Palm Springs

Gay Palm Springs · Kaupunkiopas

Ensimmäinen matka Palm Springsiin? Sitten homojen Palm Springsin kaupunkioppaamme voi auttaa sinua pääsemään paikasta A paikkaan Z.

Palm Springs

Palm Springs on yksi homoystävällisimmistä kohteista maailmassa, ja tämä aurinkoinen autiomaakeidas on täynnä mahdollisuuksia tutkimiseen, viihteeseen ja rentoutumiseen.

1950- ja 60-luvun suurimpien Hollywood-tähtien autiomaapaikkana toimiva kaupunki on täynnä vuosisadan puolivälin arkkitehtuuria, kiehtovia kulttuurikohteita sekä eloisaa ja eklektistä taideelämää. Laajassa ja villissä autiomaassa sijaitseva Palm Springs on erittäin yhteydessä luontoon, ja siellä on lukuisia vaellusreittejä ja erämaaretkiä, jotka lupaavat homomatkailijoille äärimmäisen autiomaaloman.

Palm Springsillä on vakiintunut maine homoturistien mekkana. 40 % kaupungin asukkaista tunnistaa itsensä LGBT+:ksi ja sellaisena se on todella queer-kulttuurin ja -yhteisön paratiisi. Kaupungissa on valtava määrä LGBT+ -tapahtumia ja -tapahtumia, joten jokaiselle homomatkaajalle löytyy jotakin.

Homooikeudet Palm Springsissä

Vuonna 2018 Palm Springs toivotti tervetulleeksi Yhdysvaltojen ensimmäisen paikallishallinnon, joka koostui kokonaan LGBT+-henkilöistä. Hetki oli historiallinen ja heijastaa kaupungin asukkaiden liberaalia asennetta.

Kaliforniaa pidetään usein Yhdysvaltojen liberaalimpana osavaltiona, ja LGBT+-ihmisille myönnetyt oikeudet ja suojat vahvistavat tämän. Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin vuonna 2013, ja siviiliparisuhteet ovat olleet laillisia vuodesta 1999. Osavaltio oli myös yksi ensimmäisistä, joka kielsi "homopanikin" murhaa ja väkivaltaa vastaan. jos tekijä uskoi uhrin pyrkivän homoseksuaalisesti.

LGBT+-ihmiset Kaliforniassa nauttivat myös useista lakeista, jotka suojelevat heitä seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin perustuvalta syrjinnältä.

Gay-baareja Palm Springsissä

Palm Springsiä pidetään yhtenä homoystävällisimmistä kohteista Yhdysvalloissa ja jopa maailmassa, ja siellä on yllättäen erinomainen valikoima homoyökerhoja ja baareja. Baarit ovat avoinna koko päivän, koska päiväjuoma on suosittua kaupungissa, ja ne ovat yleensä auki varhaisiin aamutunteihin asti. Täällä on useita vaihtoehtoja yöviihteeseen, aina suurista pop-hymnejä soittavista klubeista rennon cocktailbaareihin.

Hunters on Palm Springsin tärkein homoklubi ja houkuttelee suuria väkeä mahtavilla juomatarjouksilla, vaikuttavilla videonäytöillä ja vilkkaalla ilmapiirillä. Klubilla on ruuhkaa useimpina iltoina ja erityisesti lauantaisin. Huntersilla on maailmanluokan äänentoistojärjestelmän ja laajan tanssilattian lisäksi myös ulkoalue, jossa järjestetään usein grilliiltoja ja teematapahtumia.

Yhdistämällä klassisen tiki-baarin tunnelman joihinkin Palm Springsin parhaisiin drag queeneihin, Toucans Tiki Lounge on suosittu paikka kaupungin homo-yöelämässä. Baarissa on tarjolla valikoima erikoiscocktaileja, joita vieraat voivat nauttia samalla kun he nauttivat baarin uskomattomista drag-esityksistä.

Lue lisää: Homoopas Palm Springsiin

Gay-hotellit Palm Springsissä

Palm Springs on rennon elämän ja liberaalien asenteiden keskus autiomaassa, joten kaikkia Palm Springsin hotelleja ja majoituspaikkoja voidaan pitää homoystävällisinä, ja monet niistä sopivat erityisesti homomatkustajille ja järjestävät erilaisia ​​LGBT+-tapahtumia. . Colony Palms on piilotettu helmi, joka on piilossa kaupungin pääkaduilta. Tämä suosittu boutique-hotelli tarjoaa yksilöllisesti kalustettuja ja sisustettuja huoneita, jotka sijaitsevat rehevässä ja trooppisessa puutarhassa. Hotelli on saanut inspiraatiota espanjalaisesta ja marokkolaisesta suunnittelusta, ja kaupungin keskusta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Triangle Inn on yksi Palm Springsin gay-keskeisistä hotelleista, ja se on ainutlaatuinen valinnaisten vaatteiden suhteen. Pieni hotelli, jossa asiakkaat voivat nauttia intiimistä oleskelusta tässä yksityisessä ja hyvin hoidetussa kompleksissa. Hotellissa on trooppinen puutarha, ulkoallas ja upeat vuoristomaisemat.

Homomatkailijoiden, jotka etsivät ylellisempää ja ylellisempää oleskelua, tulisi harkita Ritz Carlton Rancho Mirage. Tämä 5 tähden vuoren huipulla sijaitseva hotelli tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevat panoraamanäkymät Palm Springsiin ja Coachella-laaksoon.

Palm Springs

Matkalla Palm Springsiin

Palm Springs sijaitsee keskeisellä paikalla Etelä-Kalifornian sisämaan sydämessä. Kaupunki sijaitsee vain kahden tunnin päässä sekä San Diegosta että Los Angelesista. Kätevästi I-10-tiellä sijaitseva Palm Springs on tavoitettavissa melkein mistä tahansa Pohjois-Amerikasta.

Palm Springsin kansainvälinen lentoasema vastaanottaa lennot 5 kaupungista ympäri maailmaa. Matka lentokentältä Palm Springsin keskustaan ​​kestää vain noin XNUMX minuuttia autolla, ja lentoasemalta kaupungin keskusta-alueelle kulkee useita bussikuljetusta ja taksia.

Bussit voivat kulkea useista Kalifornian kaupungeista Palm Springsiin edulliseen hintaan, ja tämä on yleensä paras tapa päästä kaupunkiin niille, joilla on budjetti. Bussi LA:sta Palm Springsiin kestää vain kaksi tuntia, ja sen hinta on 10 dollaria.

Liikkuminen Palm Springsissä

Palm Springsin ympärillä on monia tapoja matkustaa, ja vaikka julkisen liikenteen vaihtoehdot ovat fantastisia, kaupunki on uskomattoman jalankulkijaystävällinen, mikä tarkoittaa, että useimmat tärkeimmistä maamerkeistä ja nähtävyyksistä pääsee kävellen. Kesäkuukausina korkea kuumuus voi kuitenkin rasittaa jalankulkijoita.

Pyörä

Palm Springsissä on tunnetusti kuuma, ja matkailijoiden, jotka haluavat ottaa kaiken irti säästä ja ottaa tutkimusmatkat omiin käsiinsä, kannattaa harkita pyörän vuokraamista. Jotkut yritykset, kuten Bike Palm Springs Rentals, antavat asiakkaiden vuokrata polkupyöriä puoleksi päiväksi, kokonaiseksi päiväksi tai useammaksi päiväksi, ja niillä on valmiina valikoima suunniteltuja pyöräreittejä ja avulias henkilökunta.

bussi

Bussi on paras tapa matkustaa kaupungin keskustassa ja se on nopea, tehokas ja yleensä ei liian kiireinen. Kaupungin bussireitit ovat kuitenkin rajalliset, ja niitä on todella vain kaupungin keskustassa ja keskustassa. On olemassa muutamia yrityksiä, jotka tarjoavat kuljetuspalveluita muihin kiinnostaviin paikkoihin Palm Springsin ympäristössä.

Autonvuokraus

Palm Springsiä ympäröivät aavikkomaisemat ovat täynnä luontoa, joka odottaa löytäjäänsä, ja paras tapa tehdä tämä on vuokrata auto ja paeta kaupungin rajoja. Palm Springsissä on useita autovuokraamoita, jotka tarjoavat erilaisia ​​ajoneuvoja. Ajoneuvon vuokraaminen sopii erinomaisesti matkailijoille, jotka haluavat enemmän hallita matkaansa.

Nähtävyyksiä: Palm Springs

Palm Springs on täynnä modernia arkkitehtuuria, kulttuurilaitoksia ja luonnonihmeitä, joita on parasta tehdä:

  • Ruoki eläimiä Living Desert Zoo and Gardensissa
  • Tutustu ilmailuun Palm Springs Air Museumissa
  • Nauti kulttuurista Palm Springsin taidemuseossa
  • Löydä piilotettu keidas Tahquitz Canyonissa
  • Vaella Sunnyland Estaten tontilla

UKK

Visa

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat tarvitsevat väliaikaisen matkustusviisumin, ja niitä voi hakea Yhdysvaltain suurlähetystön viralliselta verkkosivustolta tai paikallisesta Yhdysvaltain suurlähetystöstä.

Milloin vierailla

Tammikuu-huhtikuu on yleensä paras aika vierailla palmulähteillä. Vuoden alkukuukausina matkailusesonki on pikkuhiljaa tyyntymässä, mikä tarkoittaa, että paikat ja tapahtumat ovat vähemmän kiireisiä, mutta silti eloisa ja vilkas tunnelma säilyy.

Näinä kuukausina on myös yleensä paras sää, ja lämpötilat ovat lämpimät, mutta eivät kiehuvia, kuten Palm Springsille kesällä on tyypillistä.

Matkustajien, jotka etsivät halvimpia lento- ja hotellihintoja, kannattaa kuitenkin harkita vierailua loka-marraskuussa, jolloin sää on loistava ja kaikki on halvempaa, etenkin viikonloppuisin.

Raha

Palm Springsin ympäristössä on paljon pankkiautomaatteja, ja suurin osa laitoksista hyväksyy luotto- ja pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista.

Yleisesti hyväksytyt ja odotetut juomarahat Palm Springsissä ovat 15-20 % hyvästä palvelusta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.