costa rica, tulivuori, vuori

Gay Puerto Viejo · Hotellit

Puerto Viejo on kaupunki Costa Rican Karibian rannikolla. Sitä ympäröivät trooppiset lehdet ja villieläimet.

Gay Puerto Viejo · Hotellit

Shawandha Ecolodge
Sijainti-kuvake

Playa Chiquita, Puerto Viejo

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Rauhallinen hotelli ruokailulla ja uima-altaalla. Rannalla. Ympäristöystävällinen.
Shawandha Ecolodge sijaitsee viiden hehtaarin metsäalueella, ja se tarjoaa ympäristöystävällistä, rauhallista ja rentouttavaa majoitusta Etelä-Costa Rican Karibian rannikon Puerto Viejossa.

Pysy yhdessä mökeistä tai tiipeistä ja nauti hotellin upeasta sijainnista ja sen suuresta biologisesta monimuotoisuudesta. Hotellissa on kaksi uima-allasta (toisessa vesiputous!) sekä baari ja ravintola, jossa tarjoillaan paikallisia ruokia.

Tämä hotelli on homoystävällinen. Kaikissa tiloissa on ilmainen wifi ja ilmastointi.
Ominaisuudet:
A / C
bar
rantanäkymä
Hotelli
viidakkonäkymä
pysäköinti
pool
ravintola
Le Cameleon Puerto Viejo
Sijainti-kuvake

Cocles Beach Puerto Viejo, Limon,, , Puerto Viejo

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Trendikäs hotelli, jossa on rantabaari. Vapaa-ajan toimintaa ja työpajoja.
Costa Rican Karibian rannikon vehreän viidakon keskellä piiloutunut La Cameleon on modernistinen arkkitehtoninen monumentti, joka on upotettu viidakon katokseen. Hotellissa on kaunis sekoitus luonnollista ja ihmisen tekemää, ja siinä on 51 ylellistä huonetta, jotka on järjestetty henkeäsalpaavan keskeisen uima-altaan ympärille. Eristäytyminen ja rentoutuminen ovat La Cameleonin eetoksen eturintamassa, ja löydät runsaasti mahdollisuuksia sekä tutkia paikallista aluetta että ihailla rauhoittavaa rannikkotunnelmaa.

Ranta on vain kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä hotellista, ja laajat mukavuudet, ylellinen muotoilu ja huomaavainen palvelu takaavat, että olet täydellisessä paikassa latautuaksesi raskaan tutkimuspäivän jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit rentoutua cocktailin kera uima-altaalla tai osallistua johonkin monista ympäri vuoden järjestettävistä terveys- ja hyvinvointitunneista. Haluatpa viettää aikasi Le Cameleonissa, voit olla varma, että lähdet virkistyneenä ja virkeänä.

Puerto Viejon homomaailma on pienempi kuin joissain muissa kohteissa, mutta Le Cameleonin kattava ilmapiiri saa jokaisen homomatkailijan tuntemaan olonsa kotoisaksi, ja kun ovesi on maailman upeimmat maisemat, et varmasti kyllästy.
Ominaisuudet:
A / C
bar
pääsy rannalle
Hot Tub
Hotelli
pysäköinti
pool
ravintola
Hotel Aguas Claras
Sijainti-kuvake

Playa Chiquita, Puerto Viejo

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Tyylikkäitä, viktoriaanisia taloja. Ylellinen ja luova. Rannan lähellä.
Ulkomaalaisen taiteilijan Aguas Clarasin elämäntyö suunniteltiin eristäytyneisyyden tilaksi, jossa inspiraatio voi kukoistaa. Karibian rannikon vehreän viidakon keskellä sijaitseva vuosikymmenien huolellinen ajattelu ja intohimo ovat luoneet tämän mittatilaustyönä tehdyn luonnonsuojelualueen. Boheemi maku on vaikuttanut hotelliin, ja jokainen huone on sisustettu valikoimalla käsin poimittua taidetta omistajalta itseltään sekä paikallisten taiteilijoiden joukolta.

Alueella on kuusi yksilöllisesti kuratoitua kahden hengen huonetta hajallaan, ja jokaisessa on oma tyylikäs design-teema, sekä yksityiset oleskelutilat ja ulkosuihkut. Pyrkiessään säilyttämään alueen luonnon kauneuden, Aguas Claras on edelläkävijä kestävän matkailun suhteen. Sitoumus ulottuu ruokailumahdollisuuksista jokaisen hotellihuoneen yksittäisiin kylpytuotteisiin.

Vaikka homoelämä Puerto Viejossa saattaa olla pienempi kuin muissa paikoissa, Aguas Clarasin osallistava ilmapiiri tekee siitä erinomaisen valinnan niin yksin matkustaville kuin pariskunnillekin. Kiinteistön pieni koko ja kapasiteetti takaavat, että sinusta huolehditaan erittäin hyvin koko oleskelusi ajan, mikä antaa sinulle parhaan mahdollisen mahdollisuuden tutustua auringon paistaman rannikon runsaaseen kauneuteen.
Ominaisuudet:
A / C
bar
pääsy rannalle
Hotelli
pysäköinti
pool
ravintola
huonepalvelu

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.