Teneriffan homojen suosimat rannat

Teneriffan homojen suosimat rannat

Teneriffan rannat ja ympärivuotinen aurinkoinen sää tekevät siitä suositun kohteen homojen auringonottajille ja luonnontieteilijöille

Saaren vulkaanisesta luonteesta johtuen useimmat rannat ovat suhteellisen pieniä ja pehmeä hiekka on tummaa. Joidenkin rantojen hiekka on melkein mustaa.

Useimmat rannat ovat uskomattoman puhtaita (monet on sertifioitu Sinilippurannoiksi) ja niissä on hyvä valikoima palveluita, kuten aurinkotuoleja, kahviloita, baareja ja wc:itä.


Teneriffan rannat ovat vilkkaimpia huhtikuusta syyskuuhun ja talvella lähes autio. Älä odota löytäväsi yhtä paljon homoseksuaalisia auringonottajia edes sesonkiaikana Maspalomasin ranta läheisellä Gran Canarialla saari.

Teneriffan vesipuistot

Lago Martianez Water Park
Sijainti-kuvake

Avenida Familia Betancourt y Mol, 16, Puerto de la Cruz, Tenerife, Espanja

Näytä kartalla
2.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 22 ääntä

Arvostetun taiteilija/arkkitehti Cesar Manriquen rakentama Lago Martiánez on enemmän kuin pelkkä lasten huvipuisto.

Vesiputouksia, tyylikkäästi suunniteltuja uima-altaita ja maisemoituja järviä sisältävä paikka houkuttelee monia aikuisia.

Siellä on "epävirallinen homoosasto", jossa kaverit lepäävät aurinkotuoleilla yksityisessä nurkassa, jossa on maisemoitu puutarha, kaukana muista vierailijoista. Saapuessasi käänny vasemmalle.

Ominaisuudet:
bar
kahvila
ravintola
Kauppa
Aurinkoterassi
Uima-allas

Ma:10:00 - 18:00

Ti:10:00 - 18:00

Ke:10:00 - 18:00

To:10:00 - 18:00

Pe:10:00 - 18:00

La:10:00 - 18:00

aurinko:10:00 - 18:00

Viimeksi päivitetty: 20-Feb-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.