä paikka on gay-baarin keskustassa.

Beverly Wilshire Hotel Los Angeles, Kalifornia

Gay-Suositut hotellit Los Angelesissa

Jotkut Amerikan parhaista hotelleista löytyvät Los Angelesista. LA:ssa ei oikeastaan ​​ole homoille tarkoitettuja hotelleja, mutta kaikki hotellit ovat erittäin homoystävällisiä. Andaz West Hollywood on suosittu hotelli Travel Gay. Se sijaitsee Sunset Boulevardilla aivan toiminnan sydämessä. Edullisempi valinta on Ramada Plaza WeHo. Siinä on värikäs art deco -tyyli.

LA:ssa on maailmanluokan luksushotelleja Lontoon länsi-Hollywood on brittiläinen luksushotelli, jossa on vanhan maailman loistoa. Chateau Marmont on yksi, ellei historiallisimmista hotelleista LA:ssa. Siellä monet Tinseltownin suurimmista tähdistä ovat yöpyneet ja juhlineet Garbosta DeNiroon. Jos seinät voisivat puhua, olisit järkyttynyt.

Koe Los Angeles

Los Angeles on valtava, rönsyilevä kaupunki. Navigointi ei ole niin helppoa, ja liikenne voi olla painajainen, jos aiot vuokrata auton. On parasta tutkia alueelta alueelta ja myös erittäin tärkeää valita oikea hotelli oikeasta sijainnista. WeHo on paras paikka aloittaa, erityisesti homomatkailijoille. Sieltä löydät parhaan yöelämän ja monet kulttuurin kohokohdat.

Lue lisää: Tekemistä Länsi-Hollywoodissa.

On monia ikonisia turistikohteita, jotka haluat merkitä bucket-listaltasi. Kävele Hollywood Walk of Famea ja Sunset Boulevardia pitkin. Grauman's Chinese Theatre on myös vierailun arvoinen. Kannattaa liittyä Hollywood-kiertueelle saadaksesi tietoa elokuvien merkittävästä vaikutuksesta LA:hen ja muuhun maailmaan. Venice Beach on käymisen arvoinen paikka. Sieltä voit suunnata Muscle Beachille ja nähdä joitain maailman kauneimmista ihmisistä.

Gay-kylpylät Los Angelesissa

LA:ssa on yksi Amerikan viimeisistä kunnollisista kylpyläkohtauksista. Flex LA on homokylpylä Melrose Avenuella. Se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. North Hollywood Spa on Vineland Avella lähellä WeHoa.

Lue lisää: Amerikan homokylpyloiden historia ja "Bathhouse Betty".

Los Angeles · Gay-baarit

Saapuminen Los Angelesiin

Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä (LAX) on LA:n päälentokenttä. Se on yksi Amerikan suurimmista lentokentistä, joten sinne on erittäin helppo päästä. Voit päästä bussilla tai metrolla LAXista Hollywoodiin. Sen ei pitäisi kestää yli tunti. Taksi WeHoon maksaa noin 40 taalaa.

Usein kysyttyä Los Angelesista

Liikkuminen Los Angelesissa

Lentäminen Los Angelesiin on helppoa. Los Angelesissa liikkuminen voi olla enemmän haastetta. Julkinen liikenne ei ole yhtä hyvä kuin muissa suurissa kaupungeissa. Myös moottoritiet voivat juuttua hyvin tukkoon. Meidän on vielä kerran korostettava, että hotellivalintasi on avainasemassa. Jos haluat tehdä kaikkea Hollywoodia, hanki hotelli Hollywoodista. Jos haluat käydä rannalla, harkitse Venice Beachiä.

metro

Metro ei kata kaikkia kohteita. Se kuitenkin peittää tarpeeksi. Tarkista metroreitti ja harkitse sitä suhteessa hotelliisi. Voit harkita matkasuunnitelmaasi tässä yhteydessä. Metro on edullisin kulkuväline.

bussi

Bussi on ystäväsi. Bussireitit kattavat koko kaupungin. Koska LA on valtava, se voi olla hämmentävää turisteille. Muista suunnitella bussireittisi huolellisesti.

Taksi

Voit ottaa taksin, mutta jos kuljet huomattavan matkan, kulutat paljon rahaa. On parasta ajaa takseja tietyn alueen ympärille.

Onko Los Angeles turvallinen?

Los Angelesissa on vaikeita alueita. Sillä oli ennen melkoinen maine. Asiat ovat parantuneet viime vuosina. LA on melko turvallinen, mutta se on iso, vilkas kaupunki, joten pidä järkeäsi ja vältä epävarmoja alueita yöllä.

Onko LA kallis?

Se on. Keskimääräinen asunnon vuokra on kaksinkertainen maan keskiarvoon verrattuna. Se on erittäin haluttu paikka asua ja se houkuttelee paljon kunnianhimoisia ihmisiä. LA on hauskaa, mutta sinun on varattava budjetti, jos et käytä dollareita.

Milloin vierailla Los Angelesissa

Maaliskuu-toukokuu on hyvä aika vierailla LA:ssa Syys-marraskuu on myös suosittua aikaa. Se voi olla erittäin kuuma ja ruuhkainen kesän huipulla. Harkitse talvimatkaa, jos sinulla on budjetti.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.