Hazlitts Hotel

4-Tähtihotelli sisään 6 Frith Street, Lontoo, Iso-Britannia

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

8.9

Yleisön ikäraja

Perustuu 1882 ääntä

hinta Hazlitts hotelli
Upeat huoneet. Upea palvelu.

Hotellin kuvaus

On hyvä mahdollisuus, että edes säännöllisin Lontoon vierailija ei ole kuullut Hazlitt'sista. Hotelli koostuu toisiinsa yhdistetyistä historiallisista Yrjöjen aikaisista taloista aivan Soho-aukion tuntumassa. Suurin osa hotellin liiketoiminnasta perustuu henkilökohtaisiin suosituksiin.

Hazlittin filosofia on tarjota poikkeuksellista vieraanvaraisuutta sekä ystävällistä ja tehokasta palvelua. Jos tarvitset muutaman narun varataksesi pöydän tai lipun esitykseen, he tekevät parhaansa saadaksesi haluamasi.

Upeat huoneet on koristeltu kuvilla ja antiikkiesineillä, ja niissä on ilmastointi, ilmainen WiFi ja LCD-TV. Hazlitt's on tien toisella puolella tyylikästä CIRCA Soho homobaari eikä paljon kauempana kaikista homobaareja Sohossa.

Palvelut ja tilat

Turvallinen

TV

langaton internetyhteys

Ilmastointi

Hissi

24h vastaanotto

Lastenhoitopalvelut

Pysäköinti

Concierge-palvelut

Ilmainen Wi-Fi

Valitse huoneesi osoitteessa Hazlitts hotelli

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Lontoo
M
Micah

31-Jan-2023

Hazlittin

Tämä on suosikkihotellini Lontoossa, ja valitsen sen kaikkien muiden edelle aina, kun rahani sallii. Paikassa vallitsee ylpeyden tunne, eikä kustannuksia säästy tyylikkääseen sisustukseen ja vieraiden mukavuuteen. Luulisi sen olevan meluisa ottaen huomioon sen sijainti, mutta se on todellinen rauhallisen keidas.
S
Simo

8-Oct-2016

Upea hotelli keskustassa

Omalaatuinen hotelli, jossa on ystävällinen ja vieraanvarainen ilmapiiri. Näyttää pieneltä ulkopuolelta, mutta ilahduttavan isolta sisältä - kuin tardis! Luulimme, että huoneemme oli ylellinen ja yllättävän suuri, mutta olimme hämmästyneitä kylpyhuoneesta! Ehdottomasti uudestaan ​​ja olisi jo varannut

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.