The Mandala Hotel Berlin

5-Tähtihotelli sisään Potsdamer Straße 3, Berliini, Saksa

Miksi Travel Gay rakastaa tätä hotellia?

9.1

Yleisön ikäraja

Perustuu 4929 ääntä

hinta Mandala Hotel Berlin
Moderni muotoilu. Upeat näkymät.

Hotellin kuvaus

"All suite" Mandala on melko erikoinen. Pienimmätkin modernit huoneet ovat kooltaan vähintään 40 m², ja niissä on suuri kylpyhuone, vaatehuone, tyylikäs minikeittiö, valoisa työtila, minibaari ja ilmainen WiFi.

Hotellin 11. kerroksessa sijaitsevasta ONO Spasta on upeat näkymät kaupunkiin, ja siellä on kuntosali, suomalainen ja biosauna sekä yksityisiä hierontahoitohuoneita.

Sijaitsee rauhallisella alueella lähellä suosittua Sony Centeriä Potsdamer Platzilla ja vain neljän lyhyen metropysäkin päässä Schönebergin homobaareista ja klubeista.

Palvelut ja tilat

Ilmastointi

bar

Liikekeskus

Portinvartija

Pesulapalvelu

Monikielinen henkilökunta

ravintola

Sauna

Turvallinen

Terassi

Valitse huoneesi osoitteessa Mandala Hotel Berlin

Huoneet ja vieraat
1 Huoneet 2 Aikuiset
Tämä hotelli on täynnä näiksi päivämääriksi. Muuta päivämääriä tarkistaaksesi saatavuus tai etsiä vaihtoehtoista hotellia Berlin
T
Top

30-Apr-2014

Erittäin tyytyväinen.

Mandela-hotellin sijainti on erittäin keskeinen ja kätevä Potsdamer Platzilla. Huone on iso ja puhdas, ja sieltä on kaupunkinäköala Sony-keskukseen. Parvekkeellinen sviitti on hiljaisempi. Aamiainen oli vierailuni kohokohta. 5. kerroksen Facal-ravintola on rauhallinen ja kaunis aamuisin, kauniit kattaukset ja kaunis vehreä puutarha katseltavaa. Tarjolla herkullisia leivonnaisia ​​erilaisilla hedelmämehuilla. Palvelu on myös erittäin hyvää. Hotellin henkilökunta on erittäin tehokasta. Hotellin lähellä oleva turistikohde on Berliinin muuri. Hotellin takana on ostoskeskus ja sisällä on suuri supermarket. U2-metro on myös hyvin lähellä ja helppo päästä minne tahansa. Hotellin edessä on aina vähintään yksi taksi odottamassa. Minulla oli erittäin miellyttävä oleskelu Mandelassa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.