Le Cameleon Boutique Hotel

4-Tähtihotelli sisään Cocles Beach Puerto Viejo, Costa Rica

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

hinta Le Cameleon Boutique Hotel
Vapaa-ajan toimintaa ja työpajoja.

Hotellin kuvaus

Costa Rican Karibian rannikon vehreän viidakon keskellä piiloutunut La Cameleon on modernistinen arkkitehtoninen monumentti, joka on upotettu viidakon katokseen. Hotellissa on kaunis sekoitus luonnollista ja ihmisen tekemää, ja siinä on 51 ylellistä huonetta, jotka on järjestetty henkeäsalpaavan keskeisen uima-altaan ympärille. Eristäytyminen ja rentoutuminen ovat La Cameleonin eetoksen eturintamassa, ja löydät runsaasti mahdollisuuksia sekä tutkia paikallista aluetta että ihailla rauhoittavaa rannikkotunnelmaa.

Ranta on vain kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä hotellista, ja laajat mukavuudet, ylellinen muotoilu ja huomaavainen palvelu takaavat, että olet täydellisessä paikassa latautuaksesi raskaan tutkimuspäivän jälkeen. Vaihtoehtoisesti voit rentoutua cocktailin kera uima-altaalla tai osallistua johonkin monista ympäri vuoden järjestettävistä terveys- ja hyvinvointitunneista. Haluatpa viettää aikasi Le Cameleonissa, voit olla varma, että lähdet virkistyneenä ja virkeänä.

Puerto Viejon homomaailma on pienempi kuin joissain muissa kohteissa, mutta Le Cameleonin kattava ilmapiiri saa jokaisen homomatkailijan tuntemaan olonsa kotoisaksi, ja kun ovesi on maailman upeimmat maisemat, et varmasti kyllästy.

Palvelut ja tilat

Portinvartija

Pesulapalvelu

Monikielinen henkilökunta

TV

Minibaari

Teen ja kahvin valmistusvälineet

Yksilöllisesti säädettävä ilmastointi

Turvallinen

Pääsy pyörätuolilla

Herätyspalvelu

Valitse huoneesi osoitteessa Le Cameleon Boutique Hotel

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Puerto Viejo

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli