Santiagon homokartta

Santiagon homokartta

Interaktiivinen homokarttamme Santiagosta. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakuasi ja saada tarkempia tietoja.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Casona Lo Aguirre

Casona Lo Aguirre

Casona Lo Aguirre on kaunis homojen omistama ja ylläpitämä kiinteistö. Uppoudu chilen perinteiden rikkaaseen ja maalaiselämän rauhaan viiden perinteisen huoneen kautta. Jokainen näistä kodikkaista huoneista vie sinut matkalle menneisyyteen, ja sen maalaismainen viehätys ja aidot yksityiskohdat saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Tutustu kartanon olemukseen ja vieraanvaraisuuden lämpöön samalla kun tutkit Lo Aguirren kauneutta. Kiinteistö on vain 15 minuutin päässä suuresta viinitilasta, Undurraga-viinitilasta, Pomairen (savi)artesany-taide- ja käsityökaupungista, jännittävästä laskuvarjohyppypalvelusta, laskuvarjohyppyistä ja 40 minuutin ajomatkan päässä isla negran merenrantakaupungista. Valitse Casona Lo Aguirre -kiinteistön huonepukujen valikoimasta, kaikki perinteiset kodinomaiset tunnelmat: Morsiussviitti: 100 neliömetrin huone, oma olohuone, peli- tai ruokapöytä, minibaari, pukuhuone, moderni uusittu kylpyhuone, erillinen huone super king-sängyllä. Satelliitti-tv ja oma terassi, jossa on ulkokylpyamme, sopii kesällä kylpyyn tähtien alla. Omistajan sviitti: 70 neliömetrin huone, jossa eteinen, super king-vuode ja suuri uusittu kylpyhuone, jossa on poreamme. Juniorsviitti: 2 huonetta, joita yhdistää 1 kylpyhuone suihkulla. 1 Super king-vuode ja 2 erillistä sänkyä (ihanteellinen lapsiperheille). Suite AO- Uutta vuodelle 2024- varustettu kylpytynnyrillä Strip Center Suites- sijaitsee kiinteistön länsiosassa, mukavat kylpyhuoneet, lämmitys, kaikissa huoneissa aurinkovarjo ja ulkoterassikalusteet, satelliitti TV, minibaari, varusteltu. Valkoisen talon chalet: Tyypillinen chileläinen maalaismainen Adobe-mökki, hiljattain uusittu. Käytännöllinen ja yksinkertainen, maaseutuympäristössä ja Casona Lo Aguirren kiinteistössä. Siinä on suuri kausiluontoinen uima-allas, grilli, olohuone jossa takka ja TV, varusteltu keittiö, pesukone ja kuivausrumpu, sähkölämmitys, wifi, viheralueet, jääkaappi aamiaisella ja kapasiteetti enintään 9 hengelle max ja 2 kylpyhuoneissa vain suihku. Ihanteellinen morsiusjuhliin tai loma-asuntoon perheen kanssa, jossa luonto arvostetaan, tai häätapahtumaan alueella, kun ajetaan muihin kohteisiin. Tämä tila on suunniteltu käytännöllisyyteen eikä ylellisyyteen vieraille, josta he löytävät kaiken tarvittavan miellyttävään oleskeluun ilman stressiä katkaisun ja rauhallisuuden paikassa. Kaikissa huonetyypeissä on myös Nespresso-keitin. Aamiaisvaihtoehdot vaihtelevat huonetyypistä riippuen, paikan päällä on ruokasali, jota voidaan myös etukäteen ilmoittamalla käyttää lounas- ja illallisvaihtoehtoihin, sunnuntaisin kiinteistön pääallasalue grillaa lisämaksusta. Casona Lo Aguirre myös yritystapahtumia, vuosijuhlia ja muuta pyynnöstä. Soita +56992341414 tai +56997372364 suoria tiedusteluja varten. Yli 2 yön majoituksissa tarjoamme SCL- tai santiago-kuljetuksen. Exclusive kautta TravelGay.com    

Homo Santiago Tapahtumat

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli