Niagara järvellä

Niagara järvellä

Niagara on the Lake on kaupunki Ontariossa, Kanadassa, Ontariojärven rannalla. Se tunnetaan viinitiloistaan, teatterifestivaaleistaan ​​ja Georgian arkkitehtuurista.

Kaupunki perustettiin vuonna 1792 Ylä-Kanadan ensimmäiseksi pääkaupungiksi, ja sillä oli merkittävä rooli vuoden 1812 sodassa. Nykyään Niagara-on-the-Lake on suosittu turistikohde, ja siellä järjestetään Shaw-festivaali, teatterifestivaali, joka tuottaa George Bernard Shaw'n ja muiden näytelmäkirjailijoiden näytelmiä.

Niagara järvellä

White Oaks Resort and Spa
Sijainti-kuvake

Niagara-on-the-Lake, Ontario, Kanada, Niagara järvellä

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Rentouttavia mukavuuksia!

White Oaks Resort and Spa on täysin täyden palvelun 5 tähden, 4 timanttilomakeskus ja konferenssikeskus, joka sijaitsee Niagara-on-the-Lakessa. Hotellissa on valikoima ylellisiä mukavuuksia, tyylikästä majoitusta ja laaja valikoima paikan päällä tapahtuvia aktiviteetteja, joista asiakkaat voivat nauttia.

White Oaks Resort Spa tarjoaa erilaisia ​​ensiluokkaisia ​​mukavuuksia, joihin kuuluu yksityinen kuntoklubi, kampaamo ja sängyt, joissa on petauspatjat ja hanhenuntuvapeitot.

Lähialueella on monia nähtävyyksiä, kuten Butterfly Conservatory ja Casino Niagara, jotka sijaitsevat lähellä. Henkeäsalpaavat Niagaran putoukset sijaitsevat myös ajomatkan päässä, joten White Oaks on loistava valinta matkailijoille, jotka haluavat nauttia Niagaran ainutlaatuisista nähtävyyksistä.

Ominaisuudet:
baari ja kuntokeskus
Sisäuima-allas
ravintola
Spa- ja wellness-keskus

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.