Gay-sauna- ja risteilyklubiopas

Tutustu parhaisiin homosaunoihin ja risteilybaareihin. Eksklusiivisia arvosteluja, tiloja, karttoja, aukioloaikoja, teemoja, kuvia ja muuta.

Euroopan homoristeilyklubi ja homosauna – UKK

Vierailetko homosaunassa tai risteilyklubilla ensimmäistä kertaa? Tässä on mitä sinun on tiedettävä.

Mikä on homoristeilyklubi?

Gay-risteilyklubit ovat enimmäkseen yksityisiä, jäsenet vain aikuisten seksiklubit. Monissa maissa nämä klubit ovat lisensoineet paikallishallinnon. Olemme myös lisänneet joitain perinteisempiä homobaareja, joissa on laajat risteilyalueet (kuten pimeä huone tai sokkelo), mutta jotka eivät vaadi jäsenyyttä.

Mitkä ovat Euroopan parhaat homosaunat?

Meillä on tästä aika hyviä kokemuksia! Joten kirjoitimme siitä kokonaan erillisen artikkelin. Lue lisää: Euroopan parhaat homosaunat.

Miten jäseneksi tulee?

Useimmat klubit tarjoavat jäsenyyden ovella. Tarvitset virallisen kuvallisen henkilötodistuksen, josta käy ilmi ikäsi. Ikäraja on tiukka, yleensä vähintään 18 tai 21 vuotta. Italiassa sinun on ostettava ANDDOS-kortti. Kortti on saatavilla useimmilta risteilyseuroilta ja saunoista; ja saatuaan sitä voidaan käyttää koko maassa.

Mitä teemaillat ovat?

Teema-ilta palvelee niitä, jotka nauttivat tietystä fetissistä, ja heillä on yleensä tiukasti pakotettu pukukoodi. Pääsy voidaan evätä, jos et ole pukeutunut iltaan sopiviin vaatteisiin (esim. nahka, farkut, armeijan varusteet, saappaat jne.). Katso teematiedot seuran verkkosivuilta.

Alasti iltaisin sinun odotetaan riisuvan kaikki vaatteet, mutta ei kenkiäsi.

Voinko vaihtaa asuun saapuessani?

Useimmat seurat tarjoavat takkisekin ja tarjoavat laukun, johon laitat vaatteet, jotka eivät kuulu asuun. Saat numeroidun merkin tai rannekkeen. Veloitat juomat numeroosi ja maksat lähtiessäsi.

Käännetäänkö minut pois?

Niin kauan kuin pukeudut asianmukaisesti, risteilyseurat toivottavat kaikki tervetulleiksi iästä, rodusta tai vartalotyypistä riippumatta. On huomattavia poikkeuksia, kuten Berliinin laboratorio, jolla on selittämättömiä ovikäytäntöjä, joiden mukaan jotkut hyväksytään ja toiset kääntyvät pois ilman näkyvää syytä.
Huomaa, että jotkin klubit eivät hyväksy asiakkaita, jotka käyttävät voimakkaasti tuoksuvaa hajuvettä tai partavettä.

Mitä palveluita löydän risteilyklubilta?

Risteilyklubien laatu vaihtelee suuresti. Useimmissa on baari, pimeä huone, sokkelo, hihnat, häkit ja he tekevät lujasti töitä pitääkseen leikkipaikat ja wc:t puhtaina - toiset eivät. Isommilla klubeilla voi olla tanssilattia ja DJ:t. Risteilyklubeilla ei yleensä ole yksityisiä hyttejä, joten sinun on oltava melko ennakkoluuloton.

Useimmat risteilyklubit tarjoavat ilmaisia ​​kondomeja ja liukuvoidetta. On hyvä ottaa pieni käsipyyhe.

Mikä on homosauna?

Käytännössä kaikki homosaunat Euroopassa ovat lisensoituja kuntoilukerhoja. Jäsenyysvaatimukset vaihtelevat suuresti. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa jäsenyyttä ei yleensä vaadita, mutta sinulta voidaan pyytää voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus, josta käy ilmi ikäsi.

Mitä tapahtuu saapuessa?

Saapuessasi saat kaapin numeron. Saunan sisäänpääsymaksu sisältää pääsääntöisesti kaapin vuokran vaatteillesi ja pyyhkeen. Saatat joutua tuomaan oman lukon kaappiin. Kaappivarkaudet ovat laajalle levinnyt ongelma, joten jätä arvoesineet kotiin tai hotelliisi. Jos et halua kävellä paljain jaloin, on hyvä ottaa mukaan varvastossut.

Lue lisää: Gay saunan etiketti - Sisäinen oppaamme homosaunan tapahtumiin.

Mitä mukavuuksia homosauna tarjoaa?

Homosaunassa (tai kylpylässä) on yleensä kuivasauna, höyrysauna, poreallas, suihkut ja oleskelutila. Joissakin on myös uima-allas, kahvila, baari ja/tai kuntosali. Useimmissa homosaunoissa on pimeä huone ja omat mökit. Yksityisen mökin vuokraamisesta saatetaan veloittaa lisämaksu.

Ilmaisia ​​kondomeja ja liukuvoidetta tarjotaan useimmissa paikoissa, mutta ei kaikissa - joten kannattaa valmistautua. Hierontapalvelut ovat vähemmän yleisiä Euroopassa kuin Aasiassa.

Kaapin varkaus

Kaappivarkaudet ovat laajalle levinnyt ongelma saunoissa ja kuntosaleissa – homo- tai heteroseksuaaleissa. Jos joudut tämän rikoksen uhriksi, hallinta tarjoaa myötätuntoisen korvan, mutta ei sen enempää. Tosiasia on, että jos jätät matkapuhelimesi tai lompakkosi kaappiin, teet sen omalla vastuullasi.

Pelaa turvallisesti

Älä ota riskejä HIV:n tai muiden sukupuolitautien kanssa.

· Käytä aina kondomia
· Varmista, että kondomi istuu oikein.
· Käytä vesi- tai silikonipohjaista voiteluainetta, älä koskaan öljypohjaista liukastetta.
· Sano ei, jos joku pyytää sinua tekemään jotain, mitä et halua tehdä.

 

Viro

Suomi

Ranska

Saksa

Kreikka

Hongkong

Unkari

Indonesia

Irlanti

Israel

Italia

Japani

Latvia

Liettua

Luxemburg

Malesia

Meksiko

Alankomaat

Uusi Seelanti

Norja

Panama

Peru

Filippiinit

Puola

Portugali

Romania

Venäjä

Serbia

Singapore

Slovakia

Slovenia

Etelä-Afrikka

Etelä-Korea

Espanja

Ruotsi

Sveitsi

Taiwan

Thaimaa

Turkki

Ukraina

Yhdistynyt kuningaskunta

Uruguay

USA

Vietnam

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.