Gay Mauritius

Gay Mauritiuksen opas

Homomatkaoppaamme Mauritiukselle

Mauritius on pieni saari Intian valtamerellä noin 500 mailin päässä Madagaskarin rannikolta. Täältä löydät täydellisiä rantoja, tasokkaita hotelleja, kallioisia vuoria ja vesiputouksia. Saarta ympäröivät koralliriutat.

Mauritiuksen topografia lumoi Mark Twainin. Hän kirjoitti ylistäviä saarta matkakirjaansa "Following The Equator".

Hollannin, Ranskan ja Ison-Britannian valtakunnat vaativat Mauritiuksen eri aikoina historiaa. Saaren asukkaat ovat monipuolinen sekoitus intialaista, ranskalaista, kiinalaista ja kreolia.

Sen jälkeen, kun Mauritius itsenäistyi Britanniasta vuonna 1968, se on nauttinut poliittisesta vakaudesta ja jatkuvasta talouskasvusta. Se on erittäin suosittu matkakohde ympäri maailmaa, mutta Mauritius voi olla haaste LGBT+-matkailijoille.

Kuinka homoystävällinen Mauritius on?

Sodomia on laitonta Mauritiuksella. Äskettäinen yritys kumota laki epäonnistui. Joten teoriassa sinut voitaisiin edelleen pidättää homoseksin harrastamisesta Mauritiuksella. Mutta tätä ankaraa lakia määrätään harvoin.

Itse asiassa Mauritius on allekirjoittanut YK:n yhteisen julkilausuman, jossa vaaditaan LGBT+-vastaisen syrjinnän lopettamista. Mauritiuksella on jopa lakeja, joilla suojellaan LGBT+-ihmisiä syrjinnältä työpaikalla. Myös vihapuhe on kiellettyä.

Näistä laeista huolimatta kulttuuri on laajalti konservatiivinen. Homoisia ihmisiä kohdellaan usein kuin toisen luokan kansalaisia ​​Mauritiuksella. Yhteiskunnalliset asenteet alkavat muuttua, kun yhä liberaalimmat lait antavat homoille enemmän oikeuksia. Mutta vielä on pitkä matka ennen kuin homomauritialaiset tuntevat olonsa mukavaksi elää avoimesti.

Lue lisää: Millaista on olla homo Mauritiuksella?

Matkailu Mauritiuksella

Mauritius houkuttelee vuosittain noin miljoona kävijää. Turistit hakeutuvat lomakeskuksiin, pääasiassa Grand Baien alueelle. Täältä löydät laajan valikoiman yllättävän edullisia luksuslomakohteita, puhumattakaan maailmanluokan rannoista.

 

Kun olet Mauritiuksella, sinulla ei ole pulaa aktiviteeteista, jotka pitävät sinut kiireisenä. Voit uida villien delfiinien kanssa, lähteä katamaraaniristeilylle saaren ympäri ja tutustua historiallisiin nähtävyyksiin. French East India Companyn istuttama Pamplemousses Botanical Gardens on yksi maailman vanhimmista puutarhoista. Näet myös entiset sokeritehtaat – sokerikauppa auttoi rikastuttamaan Mauritiusta. Kolonialismin ja orjuuden synkkä perintö näkyy myös sokeritehtaissa, samoin kuin monet Mauritiuksella nykyään asuvat orjien jälkeläiset.

Mauritiuksella on monia maailmanluokan lomakohteita, joista valita. Voisit harkita Sofitel Mauritius L'Imperial saaren länsirannikolla. Toinen suuri luksuslomakeskus on Westin Turtle Bay Turtle Bay Marine Parkin vieressä. Pääkaupunki Port Louis on vain 13 km:n päässä. Lisäksi Westinin tiedetään olevan erityisen homoystävällinen lomakeskus.

Homomatkat Mauritiuksella

Paras tapa kokea Mauritius on räätälöity pakettimatka. Matkan järjestäminen saarelle voi olla hankalaa, joten on viisasta neuvotella ensin matkaasiantuntijoiden kanssa. Sisaryrityksemme OutOfOffice.com on erikoistunut ylellisyyteen räätälöityihin matkoihin. He voivat koota paketin, joka kattaa kaiken hotelleista lentoihin ja kuljetuksiin

Kun olet Mauritiuksella, sinut saadaan tuntemaan olosi tervetulleeksi. Mauritialaiset ovat erittäin vieraanvaraisia ​​ja ymmärtävät, kuinka tärkeää matkailukauppa on heidän taloudelleen.

Oscar Wilde sanoi, että totuus ei ole koskaan puhdasta ja harvoin yksinkertainen. Vaikka asuminen Mauritiuksella homona on hankalaa, turistina käyminen on hyvin erilainen kokemus. Vaikka homokohtauksesta ei voi puhua, ei ole myöskään paljon suoraa kohtausta. Mauritius ei ole tunnettu yöelämästään. Tämä on poikkeuksellisen luonnonkauniin paikka. Ihmiset matkustavat Mauritiukselle rentoutumaan ja tutkimaan uskomattomia maisemia.

Mitä tulee homojen oikeuksiin Afrikassa, Mauritius on yksi turvallisimmista maista, jossa voit vierailla. Ja jos käytät rahaa, sinut hyväksytään, olitpa homo tai hetero.

 

Milloin vierailla Mauritiuksella

Toukokuusta joulukuuhun ovat suosituimmat kuukaudet. Tänä aikana sää on leutoimmillaan. Tammi-maaliskuu on hirmumyrskykausi, joten se ei todennäköisesti ole paras aika vierailla – ellet ole hirmumyrskyjen fani.

Visa

Ulkomaalaiset ovat oikeutettuja ilmaiseen 60 päivän viisumiin, kunhan he esittävät voimassa olevan passin ja todisteet paluuliput.

Raha

Mauritiuksen valuutta on Mauritiuksen rupia.

Varaa matkasi Mauritiukselle

Suosittelemme käyttämään asiantuntijaa, kun varaat matkan Mauritiukselle homopariksi tai lesbopariksi. Kollegamme sisaryrityksessämme OutOfOffice.com ovat asiantuntijoita LGBT-matkailun suhteen. Itse asiassa kiinteistöt, joiden kanssa he työskentelevät Mauritiuksella, tarjoavat jopa homoseksuaalisia häämatkaetuja samaa sukupuolta oleville pareille. Voit soittaa heille + 44 (0) 20 7157 1570 tai USA:sta 1-888-489-8383 tai tiedustele suoraan heiltä Gay Mauritius sivu.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.