Tokion homokartta

Tokion homokartta

Interaktiivinen Tokion homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
Kylpylä

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Palvelu

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Hotel Groove Shinjuku, ParkRoyal-hotelli

Hotel Groove Shinjuku, A ParkRoyal Hotel

Shinjukun sydämessä Kabukichossa sijaitseva HOTEL GROOVE SHINJUKU, A PARKROYAL Hotel tarjoaa helpon pääsyn Tokion kaikkiin osiin, koska se on yksi trendikkäimmistä Shinjukun hotelleista lähellä rautatieasemaa. Tämä tyylikäs hotelli yhdistää mukavuutta ja luonnetta kodikkaissa ja tilavissa huoneissa, joista jokaisesta on ainutlaatuinen näkymä dynaamiseen kaupungin horisonttiin. Vietettyäsi päivän Tokion kiehtoviin nähtävyyksiin tutustuen voit vetäytyä taiteelliseen hotellihuoneeseesi, jonka seiniä koristavat teemamaalaukset, jotka heijastavat paikallista kulttuuria ja historiaa. Tankkaa gourmet-ruokia avokeittiöravintolassa tai piristä iltaa mielikuvituksellisilla cocktaileilla taiteellisessa baarissa. Jos kaipaat omaa yksityistä iltapalaa, kattoterassi velvoittaa siihen huolella. Shinjukussa on kaksi suurta juoma-aluetta lyhyen matkan päässä hotellista. Löydät "Golden Gai" ja "Omoide Yokocho", joissa on monia mielenkiintoisia pieniä baareja. Shinjukussa on myös kuuluisa monipuolinen kaupunki, Shinjuku Ni-chome, LGBTQ+ -alue Tokiossa, jossa on noin 300 ainutlaatuista baaria. Toisaalta Shinjukussa on luontorikas puutarha, nimeltään Shinjuku Gyoen. Puutarhassa yhdistyvät englantilainen, ranskalainen ja japanilainen tyyli, ja sen kaunis maisema on vierailun arvoinen ja kokea puutarhan kauneus. Tokiossa on niin monia kiinnostavia paikkoja 30 minuutin junamatkan päässä Shinjukusta, kuten Shibuya, jossa on maailman vilkkain risteys, Asakusa, jossa on perinteinen japanilainen tunnelma, ja Tokyo Sky Tree, jossa on maailman korkein radiotorni.

Mitä tänään

Homo Tokio Tapahtumat