Hotel Amstelzicht

3-Tähtihotelli sisään Amstel 104, Amsterdam, Alankomaat

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

7.9

Yleisön ikäraja

Perustuu 716 ääntä

hinta Hotelli Amstelzicht
Upeat näkymät. Rahan arvo.

Hotellin kuvaus

Amstel-joelle päin avautuva Amstelzicht, joka sijaitsee historiallisessa kaupunkitalossa, tarjoaa erinomaisen tukikohdan Amsterdamiin ja sen homoelämään tutustumiseen.

Hotellissa on valikoima viihtyisiä huoneita ja sviittejä, joista on näkymät kanavalle. Huoneissa on Nespresso-kahvinkeitin, taulu-tv, kahvin- ja teenkeitin, minibaari, iPod-telakka ja ilmainen WiFi.

Suosittu hotelli homovieraiden keskuudessa kävelyetäisyydellä Kalverstraat-ostoskadulta, Amstel Fifty Four, Queers ja muut homobaarit. Vähintään 3 yötä viikonloppuisin sesongin aikana.

Palvelut ja tilat

Ilmainen Wi-Fi

Valitse huoneesi osoitteessa Hotelli Amstelzicht

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Muokkaa päivämääriä
L
Louis

17-Mar-2017

PYSY POISSA, SE ON HUONO HOTELLI

Olen asunut siellä viimeiset 5 vuotta. Äskettäin se myytiin. Uusi omistaja ei välitä siitä kuten edelliset omistajat. He eivät pidä varaustasi kuten lupasit, kun maksat sen etukäteen. Vastaanoton henkilökunta ei myöskään välitä mahdollisista epämukavuudesta. Ei todellakaan 3 tähden arvoinen. Varaa viereisen Eden-hotellin hinnat ovat halvempia ja tunnet olevasi 4 tähden hotellissa. Se on todellakin veter-valinta, siinä on concierge, baari sisäänkäynnin vieressä, ystävällinen, täydellinen homovieraille, eikä siinä ole vertailua. Valitettavasti Amstelzicht myytiin. Kaipaan edellistä omistajaa ja hänen huomionsa yksityiskohtiin. Tämä paikka on sukellus. Luota minuun, käyn Amsterdamissa 3 kuukauden välein, tai saman mukavuuden vuoksi valitse myös viereinen Hotel Monopole. Pysyin siellä ja he ovat mitä he mainostavat.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.