SO Bangkok

5-Tähtihotelli sisään 2 North Sathorn Road, Bangkok, Thaimaa

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

2017 Varatuimmat
2017 Varatuimmat

ylin 100

2018 Varatuimmat
2018 Varatuimmat

ylin 50

2019 Varatuimmat
2019 Varatuimmat

ylin 100

hinta Siis Bangkok

Upea kattobaari. Lähellä homoelämää.

Hotellin kuvaus

Väittää, että SO Bangkok (entinen Sofitel) on homojen suosima hotelli, on hieman vähättelyä, sillä hotelli on isännöinyt monia homotapahtumia ja juhlia, mukaan lukien gCircuit, Sundance Asia ja Hi-So Rainbow.

30-kerroksinen 5 tähden SO Bangkok tarjoaa upeat kaupunkinäkymät tyylikkäistä ravintoloistaan, kuntosalista, infinity-uima-altaasta ja SoSPA. Huoneet ovat tilavia ja kalustettu korkeimmalle tasolle, ja ne on kekseliästi teemalla 5 elementtiä (vesi, tuli, maa, puu, metalli).

Kattobaari on varsin poikkeuksellinen ja on oma kohde. Red Oven -buffetravintola tarjoaa suuren valikoiman herkullisia ruokia, jotka on jaettu 3 vyöhykkeelle, jotka kaikki tarjoillaan nykyaikaisella otteella.

Gay-yöelämä Silomissa on vain muutaman minuutin taksimatkan päässä (hieman kaukana kävellä mukavasti). Lumpini MTR ja Babylonin homosauna ovat kävelymatkan päässä. Henkilökunta on fantastinen ja erittäin homoystävällinen.

Palvelut ja tilat

bar

Ilmainen Wi-Fi

Kunto

Viestikenttä

ravintola

Kylpylä

Uima-allas

Valitse huoneesi osoitteessa Siis Bangkok

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Bangkok
D
Devon

10-Jun-2017

Tohtori Gilkes

Henkilökunta on erittäin miellyttävä. Rakastan maa-teemahuonetta.
C
Chung

2-Jul-2014

Upea oleskelu

Ehdottomasti upea oleskelu. Huone oli hämmästyttävä valtavalla ikkunalla ja upeilla kaupunki- / puistonäkymillä. Katon yläpalkki laskee. Lasiseinää vasten istuminen suoraan alaspäin katsoen vaatii hieman totuttelua. Hotelli on erittäin suosittu homoasiakkaiden keskuudessa. Monet kaverit hengailevat uima-altaalla. Suositeltava.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.