Martan viinitarha

Martha's Vineyard Gay Guide ja hotellit

Martha's Vineyard on Massachusettsin saari Cape Codin varrella. Se on ollut pitkään suosittu matkakohde varakkaiden matkailijoiden keskuudessa. Martha's Vineyard on myös suosittu homomatkailijoiden keskuudessa.

Martha's Vineyard on yksi Uuden Englannin jalokivistä. Se tunnetaan parhaiten kesäsiirtokuntana, ja siellä asuu myös rikkaimpia amerikkalaisia ​​ja julkkiksia – Jackie Kennedystä Carly Simoniin. Tämä on eräänlainen miljonäärin leikkipaikka, joten voit mahdollisesti hankkia itsellesi rikkaan aviomiehen.

Majoitus Martha's Vineyard, valitse omasi runsaasta valikoimastamme

Martan viinitarha Martha's Vineyardissa kannattaa vierailla Oak Bluffin karamellivärisissä piparkakkutaloissa. Tarvitset myös hummeria ja simpukkajuustoa mieluiten Menemsha Beachillä saadaksesi todellisen New England -kokemuksen. Ja älä unohda vierailla Gay Head Cliffsissä ja Gayhead Lighthousessa (joo, lol).   Tarkista hinnat ja varaa nyt

Martan viinitarha

Martha's Vineyard Gay Guide ja hotellit

Seaweed's
Sijainti-kuvake

16 Kennebec Ave, Martan viinitarha,

Näytä kartalla
Seaweed's on kummankin omistama ja ylläpitämä viinibaari ja ravintola Martha's Vineyardissa, joka sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä Oak Bluff's Town Beachiltä.

Tämä kestävä ravintola tarjoaa huolella kuratoituja aterioita, jotka on valmistettu saaren tuotteista. Se tarjoaa myös ylpeänä diodynaamisten tuottajien valmistamia herkullisia luomuviinejä, oluita ja cocktaileja.

Ruokalista vaihtuu usein saatavilla olevien tuotteiden mukaan, joten muista tarkistaa heidän instagraminsa etukäteen.
Ominaisuudet:
Tuore
Paikallisesti hankittu tuote
Luomuviini
Merenelävät
viinin maistelua

Arkipäivä: 15-00

Viikonloppu: 15-00

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.