Homo Dominikaaninen tasavalta

Homo Dominikaaninen tasavalta

Trooppinen paratiisisaari toivottaa sinut tervetulleeksi turkoosilla vesillä, elävällä kulttuurilla ja LGBTQ-ystävällisillä lomakeskuksilla

Dominikaaninen tasavalta

Meistä Dominikaaninen tasavalta

Vaikka Dominikaaninen tasavalta ei ehkä ole LGBTQ-kulttuurin keskus Karibialla, siellä on kukoistava homoelämä, joka on keskittynyt pääasiassa kaupunkialueille, kuten Santo Domingoon. Maleconissa Santo Domingossa on paikkoja, kuten Club Arena, joka pitää sinut tanssimassa tuntikausia. Santo Domingon siirtomaavyöhykkeellä sijaitseva Conde on paikka, jossa voit kohdata avoimesti outoja yksilöitä, vaikka perinteinen machismo-kulttuuri pysyy vahvana. Älä missaa Draguéalo-tapahtumia, joissa juhlitaan vetoa, muotia, itseilmaisua ja monimuotoisuutta kaikkialla maassa. Pride-paraati järjestetään vuosittain Santo Domingossa heinäkuussa.

LGBTQ-ystävälliset lomakeskukset


Dominikaaninen tasavalta tarjoaa valikoiman LGBTQ-ystävällisiä majoitusvaihtoehtoja. Punta Canasta löydät erilaisia ​​lomakohteita, joista osa on erityisesti homoystävällisiä. Nämä all-inclusive-lomakeskukset palvelevat pohjoisamerikkalaisia ​​turisteja, jotka etsivät rentouttavaa lomaa inclusive-mukavuuksilla. Monet näistä lomakohteista järjestävät myös uima-altaan äärellä juhlia ja erikoistapahtumia, jotka tekevät vierailustasi unohtumattoman.

Nousussa olevia hotelleja Dominikaaninen tasavalta

Dominikaaninen tasavalta Matkat

Selaa retkiä Dominikaanisessa tasavallassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Dominikaaninen tasavalta matkaasi vartenHanki opas