Homoryhmämatka: Portugali ja Marokon tutkimusmatka

Gay Group Trip:

Portugal And Morocco Explorer

OutOfOffice-logo

Tietoja tästä matkasta

Liity homoryhmämatkalle ja tutustu Portugaliin ja Marokkoon. Seikkailumme alkaa Portugalista, jossa tutustut Porton kaupunkiin. Tämä kaupunki pohjimmiltaan keksi sataman, joten juomat pärjäävät täällä hyvin! Se on täynnä värikkäitä viehättäviä rakennuksia. Portosta suuntaamme Lissaboniin, joka on erittäin nousussa oleva kaupunki. Siitä on nopeasti tulossa yksi suosituimmista kohteista Euroopassa. Kun turisteja tulvii kaupunkiin ja julkkikset ostavat kakkosasuntoja, Lissabon tulee muuttumaan. 0w:lle siinä on edelleen aitoa ja hieman räjähdysmäistä charmia – 0w on aika nähdä se! Voit nauttia hyvästä elämästä paljon halvemmalla Lissabonissa.

Lähtöpäivät

Soita matkaasiantuntijoillemme:

+ 44 2071571570
Homoryhmämatka: Portugali ja Marokon tutkimusmatka

Ryhmämatkan erittely

PORTO-iStock-599913702
Päivät 1, 2 ja 3: Porto ja Douron laakso
Tapaamme hotellillamme lähellä Douron laaksoa klo 4 ja tutustumme värikkääseen Porton kaupunkiin. Se on todellakin portin alkuperäinen koti ja Portugalin kulinaarinen sydän. Paikallinen opas vie meidät ruoka- ja juomakierrokselle ja esittelee kaupungin hienoimman sataman ja Francesinhasin.

Teemme junamatkan ja tutustumme alueen upeisiin maisemiin. Tutustu viinitarhoihin, tutustu ympäristöön kävellen tai pyörällä ja juo kaupungin hienointa satamaa pääaukiolla.
Sintran ja Cascaisin LGBT-päiväretki Lissabonista
PÄIVÄT 4, 5 JA 6: LISSABON
Se on kolmen tunnin junamatka Portosta Lissaboniin. Nauti upeista maisemista matkalla. Tejo-joen varrella sijaitseva Lissabon on täynnä charmia ja luonnetta. Se on seuraava "it" -kohde Euroopassa.

Sintra on vain XNUMX minuutin päässä Lissabonista, ja se on pakko nähdä, kun olet kaupungissa. Vierailemme kukkulan laella sijaitsevissa linnoissa, tutustumme mukulakivikatuihin ja kokeilemme yhtä kuuluisista ja pakollisista vaniljakastikkeista. Luonnollisesti vietämme myös illan fado-klubilla ja tutustumme Portugalin kuuluisiin melankolisiin ääniin.
Gay Marrakesh
PÄIVÄT 7, 8 JA 9: MARRAKECH
Se on vain lyhyt lento Portugalista Marrakechiin ja sinut kuljetetaan eri maailmaan. Marrakech on täynnä energiaa ja charmia. Näet käärmeen hurmaajia torilla, aaseja vetämässä kärryjä kaduilla ja kuulet myezzinin kutsuvan uskollisia rukoukseen useita kertoja päivässä. Souksien joukosta löydät upeita palatseja ja puutarhoja. Älä unohda kokeilla vahvaa vihreää teetä.
MARRAKECH
PÄIVÄ 11: MARRAKECH
Tänään sinut kuljetetaan lentokentälle paluulennolle. Voimme tietysti pidentää matkaasi, jotta voit tutustua enemmän tähän kiehtovaan maahan.
Soita matkaasiantuntijoillemme
+ 44 2071571570
Lisätietoa

Purjehdit tyylikkäästi Lord of the Glensillä, upealla skotlantilaisristeilyaluksella. Se on tyylikäs merenkulkujahti, joka voi purjehtia Caledonian kanavan läpi mutta myös Atlantilla. Tämä on LGBT-matka, jossa on enintään 54 vierasta. Odota skotlantilaista aamiaista joka aamu ja iltaviihdettä.

Mitä seuraavaksi?

Aloita lähettämällä kysely, ja yksi asiantuntijatiimistämme ottaa sinuun yhteyttä seuraavan 24 tunnin kuluessa keskustellakseen tarpeistasi. Kaikki sivustomme hinnat eivät sisällä lentoja, mutta voimme tietysti järjestää ne puolestasi.

Mitä asiakkaamme sanovat
 • Anthony S.

  Testimonial tähdet

  Tähtien palvelu. Tähtien tuotteet. Tähtien ihmiset ja se paranee paljon, kun otat puhelimen ja soitat.

 • Johannes

  Testimonial tähdet

  Super asiakaslähtöistä palvelua. Ensikontaktista lähtien minulla on ollut lämmin, tehokas, ystävällinen ja joustava palvelu.

 • Tiberiu

  Testimonial tähdet

  Luotan antamiseen Out Of Office 5 tähden arvostelu! He ovat epäilemättä yksi johtajista tällä alalla.

Tehdä tiedustelu