Toronton kyltti

Gay Toronto · Kaupunkiopas

Ensimmäistä kertaa Torontossa? Sitten homo Toronton kaupunkiopassivumme on hyvä paikka aloittaa.

Toronton kyltti

Toronto on vilkas, eloisa ja hauska kosmopoliittisen kulttuurin keskus. Monipuolisen väestönsä, korkean elintasonsa ja rikkaan kulttuurinsa ansiosta kaupunkia kuvataan rutiininomaisesti yhdeksi maailman parhaista paikoista asua. Kaupunki on Kanadan suurin ja Pohjois-Amerikan neljänneksi suurin väkiluvullaan lähes 3 miljoonaa ja yli 200 kulttuuria.

Kaupungissa on myös yksi eloisimmista ja dynaamisimmista homoelämästä Pohjois-Amerikassa, jossa LGBT+-henkilöt elävät avoimesti ja ylpeänä. On olemassa lukuisia homobaareja, klubeja ja hotelleja, jotka ovat pääasiassa keskittyneet Toronton Churchin ja Wellesleyn homoalueelle.

Homooikeudet Torontossa

LGBT+:n oikeudet Kanadassa ovat eräitä edistyneimmistä Amerikassa, ja suuri osa Kanadan LGBT+-väestöstä nauttii täydestä suojasta ja oikeuksista. Erityisesti Torontossa homoväestö on ilmeistä ja ilmeistä, ja homomatkailijat huomaavat monet ylpeysliput ympäri kaupunkia. Kanada oli yksi ensimmäisistä maista, joka loi kolmannen sukupuolen valinnan virallisissa asiakirjoissa henkilöille, jotka tunnistautuvat ei-binäärisiksi.

Gay-baareja Torontossa

Torontossa asuu Kanadan suurin homokylä, ja alueella on tiheä ja keskittynyt valikoima homobaareja ja -klubeja. Homo-yöelämä alueella on monipuolinen ja kattava, ja siellä on homo-ilta, joka sopii jokaisen matkustajan kiinnostuksen kohteeksi ja makuun.

Monet Churchin ja Wellesleyn homokylän homobaareista ja klubeista ovat ikonisia ja maailmanlaajuisesti tunnustettuja homokulttuurin ja -yhteisön instituutioita, mukaan lukien Woodyn - yksi tärkeimmistä kuvauspaikoista legendaarisen Queer as Folkin yhdysvaltalaiselle versiolle. Lue lisää: Homoopas Torontoon.

Toronto · Hotellit

Gay hotellit Torontossa

Torontossa on joitain maailman moderneimmista ja innovatiivisimmista hotelleista, ja parhaat paikat homomatkailijoille ovat keskustan alueella tai Churchissa ja Wellesleyn homokylässä. Nämä paikat tarjoavat keskeisen tukikohdan homomatkailijoille, jotka haluavat kokea Toronton kätevästi ja mukavasti. Hotellit, kuten Toronton sisäpiha, Ramada Plaza ja Town Inn Suites kaikki tarjoavat vieraille tyylikkään oleskelun kaupungin homokylän, Churchin ja Wellesleyn sydämessä.

Torontossa on myös useita ylellisiä 5 tähden hotelleja, kuten Neljä vuodenaikaa, kaunis sekoitus eleganssia ja hienostuneisuutta lähellä kaupungin legendaarista homoaluetta. Hotelli tarjoaa vierailleen erilaisia ​​mukavuuksia, kuten suuren kylpylän, uima-altaan ja oman huippuluokan ravintolan.

Suurin osa Toronton hotelleista voidaan pitää homoystävällisinä, koska henkilökunta on velvollinen kohtelemaan kaikkia vieraita samalla kunnioituksella ja arvokkaalla seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä riippumatta, kuten maan syrjinnän vastaisissa laeissa esitetään.

Gay saunat Torontossa

Torontossa on laaja valikoima homosaunoita, joista monet ovat avoinna 24/7. Yksi kaupungin suosituimmista paikoista on höyrytyöt, suuri ja hyvin hoidettu sauna ja kuntosali keskeisellä paikalla ikonisella Church Streetillä. Steamworks houkuttelee väkijoukkoja sekä paikallisia että turisteja ja on avoinna 24 tuntia. Saunassa on erilaisia ​​mukavuuksia, kuten kuntosali, kylpytynnyrit, yksityiset mökit ja loistoaukot.

Toronto Pride 2019

Matkalla Torontoon

Torontoa palvelee Toronto Pearsonin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin 30 km:n päässä kaupungin keskustasta. Se on Kanadan suurin ja vilkkain lentokenttä ja tarjoaa yhteydet useimpiin tärkeimpiin maailmanlaajuisiin kohteisiin. Siellä on kaksi terminaalia. Terminal One on Kanadan suurin ja maailman 12. suurin. Terminaali XNUMX on parin toinen ja pienempi.

Torontossa liikkuminen

Taksi

Turistien suosituin ja kätevin tapa päästä kaupunkiin on taksi. Nämä ovat saatavilla välittömästi terminaalien ulkopuolella. Odottaa maksavan noin 50-60 dollaria päästäksesi kaupungin keskustaan. Torontossa on laaja taksikanta, jotka kaikki ovat yksittäishintaisia ​​ja vapaita hintojen noususta. Kaupungin taksit ovat yksityisessä omistuksessa, ja ne voidaan helposti saada seisomalla jalkakäytävällä ja odottamalla. Vaihtoehtoisesti siellä on paljon Uber-ajoneuvoja, jotka ovat hieman kalliimpia, mutta toisinaan kätevämpiä.

Juna

Union Pearson Express -juna kulkee Pearsonin lentokentältä Union Stationiin Toronton keskustassa. Matka kestää vain 25 minuuttia, ja aikuisten yksisuuntainen hinta Pearsonista Unioniin on 12.35 dollaria.

bussi

Bussit ovat tehokas tapa liikkua Torontossa, ja niiden lisäetu on, että voit katsella kaupunkia matkustaessasi. Bussipysäkit voidaan tunnistaa valkoisesta kyselystä, jossa on punaiset vaakaviivat. Liput ovat yleensä edullisia ja lippuja voi ostaa viikonloppuisin ja arkipäivisin.

metro

Suosituin tapa matkustaa paikallisten keskuudessa, metro on tiheä, halpa ja nopea, joten se on täydellinen matkustusvaihtoehto. Kaupungin metroverkosto kulkee kello 6–1.30 ja junat kaikilla linjan asemilla. Lippuja voi ostaa joko käteisellä tai kortilla, ja suurin osa asemista on täysin esteetön liikuntarajoitteisille. Paras tapa suunnitella metromatkaa Torontossa on ladata Toronto Transit Commissionin interaktiivinen metrokartta.

Tekemistä Torontossa

Toronton tekemisessä on rajattomat mahdollisuudet. Tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat kuitenkin mm.

  • Kiipeä CN Toweriin
  • Tutustu Casa Lomaan
  • Vietä päivä High Parkissa
  • Shoppaile St Lawrence Marketissa
  • Uppoudu Royal Ontario Museumiin
  • Vieraile Hanlan's Pointin homorannalla

Lue lisää: Tekemistä Torontossa

UKK

Visa

Alle 180 päivän vierailuille USA:n matkustajat eivät tarvitse viisumia päästäkseen Kanadaan. Tätä pidempiä matkoja varten henkilöiden on haettava Kanadan viisumia - tämä prosessi voi kestää 1-2 kuukautta. Yhdysvaltojen ulkopuolelta tulevien matkustajien tulee tarkistaa kotimaansa Kanadan viisumisäännökset ennen vierailua.

Raha

Toronto ei ole halpa kaupunki. Itse asiassa se on Kanadan kallein. Hinnat ovat merkittyjä ja laskuun sisältyy yleensä 13 % "yhdenmukaistettu liikevaihtovero", mutta yleensä oletetaan, että yksityishenkilöt pyöristävät tämän luvun 18 prosenttiin tai korkeammalle hyvästä poikkeuksellisesta palvelusta. Toronton valuutta on Kanadan dollari.

Luotto- ja pankkikortit hyväksytään kaupungissa laajalti, mutta on suositeltavaa, että matkustajat ottavat mukaansa pienen määrän käteistä pieniin ja itsenäisiin liikkeisiin, jotka eivät välttämättä hyväksy kortteja. Pankkiautomaatteja on runsaasti Torontossa, mutta ne voivat periä maksun ulkomaisten korttien nostoista.

Milloin vierailla

Kevät ja syksy ovat yleensä parhaita aikoja vierailla Torontossa. Tänä aikana homomatkailijat voivat hyödyntää pienempää väkijoukkoja, leudompaa säätä ja erilaisia ​​kulttuuritapahtumia. Keväällä kaupungin kadut ovat eloisia ja vilkkaita ja jalkakäytävät elävät ulkoilmatorilla, ulkoravintoloilla ja katutaiteilijoilla, mutta parempi sää tarkoittaa yleensä korkeampia hotelleja ja lentoja, joten halvin aika vierailla kaupunki on talvella.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli