Gran Canaria

Gay Gran Canaria · Palvelut

Yhteenvetomme homojen omistamista yrityksistä, palveluntarjoajista ja LGBT-järjestöistä Gran Canarialla.

Gay Gran Canaria · Palvelut

Away Events
Sijainti-kuvake

Avenida Estados Unidos 54, Gran Canaria, Espanja

Näytä kartalla
1
Yleisön ikäraja

Perustuu 1 ääntä

Away Events - joka koostuu neljästä ystävästä ja koirasta - järjestää homovenejuhlia, uima-allasjuhlia, afterparteja ja muita erikoistapahtumia Gran Canarian saarella. Heillä on myös monia muita aktiviteetteja, kuten delfiiniretkiä, alastomia retkiä ja paljon muuta.

Homovenejuhlat järjestetään joka perjantai klo 2.30-7 (50€). Veneessä on runsaasti ruokaa ja juomaa, vesiurheilua ja live-DJ:itä. Myöhemmin voit jatkaa tanssimista Axel Beach -hotellissa. 10€:lla sinua odottaa drinkki, uima-allas, poreallas ja live-DJ!

Alaston venejuhlat järjestetään torstaisin. Katso Away Eventin nettisivuilta ja Facebookista lisätietoja päivämääristä ja lipuista.
Ominaisuudet:
jälkijuhlat
venejuhlia
Tapahtumat
Pool Juhlat

Viimeksi päivitetty: 31-Aug-2023

Maspalomas Gay Pride
Sijainti-kuvake

Maspalomas, Gran Canaria, Espanja

Näytä kartalla
5
Yleisön ikäraja

Perustuu 1 ääntä

Gran Canarian suurimmat vuotuiset LGBT-juhlat ja yksi Espanjan suosituimmista.

Joka vuosi 10 päivää kestävä festivaali houkuttelee kymmeniä tuhansia osallistujia ympäri maailmaa, ja se sisältää valtavan paraatin, esityksiä, tanssijuhlia, tapahtumia ja hauskoja aktiviteetteja.

- Maspalomas Gay Priden 17. painos järjestetään 2.-12. Suurin osa juhlista ja tapahtumista järjestetään maailmankuulussa Yumbo Centerissä Playa del Inglesissä. Jos olet jäänyt paitsi, marraskuussa järjestetään myös Winter Pride Maspalomas.
Ominaisuudet:
bar
Kabaree-esitys
tanssi
GoGo Show
Musiikki
ravintola
Kauppa

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

Bottoms Up Gay Boat Party
Tänään: Bottoms Up Gay Boat Party - Joka keskiviikko
Sijainti-kuvake

Gran Canaria, Espanja

3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 19 ääntä

Bottoms Up Gay & Lesbian Boat Party on jatkunut vahvasti julkaisusta lähtien Maspalomasissa 25. lokakuuta 2013! Ihana vieraanvaraisuus ja upeat muistot varmistavat, että lähdet osana perhettä.

Juhlat järjestetään joka keskiviikko, ja ne kokoontuvat Yumbo-keskuksen Buddiesissa ja mene bussilla Puerto Ricon satamaan – siihen mennessä olet valmis hyppäämään tanssilattialle! Purjehdit sitten Pohjois-Atlantilla 5 tuntia pysähtyen Anfi Del Marissa, Amadoresissa ja Puerto Moganissa – joihinkin tämän saaren kauneimmista rannoista!

Matkan aikana DJ saa sinut tanssitunnelmaan – ensin Best of Vocal Housen, sen jälkeen cheesy-popin klassikoiden ja lopuksi 80- ja 90-lukujen parhaat palat! Hulluuden jälkeen palaat sitten satamaan valmiina jatkamaan juhlia, tai ehkä nopeille päiväunille valmistautumaan illan jälkijuhliin, jossa voit katsella DVD:tä upeista ajoista koko päivän!

Varaa vakiolippusi tästä. Varaa ryhmälippusi tästä.

Sisältyy lippusi hintaan:
Ilmainen baari, ilmainen ruoka, ilmainen samppanja, ilmaista viihdettä – live-DJ-setti & drag queen, ilmainen banaanivenematka, ilmainen kuljetus, vakuutus sisältyy hintaan.

Jos tämä ei riitä, on tarjolla myös 50 % alennuksia vesiurheilulajeista, mukaan lukien vesiskootteri ja purjelautailu! Jet-ski on vain 25 € yhden tai kahden hengen ja purjelautailu 25 € per henkilö – molemmat normaalisti 50 €!

Ominaisuudet:
rannat
venejuhlat
tanssi
viihde
ilmainen baari
ilmaista ruokaa
ilmainen kuljetus
Musiikki
uinti meressä
purjehdus

Arkipäivä: joka keskiviikko klo 1

Viimeksi päivitetty: 12-Sep-2023

Yumbo Centrum
Sijainti-kuvake

Avenida de Estados Unidos 54, Playa del Ingles, Gran Canaria, Espanja

Näytä kartalla
4
Yleisön ikäraja

Perustuu 5 ääntä

CC Yumbo Centrum avasi ovensa vuonna 1982 ja siitä on tullut LGBT-yhteisön keskus Gran Canarialla.

Ainutlaatuinen kohtaamispaikka jokaiselle ympäri maailmaa, jossa he voivat nauttia kokemuksistaan ​​yhdessä täydellisen vapauden, suvaitsevaisuuden ja kunnioituksen kanssa.

Playa del Inglesissä sijaitseva kompleksi on kooltaan yli 20,000 200 m², ja siellä on yli XNUMX homoyritystä, mukaan lukien kaupat, baarit, klubit ja ravintolat. Lähialueilla monet homohotelleja ja hinta-laatusuhteeltaan edullisia bungaloweja ovat kävelyetäisyydellä.
Ominaisuudet:
bar
Kabaree-esitys
kahvila
tanssi
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
GoGo Show
Internet-yhteys
Karaoke
Elävää musiikkia
Viestikenttä
Sokkelo
Musiikki
Rentouttavat mökit
ravintola
Sauna
Kauppa
Kylpylä

Arkipäivä: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Viimeksi päivitetty: 4-Jan-2024

Art Blue EuroCenter
Sijainti-kuvake

Avenida de Moya 6, CC Eurocenter 4/F, Nº 81-82, Playa del Ingles, Gran Canaria, Espanja

Näytä kartalla
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 4 ääntä

Didac Duncan kutsuu sinut tutustumaan taidenäyttelyihinsä, joissa on eroottisia miestaiteen teoksia. Sijaitsee CC Eurocenterin yläkerrassa (Lidlin vieressä).

Avoinna vain arkisin, viikonloppuisin pyynnöstä.

Ominaisuudet:
Kauppa

Arkisin: 10-00

Viikonloppu: pyynnöstä - soita

Viimeksi päivitetty: 1-Sep-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.