Ylpeys

Gay Valencian rannat

Valenciassa on muutamia rantoja, jotka ovat suosittuja homojen auringonottajien ja nudistien keskuudessa

Gay Valencia · Rannat

Playa de l'Arbre del Gos
Sijainti-kuvake

Pinedon ja El Salerin välillä, Valencia, Espanja

Näytä kartalla
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 22 ääntä

Rauhallinen ranta-alue Valencian eteläosassa, Pinedon kylän ja El Salerin välillä, jonka varrella on kävelykatuja, ravintoloita ja kylpyhuonetilat

Valinnainen homoosuus rannalla sijaitsee noin puolivälissä, dyynien takana olevan hylätyn tehtaan vieressä.

Nyt reitit 24 ja 25, molemmat alkavat Puerte Del Marista, vievät sinut Camping Col Vertiin. Matka kestää noin 25 minuuttia. Pinedon osalta molemmat reitit 14 ja 15 päättyvät rannalle. Molemmat reitit kestävät noin 40 minuuttia päästäkseen rannalle Estación Del Nordin lähellä sijaitsevalta pysäkiltä

Jää pois Camping Vertestä ja kävele takaisin 100 metriä liikennesaarelle. Ota lyhyt tie alas merelle. Homoranta on suoraan vasemmalla.

Muuten voit mennä bussilla nro 14 Estación del Norteton keskusasemalta Pinedoon, mikä kestää noin 45 minuuttia. (Bussilla 14 on kaksi eri määränpäätä, joten varmista, että nouset oikeaan).

Ominaisuudet:
Ranta
kahvila
ravintola
Kauppa

Viimeksi päivitetty: 14-Feb-2024

Playa de las Arenas & Playa de la Malvarrosa
Sijainti-kuvake

Passeig de Neptú - Passeig Marítim de la Patacona, Valencia, Espanja

Näytä kartalla
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 12 ääntä

Playa de la Arenas (alias "Cabanyal") on lähin ja helpoin ranta kaupunkiin. Rannalla on kävelykatuja, ravintoloita ja muutamia baareja. Aluetta käytetään kuitenkin enemmän vapaa-ajan aktiviteetteihin ja tapahtumiin kuin auringonottopaikkana.

Rannalla ei ole homoosastoa, mutta pohjoinen, hiljaisempi Playa de la Malvarrosa on suosittu homojen auringonottajien ja vesiurheilun ystävien keskuudessa.

Lähin asema: metro/raitiovaunu 5: Neptú; metro/raitiovaunu 4,6: Les Arenes, Eugenia Viñes

Ominaisuudet:
bar
Ranta
kahvila
ravintola
Kauppa

Viimeksi päivitetty: 14-Feb-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.