Riad Melhoun & Spa

4-Tähtihotelli sisään Riad Melhoun, Marrakech, Marrakesh, Marrakesh-Safi 40, Marokko

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

hinta Riad Melhoun & Spa

Kauniit, värikkäät sisätilat!

Hotellin kuvaus

Keskeisellä paikalla vain muutaman askeleen päässä El Badin ja El Bahian palatseista sijaitseva Riad Melhoun on rauhallinen Marrakech-keidas, jossa on perinteinen marokkolainen sisustus. Huoneet avautuvat sisäpihalle ja uima-altaalle, ja niissä on omat kylpyhuoneet, joissa on suihkukaappi.

Rentoudu kattoterassilla, jolta on näköala medinaan, pulahda sen lämmitettyyn uima-altaaseen ja nauti 360° näkymistä ylhäältä. Riadissa on myös olohuone, jossa on takka, oleskelutila, jossa on kirjoja, Wi-Fi kaikissa tiloissa ja höyryävä turkkilainen sauna.

Aloita päiväsi runsaalla buffetaamiaisella terassilla tai sisäpihalla ennen kuin lähdet tutkimaan. Illan tultua kokoontukaa tulen ääreen tai tilaa kotitekoinen marokkolainen ateria.

Ammattitaitoinen palvelu ja modernit mukavuudet yhdistettynä historialliseen viehätysvoimaan tekevät Riad Melhounista ihanteellisen tukikohdan Marrakechin taikuuden kokemiseen.

Katso heidän verkkosivuiltaan tehdäksesi suorat varaukset ja tiedustelut.

Palvelut ja tilat

Uima-allas

piha

Historiallinen sisustus

Kattoterassi

lounge

Höyrysauna/hammam

Tarkista hinnat ja varaa suoraan

Valitse huoneesi osoitteessa Riad Melhoun & Spa

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Marrakesh

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.