Zanzibar

Sansibarin homohotellit

Eksoottinen paratiisisaari, joka sijaitsee Itä-Afrikan rannikolla

Sansibar, eksoottinen paratiisisaari, joka sijaitsee Itä-Afrikan rannikolla, tarjoaa joitakin maailman upeimmista rannoista. Se tarjoaa koskemattoman valkoista hiekkaa, kristallinkirkasta turkoosia vettä ja reheviä trooppisia maisemia.

Sansibarin homohotellit

Aya Beach Resort
Sijainti-kuvake

Kizimkazi, Kizimkazi Mkunguni,

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli?

Kuvittele, että heräät lempeiden aaltojen ääneen ja tunnet auringon lämmön ihollasi.

Aya Beach Resort sijaitsee lähellä perinteistä Kizimkazin kylää, joka on yksi Sansibarin kauneimmista ja viehättävimmistä paikoista. Se on laadukas lomakeskus, joka tarjoaa vieraille mahdollisuuden kokea loma upeassa ympäristössä ja edullisessa ylellisyydessä.

Huoneet ja huvilat ovat hyvin varusteltuja tarvittavilla mukavuuksilla, uusi ilmastointijärjestelmä kuumia kesäpäiviä varten, baarijääkaappi, tallelokero, ja mikä tärkeintä, ne kaikki saavat tuoretta pohjavettä paikan päällä olevasta kaivosta, ei suolaa. vettä.

Vieraat voivat rentoutua ja virkistäytyä ihaillen samalla alueen henkeäsalpaavaa kauneutta. Aya Beach tarjoaa äärimmäisen pakopaikan arjen hälinästä. Etsitpä seikkailua, romantiikkaa tai vain hiljaista pakopaikkaa, tämä lomakeskus on täydellinen kohde.

Aya Beach Resort tarjoaa kaikille vieraille ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen oleskelunsa aikana. Kaikki ovat tervetulleita.

Voit katsoa 4K-droonemateriaalia lomakeskuksesta tästä.

Tutustu hotelleihin Youtube kanava lisää videoita lomakeskuksesta.

Ominaisuudet:
rantabaari
bed and breakfast/täysihoito/puolihoito
Ilmainen Wi-Fi
Viestikenttä
ravintola
urheilu- ja kuntoilutilat (ulkokuntosali)
standard-huoneita ja taloyhtiöitä
Uima-allas
joogatunteja

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.