Gay Napan laakso

Gay Napa & Sonoma hotellit

Napan ja Sonoman laaksojen viinitilat ovat suuria turistikohteita. Tämä on America's Winelands

Napa ja Sonoma Valleys tarjoavat monia erinomaisia ​​hotelleja, joista monet on suunnattu viinin ystäville. Rypäleet keksittiin syystä! Vaikka Napassa ei ole juurikaan homoelämää, se on hyvin homoystävällinen.

Liity yhteen monista viinimatkoista on luultavasti paras tapa saada irti Napa & Sonoma Valleys. Voit juoda vastuullisesti tai syödä täysillä Eddie ja Patsy! Voit hypätä viinijunaan ja lähteä humalassa ajelulle laakson ympäri. Voit liittyä retkille suurille Sonoma & Napa -viinitiloihin. On myös retkiä joihinkin vähemmän tunnetuille viinitarhoille.

 

Napa hotellit

Napa ja Sonoma ovat lähellä toisiaan, mutta vuorijono erottaa heidät. Yli neljä miljoonaa ihmistä vierailee Napa Valleyssä vuosittain, ja alueella on tietty luokka ja hienostuneisuus. Näet monia homo- ja lesbopareja tutkimassa Napan ja Sonoman viinitarhoja ja yöpyvän sen ihanissa hotelleissa ja majataloissa. Klikkaus tästä voit etsiä lisää Napa-hotelleja.

 
Tarkista hinnat ja varaa nyt

Gay Napa & Sonoma hotellit

Auberge du Soleil
Sijainti-kuvake

180 Rutherford Hill Rd, Napa Valley ja Sonoma County

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Luxury Resort. Palkittu kylpylä. Michelin-tähden ravintola.
Auberge du Soleil on ylellinen lomakeskus, joka sijaitsee upeassa Napan laaksossa, joten sitä ympäröivät luonnollisesti viinitilat. Hotelli sijaitsee 33 hehtaarin maalla, ja siellä on kaunis veistospuutarha, jossa asiakkaat voivat vaeltaa. Aubergessa on hienoja ominaisuuksia, kuten tenniskenttä, Mercedes-Benzin testiajo-ohjelma, joogapaviljonki ja palkittu kylpylä.

Huoneissa on omat terassit, takat ja suuret ikkunat, joista on näköala laaksoon. Michelin-tähden ravintola tarjoilee hienoa välimerellistä ruokaa, ja baari on loistava paikka rentoutua iltaisin. Tutustu heidän 15,000 XNUMX pullon viinilistaan!
Ominaisuudet:
bar
Takka
ilmainen pysäköinti
Ilmainen Wi-Fi
retkeily
lounge
vuoristomaisemat
pool
The Francis House
Sijainti-kuvake

1403 Myrtle St, Napa Valley ja Sonoma County

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Lähellä ravintoloita. Intiimi luksushotelli.
Francis House on pieni luksushotelli, joka sijaitsee Calistogan alueella.

Hotelli on listattu National Register of Historic Places -rekisteriin, koska se rakennettiin vuonna 1886, ja se koostuu viidestä ranskalaisen designin inspiroimasta huoneesta.

Sonoma Countyn viinitilat ovat vain puolen tunnin ajomatkan päässä hotellista, ja ravintolat ja viininmaistajaiset ovat vain kävelymatkan päässä.
Ominaisuudet:
lentokenttäkuljetukset
polkupyörän vuokraus
Ilmainen aamiainen
ilmainen pysäköinti
Ilmainen Wi-Fi
retkeily
taloudenhoito
pool
Sauna
Bardessono Hotel and Spa
Sijainti-kuvake

6526 Yount Street,, Napa Valley ja Sonoma County

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Lähellä viinitiloja. Ympäristöystävällinen.
Bardessono on luksushotelli, joka sijaitsee Yountvillen alueella. Tämä sertifioitu vihreä hotelli sijaitsee lähellä monia alueen viinitiloja, ja se sijaitsee aivan Yountvillen läpi kulkevan päätien vieressä. Bardessonossa on monia hienoja ominaisuuksia, kuten poreallas, lämmitetty kattouima-allas sekä täysin ympäristöystävälliset huoneet.

Sviiteissä on takka, oma patio, ja joissakin on jopa suihku-höyrysauna ja ulkosuihku. Paikan päällä oleva Lucy-ravintola-baari tarjoilee fine dining -ruokailua paikallisista raaka-aineista.
Ominaisuudet:
lastenhoitaja
polkupyörän vuokraus
Takka
kuntokeskus/kuntosali
ilmainen pysäköinti
Ilmainen Wi-Fi
taloudenhoito
pool
Allasbaari
oma parveke
Carneros Resort & Spa
Sijainti-kuvake

4048 Sonoma Hwy, Napa Valley ja Sonoma County

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Lähellä ravintoloita. Yksityiset mökit.
Carneros Resort & Spa on luksushotelli, joka sijaitsee aivan valtatien 121 tuntumassa. Kiinteistö koostuu yksityisistä mökeistä, jotka luovat kodinomaisen tunnelman. Carnerosia ympäröivät rehevät puutarhat sekä suuri keskeinen uima-allas, josta on upeat näkymät maisemaan.

Jokaisella mökillä on oma yksityinen takapiha sekä esikuisti, jolla voi viettää lämpimiä iltoja. Siellä on myös poreallas ja vain aikuisille tarkoitettu kukkulan laella sijaitseva uima-allas. Tämän hotellin sijainti tarkoittaa, että monet kuuluisat viinitilat ovat lähellä Carneros Resortia.
Ominaisuudet:
baari/lounge
polkupyörän vuokraus
Takka
ilmainen pysäköinti
Ilmainen Wi-Fi
Kunto
taloudenhoito
pool
oma parveke
huonepalvelu
Napa Valley Lodge
Sijainti-kuvake

2230 Madison St, Napa Valley ja Sonoma County

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Lähellä Napan keskustaa. Näkymät viinitarhaan.
Napa Valley Lodge sijaitsee Yountvillen alueella, ja Napan keskusta on vain 15 minuutin ajomatkan päässä.

Tämä hotelli on selvästi toscanalaistyylinen, maalaistyylinen. Monista huoneista on upeat näkymät ympäröiville viinitarhoille, ja toisista on näkymät uima-altaalle ja puutarhaan. Huoneissa on myös takka ja oma patio, jotka sopivat hyvin lämpimiin iltoihin.

Kiinteistössä on monia viihdyttäviä ominaisuuksia, kuten nurmikkopelejä, pallokenttiä sekä riippumatot, jotka pitävät sinut kiireisenä ja rentona. Alueella on ravintoloita ja viinitiloja, joissa voit vierailla.
Ominaisuudet:
polkupyörän vuokraus
Ilmainen aamiainen
ilmainen pysäköinti
Ilmainen Wi-Fi
Kunto
taloudenhoito
pool
oma parveke

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.