Bridgeport

Wilmingtonin homoopas ja hotellit

Wilmington on Delawaren osavaltion pääkaupunki. Siinä on pieni homoelämä, joka on suunniteltu yhdeksi homobaariksi.

Wilmington on kompakti kaupunki, joka on Amerikan toiseksi pienin osavaltio. Delawarea pidetään Amerikan "ensimmäisenä osavaltiona", ja siellä tähdet ja raidat nostettiin ensimmäisen kerran. Voit vierailla Wilmingtonin varhaisimmista siirtomaarakennuksista.

Hotellit Wilmington

Wilmington Vieraile vanhassa uudessa linnassa nähdäksesi kaupungin siirtomaahistoria. Voit myös vierailla joissakin kartanoissa, puistoissa ja taidegallerioissa. Wilmington on kaupunki, jossa on monia kulttuurikohteita.   Tarkista hinnat ja varaa nyt

Gay-ystävälliset Wilmington-matkat ja -kokemukset

Selaa kumppaneidemme käsin valittua valikoimaamme gay-ystävällisiä matkoja ja kokemuksia Wilmingtonissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

Bridgeport

Gay-baarit Wilmingtonissa

  Crimson Moon Tavern
  Sijainti-kuvake

  1909 W 6th St, Wilmington,

  Näytä kartalla
  Crimson Moon Tavern on ainoa homobaari Wilmingtonissa, DE. Yläkerrassa on tanssilattia ja ulkoterassi. Tapahtumapaikalla järjestetään drag-esityksiä ja karaokeiltoja. Crimson Moon Tavern on Delawaren osavaltion homoyhteisön kohtauspaikka.
  Ominaisuudet:
  bar

  Arkisin: ke-to: 5-30

  Viikonloppu: pe: 5-30 la: 1-7

  Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

  Onko meillä jotain vikaa?

  Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.