Philly

Parhaat LGBTQ-ystävälliset hotellit Philadelphiassa

Löydä täydellinen majoituspaikka Philadelphiasta

Phillyssä ei ole vain rikas historiaa ja kulttuuria; Sillä on myös erinomainen valikoima hotelleja, jotka toivottavat lämpimästi tervetulleeksi LGBTQ+-matkailijat. Rakastatpa sitten keskustan vilinää tai boutique-hotellin viehätystä, siellä on paikka juuri sinulle. Käydään läpi joitakin suosikkimajoituksiamme Philadelphiassa.

Cambria Hotel and Suites Philadelphia.png

Philadelphian taideelämän sydämessä South Broad Streetillä Cambria Hotel & Suites Tarjolla on korkealuokkaisia ​​mukavuuksia ja suosittu kattobaari, Attico, jossa voit maistella välimerellisiä ja amerikkalaisia ​​ruokia samalla kun ihailet upeita kaupunkinäkymiä. Aivan kadulla, DoubleTree by Hilton Philadelphia Center City on suosittu valinta liikematkoille.

Saadaksesi intiimimmän kokemuksen, Morris House -hotelli tarjoaa boutique-ylellisyyttä historiallisessa ympäristössä (rakennus on kansallinen historiallinen maamerkki), ja sen huoneissa on viehättäviä aikakauden yksityiskohtia. Lähistöllä sekä Fairfield Inn & Suites ja Holiday Inn Express Midtown tarjoavat mukavaa, mutkatonta majoitusta ilmaisella aamiaisella ja helpon pääsyn 13th Streetin vilkkaisiin kauppoihin ja ravintoloihin.

Fairfield Inn and Suites Philadelphia (1).png

Keskustasta löydät Canopy by Hilton, sijaitsee kunnostetussa 19-luvun Stephen Girard -rakennuksessa. Tässä hotellissa yhdistyvät vanhan maailman viehätys ja nykyaikainen tunnelma, ja sen pohjakerroksessa on brasserie ja tyylikäs ulkoruokailutila. Samoin, Guild House -hotelli sijaitsee rakennuksessa, jonka perintö on sidottu naisten voimaannuttamiseen. Se tarjoaa kauniisti suunniteltuja sviittejä ja mukavuuksia paikallisilta naisomisteisilta yrityksiltä.

Phillyn Gayborhoodissa Alexander Inn ja Sonder Arcossa tarjoavat selkeästi erilaisia ​​fiiliksiä; Alexanderin kodikkaalla viehätysvoimallaan ja Sonderilla moderneilla huoneistotyylisellä asumisellaan. Nämä paikat ovat ihanteellisia vierailijoille, jotka haluavat olla Phillyn värikkäimmän ja vilkkaimman alueen sisällä. Gay-baarit ovat aivan kotiovellesi.

Sonder by Arco.png

Valitsetpa Avenue of the Arts -kadun taiteellisen sykkeen tai Morris Housen historiallisen viehätyksen, jokainen näistä majoitustiloista tarjoaa erityisen siivu Philadelphian viehätystä.

Philadelphian hotellit ovat tyypillisesti vilkkaimpia kevät- ja syyskausina. Huhtikuusta kesäkuuhun ja syyskuusta lokakuuhun on usein matkailun huippu.

 

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia