Koh Samuin homokartta

Koh Samuin homokartta

Interaktiivinen Koh Samuin homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Ranta

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Kylpylä

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Alpha Gay Resort

Omistajat Kuvaus: Alpha Gay Resort on Samuin saaren ainoa homolomakeskus. Alphan ainutlaatuinen lomakeskus sijaitsee 6,400 25 neliömetrin maa-alueella, jota ympäröi turvallisesti korkea bambuaita, joka tarjoaa ehdotonta yksityisyyttä. Kaunis rehevä perustettu viheralue ja massiiviset alkuperäispuut integroituvat arkkitehtuuriin. 10 äskettäin rakennettua modernia ärtyisää huonetta ja huvilaa tarjoavat vieraille pakopaikan kiireisestä kaupunkielämästä rentoutuakseen, virkistäytyäkseen, ollakseen vapaana, rakastuakseen ja tietysti nauttiakseen vapaudesta mennä naimisiin. Kiinteistössä on nyt myös hiljattain avattu ulkoporeallas ja pimeä huone. Vieraat voivat rentoutua tai seurustella allasbaaria ympäröivillä aurinkoterassilla sekä suunnitella päivän aktiviteetteja Alphan henkilökunnan avulla. Meet & Greet -mahdollisuudet juomien ääressä ja Alpha Private Island Tour on myös kaikkien saatavilla. Alpha Gay Resort on paras paikka pitkien ja inspiroivien suhteiden solmimiseen. Meillä on paras, ystävällisin ja kokenut henkilökunta, joka auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi häitä, joita sinä ja kumppanisi saatat ajatella. Kiinteistö on alle 3 minuutin ajomatkan (12 km) päässä Samuin kansainväliseltä lentokentältä ja alle 1 minuutin kävelymatkan päässä (XNUMX). km) surullisen Chaweng Beachin valkoiselle hiekkarannalle ja sinisille vesille, jossa on homobaareja, tanssiklubeja ja drag-esityksiä. Alpha Gay Resort tekee yhteistyötä saarella olevien ammattimaisten ja hyvin valittujen homoyritysten kanssa, kuten Divas Cabaret, Pride Bar, Hush, Elephant Beach Resort jne. Resortilla on tänä vuonna täynnä tapahtumakalenteri, katso niiden tapahtumasivuilta lisätietoja.

Mitä tänään

Homo Koh Samui Tapahtumat