Axel Hotel Berlin

4-Tähtihotelli sisään Lietzenburger Strasse 13-15, Berliini, Saksa

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

2017 Varatuimmat
2017 Varatuimmat

ylin 25

2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 50

2019 Varatuimmat
2019 Varatuimmat

ylin 25

7.9

Yleisön ikäraja

Perustuu 4718 ääntä

hinta Axel Hotel Berliini
Upea sauna & kylpylä. Lähellä metroa ja homoelämää.

Hotellin kuvaus

Axel Hotels on LGBTIQ+ -yhteisöön keskittyvä hotelliketju. Mutta ennen kaikkea he ovat luoneet vapaan ja suvaitsevaisen yhteiskunnan, jossa monimuotoisuutta ja kunnioitusta arvostetaan ja kaikki ovat yhtä tervetulleita sukupuoli-identiteettiään ja ilmaisujaan rajoittamatta. Axel ei halua määritellä Axel Hotelsia homoystävällisiksi, joten he ottavat käyttöön uuden termin: heteroystävällinen.

Axel Hotel Berlin sijaitsee Schönebergissä, kaupungin homoelämän sydämessä, "heteroystävällinen" ketju kiehtoo kosmopoliittisella hengellä, suunnittelun ja mukavuuden huolellisella yhdistelmällä sekä erinomaisella palvelulla. Viehätys ja elegantti sekoitus kultaa mustalla, päällyste ja tekstuureja tekevät Axel Hotel Berlinistä ainutlaatuisen tilan Saksan pääkaupungissa.

Axel Hotel Berlin tunnetaan ennakkoluulottomasta tunnelmastaan ​​ja avantgardistisesta suunnittelustaan. Houkutteleva ja ystävällinen henkilökunta tarjoaa erinomaista palvelua ja tuntee paikallisen homoelämän. Sen ainutlaatuinen muotoilu paljastaa glamouria ja eleganssia. Axel Hotel Berlinissä on 87 design-standardihuonetta, sviittiä ja juniorsviittiä, ja ne on täysin varustettu tarjoamaan asiakkaillemme maksimaalisen mukavuuden: king-size-vuode, plasma-tv, tallelokero, huonepalvelu ja langaton internet. Axel Hotel Berlinin huoneet sijaitsevat alueilla, jotka ovat ominaisia ​​edustavan rakennuksen lieriömäiselle muodolle.

Axel Hotel Berlinissä on ravintola sekä wellness- ja kuntoilutila, jossa on kuntosali, solarium, turkkilainen sauna ja kuuluisa ulkoporeallas, jossa voit nauttia ainutlaatuisesta Axel Hotelsin tunnelmasta ja sen heteroystävällisestä filosofiasta.

Vieraile hotelleissa verkkosivusto Lisätietoja saat myös hotelleista Youtube kanava, jolla voit tarkastella brändiä ja omaisuutta tarkemmin.

Palvelut ja tilat

Ilmastointi

TV

Turvallinen

Puutarha

Terassi

Matkatavarasäilytys

kahvila

bar

ravintola

Savuton alue

Valitse huoneesi osoitteessa Axel Hotel Berliini

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Berlin
J
Joe

30-May-2022

Kaatopaikka

Koska olet hyvin matkustanut kaveri, älä tuhlaa rahojasi tähän. Hotelli on kauhea kaikilta osin. He kertovat jatkuvasti, että annat heille toisen mahdollisuuden, mutta se on ollut heidän tavallinen lapsellinen vastaus vuosia. Älä houkuttele - tulet pettymään ja olet heittänyt vaivalla ansaitut rahasi pois.
A
Alex Pelchat

3-Dec-2023

Paska huone

Täysin samaa mieltä, tämä hotelli vaatii suuria päivityksiä ja se on uusittava mahdollisimman pian. Niitä 3 yötä, jolloin yöpyin huoneessani, ei koskaan siivottu, yöpyin yhdessä sviiteistä ja lattialla oli likaisia ​​tahroja sekä verhoissa ja istuinsohvalla, myös muutama puuttuva osa. Vastaanotto vain kuuntelee, mutta he eivät koskaan tee mitään, en ymmärrä kuinka he voivat edelleen toimia yrityksenä.
B
Bart

10-Mar-2022

kerran, ei kahdesti...

Useiden Saksassa käyntien jälkeen päätimme mennä homohotelliin. Ensinnäkin tiskin henkilökunta on hidasta ja epäammattimaista. koko hotelli on vanhentunut ja sitä voidaan muuttaa. Huoneet ovat hyvin pieniä, eikä niissä ole tilaa vaatteille tai muille tavaroille. Myös huone oli erittäin pölyinen. Lopulta toisena päivänä sauna ei toiminut. Kun halusimme kirjautua ulos, vastaanotossa ei ollut ketään, odotimme hetken ja jätimme korttimme tiskille. Hei Axel, kunnes ei koskaan enää!
C
Carlos

10-Jul-2019

Vältä tätä paikkaa hinnalla millä hyvänsä. Se pilaa lomasi ja maksaa sinulle omaisuuksia. Ällöttävä!

Kumppani ja minä suunnittelimme romanttisen pitkän viikonlopun Berliinissä juhlistaaksemme Stonewallin 50-vuotisjuhlaa siellä 28. kesäkuuta järjestetyssä mielenosoituksessa, pari homokohdetta ja monia odotuksia rauhasta ja ilosta. Kaikki oli pilalla Axel Berlinin tiimin ja johdon ansiosta. Yhteenvetona voidaan todeta, että 3 huonetta 18 tunnissa, täydellinen empatian, tehokkuuden, ammattimaisuuden ja asiakkaan kunnioittamisen puute, huoneita ei tarkastettu ennen vieraiden sisäänkirjautumista (enkä tarkoita puuttuvan kaapin geelin puutetta, tarkoitan toimivaa wc, josta maksat tai ikkuna hengittää raitista ilmaa! jonka johtaja syytti meitä kirjallisesti sen rikkomisesta itse) ja johtaja, joka on käytettävissä vain rahoitettuihin valituksiin kolmantena päivänä ja lupaa lajitella laskun lähtöämme ja päätyä 70€ ylihintaan sovitusta ratkaisusta, valehtelemalla asiakasta puhelimessa ja syyttäen häntä "hotellin hyvän tahdon väärinymmärtämisestä" (puhelimessa käytyä keskusteluamme parrafraasin). Jos nyt ajattelet, että Axel Berlin on hyvä valinta lomallesi, mieti kahdesti. Ainakin haluat, että tämä hotelli ryöstää, valehtelee, nöyryytää ja romanttiset lomasi pilaa sinut ja (ellei brändi ryhdy toimenpiteisiin tässä asiassa) koko brändin, joka myy itseään homojen turvakodiksi, kun he eivät todellisuudessa välitä mistään arvosta. lukuun ottamatta ylihinnoittelua vierailleen. Axel hotellit? Ei koskaan uudestaan. Älä edes yritä valittaa kirjallisesti tai sinua syytetään ilkivallasta. Täydellinen vitsi.
C
Carlos

8-Jul-2018

Axel Hotel Berliini

Ensi vuonna haluaisin olla siellä taas... Axel-hotellissa Berliinissä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.