Alexander Inn Hotel Philadelphia Pennsylvania

Gay Philadelphia · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Philadelphiaan? Sitten homo Philadelphia -kaupunkioppaamme on sinua varten.

Philadelphia on valoisa ja vilkas kosmopoliittisen elämän keskus ja Pennsylvanian pääkaupunki. Kaupunki on sekä vanhan että uuden kulttuurin keskus. Kaupunki on yksi maailmanlaajuisesti vaikutusvaltaisimmista Yhdysvalloissa ja tarjoaa maamerkkejä, kuten Liberty Bell ja Benjamin Franklin Parkway.

LGBT+-ihmisten mekka Philadelphiassa on laaja, monipuolinen ja intohimoinen homoelämä, jossa on vaikuttava ja monipuolinen valikoima homobaareja ja -klubeja. Philadelphiassa järjestettiin myös ensimmäinen suuri LGBT+-oikeuksien mielenosoitus vuonna 1965, ja siitä lähtien se on omistettu tukemaan LGBT+-ihmisten oikeuksia tasa-arvoon, ihmisarvoon ja kunnioitukseen.

Homooikeudet Philadelphiassa

Samaa sukupuolta olevien avioliitto laillistettiin Pennsylvaniassa vuonna 2014, ja nyt samaa sukupuolta olevien perheillä on samat edut ja oikeudet kuin heteroseksuaalisilla perheillä. Philadelphia on yksi harvoista osavaltion kaupungeista, jotka mainitsevat nimenomaisesti sukupuoli-identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen syrjinnän vastaisissa laeissaan, ja siksi LGBT+-henkilöitä suojellaan lailla laittomalta ja laittomalta kohtelulta. Pennsylvaniassa oli viharikoslaki, joka tunnusti homofobian ja transfobian väkivaltarikosten motivoijiksi, mutta tämä lakiesitys kumottiin vuonna 2008, eikä sitä koskaan korvattu.

Gay-baareja Philadelphiassa

Philadelphiassa on yksi maan suurimmista ja monipuolisimmista homoelämästä. Kaupunki oli ensimmäinen maailmassa, joka lisäsi mustia ja ruskeita raitoja virallisissa Pride-lippuissaan, mikä kuvastaa sen kattavaa identiteettiä. Kaupungissa on valikoima homobaareja ja klubeja, jotka palvelevat kaikkia kiinnostuksen kohteita ja makuja.

Philadelphian tärkein homoalue on Washington Square West, vilkas ja viehättävä LGBT+-kulttuurin keskus kaupungissa ja jossa on monia homobaareja ja -klubeja. Taboe,de oli kaupungin ensimmäinen homourheilubaari, ja se toimii nyt kolmikerroksisessa tilassa, jossa urheilua näytetään koko päivän ja yöhön. Baarissa on tilava kattoterassi, jolta on upeat näkymät Philadelphian horisonttiin.

Baarit kuten U-baari ja nyrkkeilijät tarjoavat rennon ja rennon juomaympäristön kaupungin homoalueen sydämessä ja ovat loistavia paikkoja lämmitellä ennen kuin suuntaat isompiin klubeihin, kuten Woodyn.

Alexander Inn Hotel Philadelphia Pennsylvania

Gay-hotellit Philadelphiassa

Paras paikka yöpyä Philadelphiassa riippuu siitä, mitä aiot tehdä kaupungissa. Jos nähtävyydet ovat matkasi kärjessä, harkitse yöpymistä vanhassakaupungissa, joka on monien Philadelphian tärkeimpien maamerkkien koti, sekä historiallinen ja hyvien yhteyksien päässä oleva osa kaupunkia. Homomatkailijoiden suosituin kohde on kuitenkin Washington Square West, kaupungin homoalue, jossa on valikoima homoystävällisiä hotelleja ja uskomatonta LGBT+-yöelämää.

Jotkut parhaista vaihtoehdoista homomatkailijoille, jotka haluavat yöpyä Washington Square Westissä ja sen ympäristössä, ovat Independent Hotel, Alexander Inn ja Warwick-hotelli. Näiden hotellien avulla pääset helposti alueen gay-paikkoihin ja maamerkkeihin sekä matkustaa ympäri kaupunkia.

Suurin osa Philadelphian hotelleista voidaan pitää homoystävällisinä, koska henkilökunta on velvollinen kohtelemaan kaikkia vieraita samalla kunnioituksella ja arvokkaasti riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä, kuten osavaltion syrjinnän vastaisissa laeissa esitetään.

Gay saunat Philadelphiassa

Philadelphiassa on pieni mutta suosittu valikoima hyvin hoidettuja homosaunoita. Yksi suosituimmista paikoista on Club Philly, kaupungin johtava homosauna, joka sijaitsee lähellä homokylää ja monia alueen klubeja ja baareja. Club Philly houkuttelee väkijoukkoja sekä paikallisia että turisteja monipuolisilla palveluillaan, kuten kuntosalilla, höyrysaunalla, yksityisillä mökeillä ja VIP-alueilla.

Monet kaupungin saunoista yhdistävät perinteiset tilat kuntosaleihin tai kuntokeskuksiin, mukaan lukien Sansom Street Gym - sauna, risteilyklubi ja kuntosali.

Saapuminen Philadelphiaan

Philadelphiaa palvelee Philadephian kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Se on suuri ja vilkas lentoasema, jota käyttää vuosittain 31.7 miljoonaa matkustajaa, mikä tekee siitä Yhdysvaltojen 20. vilkkaan lentokentän.

Matkailijoiden nopein ja suosituin tapa päästä keskustaan ​​on aluejunalla. Tämä junalinja pysähtyy kaikissa lentokentän tärkeimmissä terminaaleissa ja kuljettaa matkustajat kaupunkiin noin 25 minuutissa. Junassa voi maksaa vain käteisellä, mutta hinnat ovat yleensä kohtuuhintaisia.

Philadelphian kansainvälinen lentoasema tarjoaa myös kuljetuspalvelun kaupungin suosituimpiin hotelleihin, joten muista tarkistaa ennen vierailua, onko tämä järjestelmä palvellut majoitustasi.

Liikkuminen Philadelphiassa

bussi

Kätevin tapa matkustaa ympäri Philadelphiaa on Philly Phlash Downtown Loop, tehokas bussiyhteys, joka kulkee ympäri kaupungin keskustaa. Bussi on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Liput Philly Phlashiin ovat erittäin edullisia, ja niitä voi ostaa useamman päivän tai viikon mittaisiin lippuihin.

Taksi

Taksit ovat runsaasti Philadelphiassa, ja niitä löytyy ympäri kaupunkia. Tärkeimmissä paikoissa ympäri Philadelphiaa on nimettyjä liikennekeskuksia, ja täältä löydät helposti taksin. Kaksi tärkeimmistä liikenteen solmukohdista ovat Philadelphian kansainvälinen lentokenttä ja William H. Gray III 30th Street Station. Uber ja Lyft ovat myös suosittuja vaihtoehtoja kaupungissa matkustettaessa, ja kyydinjako on täällä yleistä.

Pyörä

Philadelphia on yksi Yhdysvaltojen pyöräilyystävällisimmistä kaupungeista, jonka monilla kaduilla on omat pyöräkaistat. Indego on kaupungin laajuinen pyöränjakojärjestelmä, jonka avulla voit noutaa ja jättää polkupyöriä useisiin keskuksiin ympäri kaupunkia. Pyöränvuokraus on kohtuuhintainen ja varauksen jälkeen pyörää voi käyttää 24 tuntia. Järjestelmään kuuluu noin 1,500 XNUMX pyörää, joten sinun ei pitäisi olla vaikeuksia löytää sellainen.

Tekemistä Philadelphiassa

Philadelphiassa on loputtomasti mahdollisuuksia tehdä tekemistä. Merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat kuitenkin:

  • Vieraile Philadelphian taidemuseossa
  • Tutustu Reading Terminal Marketiin
  • Tutustu Philadelphian kaupungintaloon
  • Shoppaile kosmopoliittisella keskusta-alueella
  • Kävele Love Parkissa

Lue lisää: Tekemistä Philadelphiassa.

UKK

Visa

Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvat tarvitsevat väliaikaisen matkustusviisumin, ja niitä voi hakea Yhdysvaltain suurlähetystön viralliselta verkkosivustolta tai paikallisesta Yhdysvaltain suurlähetystöstä.

Milloin vierailla Philadelphiassa

Philadelphia kokee kaikki neljä vuodenaikaa melko äärimmäisen kiehuvina kuumina kesinä ja usein pakkasina. Näin ollen leudoin ja miellyttävin sää on yleensä keväällä tai syksyllä.

Vaikka kesä saattaa tuoda parhaan tunnelman Philadelphian kaduille, se on myös silloin, kun kaupunki on vilkkaimmillaan, ja tänä aikana tärkeimmät turistinähtävyydet ovat erittäin täynnä.

Matkustajien, jotka etsivät halvimpia lento- ja hotellihintoja, kannattaa kuitenkin harkita vierailua marras-tammikuussa, jolloin kaikki on talvella halvempaa.

Raha

Philadelphiassa on tuhansia pankkiautomaatteja, ja useimmat, elleivät kaikki, laitokset hyväksyvät luotto- ja pankkikortit. Jotkut pankkiautomaatit ja kortinlukijat voivat kuitenkin periä lisämaksun ulkomailla tehdyistä maksutapahtumista.

Yleisesti hyväksytyt ja odotetut juomarahat Pennsylvaniassa ovat 15-20 % hyvästä palvelusta.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.