Birminghamin homokartta

Birminghamin homokartta

Interaktiivinen Birminghamin homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Selina Birmingham

Kunnostetun viktoriaanisen tehtaan sisällä kaupungin korukorttelissa sijaitseva Selina Birmingham on täynnä luonnetta ja kokoelman ainutlaatuista paikallista charmia. Tässä hotellissa on kaikki majoitusvaihtoehdot jaetuista huoneista yksityisiin lofteihin. Lisäksi wellness-tilan ja kahvilan ansiosta se on ihanteellinen paikka viikonloppumatkalle yhdessä Britannian nousevista kaupungeista. Jokainen huonetyyppi on sisustettu mittatilaustyönä eklektisellä yhdistelmällä antiikkiaarteita ja tyylikkäitä moderneja yksityiskohtia. Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä korukorttelin keskustasta sijaitseva Selina Birmingham on kaupungin boheemimman kaupunginosan sydämessä. Täältä löydät lukemattomia itsenäisiä kauppoja, kahviloita ja joitain Birminghamin parhaista homobaareista. Selina on maanosan kattava kokoelma hotelleja ja majataloja, jotka ovat todella ainutlaatuisia. Selina houkuttelee matkailijoita, digitaalisia paimentolaisia ​​ja viikonloppumatkailijoita, ja se tarjoaa kaunista majoitusta upeissa paikoissa. Jokaisessa Selina-hotellissa on kiinteistöjä joka puolella maailmaa, ja jokainen Selina-hotelli on inspiroitunut ja uppoutunut ympäröivään kulttuuriin, ja vieraanvaraisen ja asiantuntevan henkilökunnan ansiosta Selina-hotelli on ihanteellinen paikka seuraavan seikkailun perustamiseen. Modernia aikakautta varten räätälöity mallisto yhdistää hyvinvoinnin, matkailun ja yhteistyön tarjotakseen autenttisia tiloja, jotka sopivat jokaisen matkailijan tarpeisiin ja toiveisiin.

Mitä tänään