Gay Saint Martin

Gay Saint Martin

Saint Martin on pieni paratiisisaari Koillis-Karibialla, joka yhdistää eurooppalaisen hienostuneisuuden rennon trooppiseen tunnelmaan

Saint Martin on paratiisisaari Koillis-Karibialla, joka onnistuu yhdistämään eurooppalaisen hienostuneisuuden rennon trooppiseen tunnelmaan. Saari on jaettu pohjoisessa Ranskan ja etelässä Alankomaiden kesken.

Ranskan puolella, Saint-Martinilla, on Marigot'n pääkaupunki, jossa on hyvät verovapaat ostokset, kun taas Hollannin puolella, Sint Maarten, tunnetaan juhlallisesta yöelämästään ja pääkaupungin Philipsburgin kasinoista.

Saint Martin on kuuluisa upeista rannoistaan ​​suositusta, energisestä Friar's Baystä kuuluisaan vaatteiden valinnaiseen Orient Beachiin. Siellä on myös erinomaista purjehdusta, sukellusta, kalastusta ja patikointia 37 neliökilometrin saarella, jota kehystävät hehkuvat turkoosit vedet.

Saint Martin on trooppinen pakopaikka, joka on täydellinen gay-matkailijoille, sillä se on eklektinen ranskalaisen, karibian ja hollantilaisen kulttuurin fuusio, erinomaista ruokaa ja rock-baari.

Gay Saint Martin Tours

GaySail Saint Martin
Sijainti-kuvake

Anse Marcelin ranta, Saint Martin, Saint Martin, Karibian

Näytä kartalla
5
Yleisön ikäraja

Perustuu 64 ääntä

Pakene trooppiseen paratiisiin kimaltelevalla homojen Karibian purjehduslomalla, joka alkaa ja päättyy lumoavilla Saint Martinin saarilla GayNudeSailin kanssa. Koko risteilyn ajan purjehdit sinimpien vesien läpi ja läheisten Saint Barthin ja Anguillan saarten välillä.

Tunne, kuinka lämpimät kaupan tuulet suutelevat ihoasi, kun purjehdit, palmujen huojuessa ajoissa kevyen tuulen mukana. Jokaisella löytämäsi saarella on oma erityinen viehätyksensä hienostuneesta eurooppalaisesta viehätyksestä rauhalliseen, verkon ulkopuolella sijaitsevaan eristäytymiseen. Anna kristallinsinisten vesien kutsua sinut paratiisiin aurinkoisen taivaan alla.

Nauti koskemattomista rannoista, eloisista koralliriutoista ja ylellisistä mukavuuksista kahdella tyylikkäällä 40-jalkaisella katamaraanilla hauskanpitoa rakastavan 20 miehen ryhmän kanssa. Valitse röyhkeän "vaatteiden valinnaisen" purjehdusseikkailun välillä tai anna sen kaiken hengailla alastonristeilyllä - valinta on sinun!

Jokaisessa huviveneessä on neljä muhkeaa kahden hengen hyttiä (neljä kahden hengen hyttiä, jotka ovat myös varattavissa sinkkuja jaettavaksi tai yksityiseksi kahden hengen hytiksi) ja kaksi alennettua yhden hengen hyttiä, joissa on pääsy kannelle, sekä lahjakkaan homokipparin ja kokin palvelut. Risteilysi sisältää maukkaat aamiaiset ja lounaat, virvoitusjuomat, verot, polttoaineen ja siivouksen. Illalliset, tullimaksut ja alkoholijuomat eivät sisälly hintaan.

Liity joukkoomme äärimmäiseen homolomaan Karibialla, joka on täynnä kauneutta, toveruutta ja elämäänsä odottavia muistoja!

2024 Saint Martinin risteilypäivät

11.-18.: GayNudeSail Exclusive St. Martin (alaston purjehdusloma)

11.–18.: GaySail Exclusive St. Martin (vaatetus valinnainen)

18.-25.: GayNudeSail Exclusive St. Martin (alaston purjehdusloma)

5.–12. lokakuuta: GayNudeSail Exclusive St. Martin (alaston purjehdusloma)

5.–12. lokakuuta: GaySail Exclusive St. Martin (vaatetus valinnainen)

12.–19. lokakuuta: GayNudeSail Exclusive St. Martin (alaston purjehdusloma)

Arkipäivä: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Viimeksi päivitetty: 11-Jun-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.