Gay Sihanoukville

Gay Sihanoukville

Sihanoukville on merenrantakaupunki, jossa on Kambodžan tunnetuimmat rannat, kuten Serendipity Beach ja Otres Beach.

Sokhan ranta

 

Rannat ovat yleensä vähemmän täynnä, mutta voivat silti olla kiireisiä viikonloppuisin. Otres Beachillä on 4 km pitkä valkoinen hiekkaranta, ja se on vähiten tungosta. Yksityiselle Sokha Beachille pääsee maksua vastaan.

Sihanoukvillessä on hyvin pieni homoelämä OGA baari on kaupungin ainoa homoseksuaalipaikka – ilmoitettiin suljetuksi (lokakuu 2018).

Gay Sihanoukville

Nature Life Resort - Gay Friendly
Sijainti-kuvake

Street 1035, Village 3, Serendipity Beach, Sihanoukville, Kambodza

Näytä kartalla
Serendipity Beachin alueella Sihanoukvillessä sijaitsevassa arvokkaassa Nature Life -gayhotellissa on 16 huonetta, 2 duplex-parvihuonetta, mukava ulkouima-allas aurinkotuoleineen, kattoterassi panoraamasolarium ja cocktailbaari.

Maukas aamiainen tarjoillaan terassilla uima-altaan ympärillä. Lomakeskuksessa on 24h-vastaanotto, ja henkilökunta puhuu khmeriä, englantia, ranskaa ja italiaa.

Ranskalainen omistaja ja hänen koko tiiminsä antavat mielellään tietoa ympäristöstä ja järjestävät kuljetuksiasi ja retkiäsi Sihanoukvillessä.

Vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus on 3 minuutin päässä Golden Lionista, valkoisista hiekkarannoista, kaupungin keskustasta ja turistien suosituista nähtävyyksistä sekä monista baareista, ravintoloista ja kaupoista.
Ominaisuudet:
bar
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
Aurinkoterassi
Uima-allas

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Sihanoukville · Gay Scene

OGA Bar - CLOSED
Sijainti-kuvake

276B Ekareach Street, Sihanoukville, Kambodza

raportoitu SULJETTU (Lokakuu 2018).

Sihanoukvillen tärkein homobaari ja suosittu ajanviettopaikka paikallisen LGBT-yhteisön kanssa. OGAssa on moderni sisustus, kodikas tunnelma ja ystävällinen henkilökunta.

OGA:ssa on myös a homokylpylä ja sauna, jotka sijaitsevat samassa yhdisteessä.

Viimeksi päivitetty: 7-Aug-2023

OGArden Massage Relax Spa
Sijainti-kuvake

276B Ekareach Street, Sihanoukville, Kambodza

raportoitu SULJETTU (Lokakuu 2018).

OGA Bar -tiimin johtamassa uudessa OGArden-hierontakylpylässä on vaikuttava valikoima vain miehille tarkoitettuja virkistysmahdollisuuksia.

Ulkona on yksityinen puutarha, jossa voit rentoutua, rentoutua (ja tietysti käydä katsomassa kaverit), poreallas, kuivasauna, höyrysauna, vesiputouksia ja paljon muuta. Hierontapalvelu on saatavilla, ja baarissa on tarjolla ainutlaatuisia cocktaileja ja välipaloja.

OGAn sauna- ja kylpyläosasto on aivan hotellin takana OGA baari. Vain miehet (paitsi perjantaisin - sekoitettu).

Viimeksi päivitetty: 7-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.