Amigo Sauna

Amigo Sauna

Kööpenhaminan ainoa homosauna.

Amigo Sauna

Sijainti-kuvake

Studiestræde 31A, Kööpenhamina, Tanska, 1455

Amigo Sauna
Kööpenhaminan ainoa homosauna (Body Bio on saunatilat, se on enemmän risteilyklubi).

Amigo Sauna tarjoaa leikkipaikan homoseksuaalisille tanskalaisille ja vierailijoille yli 25 vuoden ajan. Kolmessa kerroksessa on kuivasauna, pimeähuone, labyrintti, mökit, videohuone ja kauppa.

Amigolla on kiireisintä perjantai- ja lauantai-iltana. Sijaitsee lähellä kaikkia kaupungin keskustan homobaareja.

Arkisin: klo 12-5

Viikonloppu: klo 12-7

Ominaisuudet:
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Internet-yhteys
Sokkelo
Rentouttavat mökit
Sauna
Kauppa
hinta Amigo Sauna
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 153 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

D
Daniel Diez

5-Apr-2024

El laberinto del terrror

Huonoin sauna, jossa olen koskaan käynyt. Olen matkustanut paljon Euroopassa ja tämä on tähän mennessä pahin. 240 Dk päästäksesi tyhjään ja vanhentuneeseen paikkaan. He elävät huijaamalla turisteja, jotka eivät lue arvosteluja, mutta he ovat lyhytikäisiä sisältä. Perjantaina on enintään 10 henkilöä (useimmiten hyvin vanhoja), loput turisteja. Vastaanottomies on erittäin epäystävällinen. Siinä on kaksi kerrosta. Jos he vaihtaisivat omistajaa, se voisi olla jotain... Mennä heti on rahan heittämistä pois. En suosittele sitä.

B
Bekis

31-Jul-2023

Intrigante esperienza positiva

Ensimmäistä kertaa Amigo Saunassa epäröin nähdessäni julkaistut arvostelut, mutta halusin kokeilla sitä. Menin sisään klo 1 ja lähdin klo 5. Hehe. Ensinnäkin väitän, että sauna ei ole puhdas, rakenne on vanhentunut, mutta normaali historiallisella paikalla, mielestäni 50-60-luvulta, ja tästä huolimatta se on edelleen hyvin pidetty. Siellä on kolme kerrosta, joissa voit antaa mielikuvituksellesi vapautta. Osallistuin uteliaisuudesta ja halusta nauttia, ja löysin kaiken ikäisiä ihmisiä. Pääsin eroon vaatteistani ja alusvaatteistani ja astuin sokkeloon löytääkseni kaikki kulmat, erityisesti tummat, toivoen tuntevani kädet kehossani. No, minun ei tarvinnut odottaa kauan, koska käsiä oli paljon ja mikä vielä tärkeämpää, annoin itseni antaa periksi halulle tuntikausia, ja minulla oli 6 erittäin palkitsevaa seikkailua. Palaan ehdottomasti.
J
James

23-Aug-2020

Hyväkuntoinen poika

Ensimmäistä kertaa Amigo Saunassa ja näki roskakuorman jätkän vastaanotossa ja vain henkilökunnan jäsenen nuhjuisessa paikassa. Tarkoitan, että jos hän hymyilee, se halkeaisi hänen omat kasvonsa tai sataa ehdottomasti koko miehet kävelevät ympäriinsä loputtomasti etsimässä herraa täydellistä, jota he eivät koskaan löydä. Ei parasta nykyisessä koronavirustilanteessa.
R
Regnar

17-Oct-2021

Kamala reikä!

Häpeän olla tanskalainen ja sanoa, että se on yhtä hyvä kuin homosaunassa Kööpenhaminassa! Paikka pitäisi olla kiinni! He veloittavat 21€ paikassa, jota ei ole remontoitu yli 20 vuoteen. Tupakointi on sallittu kaikkialla, vuonna 2021! Ei tossuja eikä paljon siivousta. Paikka on inhottava! Ja se on Tanskan ainoa homosauna!!!
R
Ro

7-Aug-2020

Täydellinen paikka rentoon seksiin

Tuli ilman mitään odotuksia, otin pyyhkeeni ja tein sen näyttämään lyhyeltä mekolta, istuin katsomassa elokuvaa ja kaksi kaveria tuli luokseni. Kaksi keskimmäistä 40-vuotiasta minun kaltaiseni jättiläisen kanssa, tiedät mitä suutelin ja heidän kanssaan minulla oli hauskaa... terveisin senegalilaiselle. Hämmästyttävä kokemus
J
Jacques

4-Jan-2020

mukava ja alasti

Kävi syyskuussa 2019; vain alasti, pysy sellaisena ja nauti sen tiloista; ei sisällä muovisia sandaaleja/tossuja (saatavilla kuitenkin); sisäänpääsymaksu DKK 120 (lisäpyyhe on maksettava; ilmaiset kondomit ja keksit); hieman vanhanaikainen, mutta puhdas; mukava istua "olohuoneessa", jossa voit käyttää ilmaista internetiä ja olla alasti kuten minä; joitain kuntosalilaitteita eri kerroksissa, joita käytin myös alastonna; ei poreallasta tai höyrysaunaa; päiväsaikaan vanhempi asiakaskunta; kiimainen.
M
Mike

19-Nov-2019

Voitele se ja vittu!!!

Minulla oli parasta hauskaa koskaan! Käytä sitä voiteluainetta ja liu'uta sitä. Niin villi. Keskellä viikkoa. Odota hauskaa puolenyön jälkeen. Tavarat olivat ystävällisiä. Tulin liian aikaisin, joten nukahdin, kukaan ei aiheuttanut ongelmia. Siellä on lehtiä ja muuta. Pojat ovat niin kuumia.
M
Martin

1-Dec-2018

Likainen, haisee Amigo Sauna

Likainen, haisee sauna
R
R

25-Nov-2018

Ei koskaan uudestaan

Kööpenhamina on mukava kaupunki, mutta Amigo Sauna on yksi huonoimmista saunoista, joissa olen koskaan käynyt. Siellä ei ole mitään hyvää. Tämä paikka tarvitsee muodonmuutoksen mahdollisimman pian, ja maksat paljon rahaa tästä likaisesta paikasta, se on sääli! Ei sanoja enempää, älä mene!
R
Rudy

21-Nov-2018

Keskimäärin

Olen ollut siellä viime viikolla, ja rehellisesti sanottuna se ei ollut niin huono kuin muiden kirjoittama. Olin melkein masentunut menemään sinne luettuani epätyydyttävät arvostelut, mutta mitä ihmettä, anna minun kokeilla sitä ja katsoa. Hinta: 120 DKK yhdellä pyyhkeellä ja kaapilla. Pro: Kuiva sauna. Suihku ja wc jokaisessa 3 kerroksessa, alakerrassa TV-huone, tietokoneet ja baari, sauna, wc:t, suihkut ja kaapit. 1. kerros: kuntosali, useita hyttejä. 2. kerros lisää hyttejä labyrinteillä. loistoaukkoja. Miinus: Suihkuissa ei ole lämmintä vettä, joten voit kuvitella, millaista on talvella, kuten viime viikolla. Niin helvetin kylmä, ettet uskalla edes käydä suihkussa kuuman kohtaamisen jälkeen. Ne sallivat ihmisten tupakoinnin, joten tämä paikka ei ole tupakoimattomille, koska koko paikka haisee savulta. Ikäryhmä: (kun olin siellä) 35-70+ Puhtaus: Keskinkertainen Tulenko takaisin? Joo.
T
Thomas

29-Aug-2018

Ihana

Tekee sen mitä laatikossa lukee.
K
Kim

26-Aug-2018

Taas yksi huono sauna.

Huonoin paikka ikinä. Vanha sauna huonoilla mukavuuksilla. Vain yksi pieni suomalainen sauna. Ei poreallasta, ei höyrysaunaa. Paha savukkeiden haju. Parempia päiviä on nähty. Saunatyöläiset tarvitsevat viehättävän kurssin. Älä koskaan hymyile tai tervetuloa. Toivottavasti he sulkeutuvat pian tai myyvät sen jollekin, joka tietää, kuinka tällaista liiketoimintaa harjoitetaan.
M
Markus

4-Nov-2017

Surullinen paikka

Kävin perjantai-iltana klo 21-3 käydessään Kööpenhaminassa. Se on luultavasti pahin homosauna, jossa olen koskaan käynyt, ja olen nähnyt useita eri puolilla maailmaa. Se on kulunut alas, ja kaverit olivat todella vanhoja ja huonokuntoisia. Keski-ikä noin 65 vuotta. Kaiken kaikkiaan se on vain todella surullinen paikka. Ajattelin, että Kööpenhaminan piti olla johtava homokaupunki.
T
Thomas

11-Feb-2017

Tarvitsee parannusta

Amigo Sauna on kulunut ja liian kallis näin huonoon kokemukseen. Likainen, haisee pahalle, höyrysauna ei ole toiminut aikoihin, suihkut likaiset, kuiva sauna haisee - en haluaisi nähdä sitä valon palaessa! En voi ymmärtää, että omistajat eivät käytä vähän rahaa paikan parantamiseen.
A
Andrea

30-May-2016

Se ei ole sauna

Henkilökunta oli erittäin töykeä. Valtava tila, mutta melkein täysin tyhjä. Vain yksi höyrysauna. Tämä ei ole sauna.
M
Mister

18-Oct-2015

Paikka jossa olla!

Jos haluat rentoutua tai päästä massiiviseen kehokontaktiin, TÄMÄ on paikka olla. Toki laitos ei ole uusi, joten jotkut saattavat kutsua sitä romahtaneeksi. Mutta se toimii. Uusi sauna on tarkoitus asentaa syksyllä 2015. Paljon monipuolista toimintaa joka kerroksessa. Tässä on jokaiselle jotakin. Et jätä Amigoa tyytymättömänä :-) Arkipäivän iltapäivät eivät ole ollenkaan huonoja :-) Hei siellä ;-)
P
Philippe

16-Mar-2015

Sauna ja fuir : nul

Très mauvaise Experience au Amigo Saunassa. Accueil à peine poli. Propreté likimääräinen. C'est plus un lieu sex cruise qu'un sauna pour se détendre. Tout est sombre, glauque, pas de lumière dans les couloirs dans les cabines, dans le sauna sec. Le hammam n'était pas en fonctionnement car il ne l'allument qu' à 19h00 les soir : dommage pour moi! Sauna à éviter : fuyez et visitez Kööpenhamin plutôt que de perdre 2 heures dans cet endroit.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.