Kauai

Kauai · Hotellit

Kauai on vehreä saari, joka tunnetaan nimellä Garden Isle. Se on yksi Havaijin viehättävimmistä saarista, jossa on trooppisia sademetsiä ja upeita maisemia.

Katso täydellinen luettelomme Kauai hotellit täällä.

Kauai · Hotellit

Sheraton Kauai Coconut Beach Resort
Sijainti-kuvake

650 Aleka Loop,, Kauai

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Henkeäsalpaava sijainti. Exclusive hinnat TravelGay.com-asiakkaita.
Sheraton Kaua'i Coconut Beach Resort, LGBT-ystävällinen lomakeskus, joka sijaitsee kauniilla Kauain saarella Havaijilla. Hotellista on vertaansa vailla olevat näkymät vuorille ja merelle, joten oleskelusta tulee todella ikimuistoinen kokemus.

Lomakeskus tarjoaa helpon pääsyn joihinkin Kapaan suosituimpiin kohteisiin, kuten Smith's Tropical Paradise ja Wailua Falls. Myös uima-altaan äärellä ja rannalla on runsaasti aktiviteetteja, kuten erilaisia ​​Luau-tapahtumia.

Valitse monista ruokailu- ja ravintolavaihtoehdoista, ja voit syödä ulkona merinäköalalla. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi ja niissä on pehmeät ylelliset liinavaatteet ja kanelipuuhuonekalut.

Kysy suoraan parhaat hinnat LGBT-juhliin, häihin, vuosipäiviin, tapaamisiin ja muihin juhliin. Lähetä sähköpostia alahip@sheratonkapaa.com.

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.