Rooman homotanssiklubit

Rooman homotanssiklubit

Roomassa on erittäin energinen homotanssijuhla, jossa järjestetään säännöllisesti klubiiltoja ja tapahtumia. Monissa on kuumia go-go-tanssijoita ja jopa satunnaisia ​​stripeshow-esityksiä.

Monet tapahtumapaikat ovat suljettuina kesällä (heinä-syyskuussa), ja bileet vaihtavat usein paikkaa. Pyrimme pitämään tämän sivun ajan tasalla, mutta tarkista se seuran verkkosivuilta tai Facebook-sivuilta.

säännölliset tanssiklubit ja juhlat

Muccassassina @ Qube
Sijainti-kuvake

Via di Portonaccio 212, Rooma, Italia

Näytä kartalla
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 45 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

Muccassassina aloitti homojuhlina, mutta siitä tuli pian erittäin suosittu sekä hetero- että homotrendi-/nuorten joukossa.

Paikka, Qube, on 3 tanssilattiaa ja soittaa housea, poppia ja teknoa. Joka perjantai-ilta myöhään (lokakuusta toukokuuhun). Tarkista heidän verkkosivustonsa ja sosiaaliset mediat saadaksesi tietoa tulevista juhlista.

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki

Viimeksi päivitetty: 4-Jan-2024

Frutta e Verdura
Sijainti-kuvake

Via Di Santa Passera, 00146 Roma Rooma, Italia, Rooma, Italia

Näytä kartalla

Frutta e Verdura on klubi Roomassa, joka isännöi viikonloppuisin tanssijuhlia, joita rakastaa enimmäkseen LGBTQ+-väkijoukko. Klubissa on baari, tanssilattia ja ulkoterassi. Siellä on myös risteilyalue seikkailunhaluisille juhlijoille. 

Katso Frutta e Verduran sosiaaliset tiedot viikoittaisista juhlista.

Viimeksi päivitetty: 9-Oct-2023

Glamorize
Sijainti-kuvake

Via Antonio Pacinotti, 00146 Roma Rooma, Italia, Rooma, Italia

Näytä kartalla

Glamorize on keskiviikko-illan queer-bileet, jotka sopivat täydellisesti tauon pitämiseen keskellä viikkoa. Juhlissa kuullaan DJ-settejä ja glamdiivoja tietokilpailujen ja karaokeiden kera. Pura työn yksitoikkoisuus näillä juhlilla kaikille!

Viimeksi päivitetty: 9-Oct-2023

Latte Fresco
Sijainti-kuvake

Via Biordo Michelotti, 00176 Roma Rooma, Italia, Rooma, Italia

Näytä kartalla

Latte Fresco on viikoittainen homoystävällinen juhla, joka järjestetään klubilla LARGO joka perjantai. Juhlissa on sekoitus tanssia, drag-esityksiä ja kabareea. Joka viikko on eri teema, joka pitää asiat mielenkiintoisena, mutta järjestäjät takaavat kaupungin omituisimman perjantai-illan tanssijuhlan.

Viimeksi päivitetty: 9-Oct-2023

Poppe Party
Sijainti-kuvake

Via Giuseppe Mirri, 00159 Roma Rooma, Italia, Rooma, Italia

Näytä kartalla

Poppe Party on joka toinen kuukausi järjestettävä homoystävällinen juhla MONK Roma -klubilla! Juhlissa on erilaisia ​​teemoja, mutta se sopii popmusiikkia rakastaville juhlijoille.

Viimeksi päivitetty: 9-Oct-2023

Lanificio 159
Sijainti-kuvake

Lanificio 159, Via di Pietralata, 159, Roma, Rooma 00158, Italia, Rooma, Italia

Näytä kartalla

Lanificio 159 on Rooman eklektinen klubi niille, jotka viihtyvät kaupungin sydämen sykkeessä. Vuodesta 2007 lähtien se on ollut kerhoilun sykkivä keskus, jossa elektronisen musiikin trendejä ei vain seurata, vaan ne asetetaan. Joka perjantai ja lauantai syys-toukokuussa Lanificio 159:n tanssilattiat kuhisevat house-, techno- ja disco-tunnelmista. Mutta se on vain jäävuoren huippu.

Joka toinen torstai Lanificio Live muuttaa tilan maanalaisen ja indie-musiikin pesäksi yhdistäen genrejä odottamattomilla tavoilla. Neljä kertaa vuodessa Lanificio 159 kunnioittaa valmistusjuuriaan käsityömarkkinoilla, työpajoilla ja musiikillisella ilolla. Kesäisin heidän katolla sijaitseva Feria-festivaali on täydellinen pakopaikka kaupungin vilskeestä, grillaamalla, cocktaileilla ja viileillä sävellillä tähtien alla.

Tämä on enemmän kuin klubi; se on kulttuurinen kameleontti, joka mukautuu jatkuvasti ja lumoaa monipuolista yleisöään.

Ti:22:00 - 00:00

Ke:22:00 - 00:00

To:22:00 - 00:00

Pe:22:00 - 00:00

La:22:00 - 00:00

aurinko:22:00 - 04:00

Viimeksi päivitetty: 11-Dec-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.