Amigo Saunaklubi

Amigo Saunaklubi

Amigo Sauna Club

Sijainti-kuvake

Osiedle Lecha 120, Poznan, Puola, 61-298

Amigo Saunaklubi
Erittäin suosittu homosauna Poznanin keskustassa ja yksi Puolan vanhimmista. Ominaisuuksiin kuuluu kuivasauna, höyrysauna, baari, oleskelutila, omat mökit, tupakointihuone, solarium ja paljon muuta.

Kuukauden ensimmäinen ja viimeinen maanantai 'Alasti Sauna' (4-10). Sijaitsee apteekin takaosassa, poliklinikan vieressä. Maanantaisin suljettu.

Arkisin: ti-pe 16-00

Viikonloppu: 16-00

Ominaisuudet:
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Ilmainen Wi-Fi
Karaoke
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Amigo Saunaklubi
3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 50 ääntä

D
Drew

11-Jun-2019

Vieraili Naked Nitessa

Kävele kaksi portaikkoa alas kellariin. Tajusin, että se oli "Naked Nite", kun siihen annettiin pesuliina perinteisen kylpyläkaupungin sijaan. Erittäin rento ilmapiiri, koska kaikki kantoivat pesuliinaa olkapäällään mahdollistaen täydellisen paljastamisen! Höyry- ja videohuoneet olivat hauskoja. Kannattaa käydä teemaillassa.
B
Ben

12-Oct-2018

Hauskaa!

Olen ollut täällä pari kertaa alasti maanantaina / keskiviikkona (joka päivä pitäisi olla alasti päivä!). Ei niin paljon ihmisiä, mutta kaikki olivat ystävällisiä ja leikkisä. Suurin osa yli 40-vuotiaista, mutta myös nuorempia. Se näyttää olevan aktiivisinta aikaisin illalla, virka-ajan jälkeen. Mukava ja ystävällinen henkilökunta pitää paikan riittävän siistinä. Kauheat pyyhkeet ja tossut tarjotaan. Kondomeja/liukuvoidetta on ostettavissa. Sisäänpääsy on melko jyrkkä 40 zl, vaikka se sisältää virvoitusjuoman. Helppo päästä julkisilla kulkuvälineillä ja vain kahden minuutin kävelymatkan päässä raitiovaunupysäkiltä (jätä huomioimatta google-kartan huonot kävelyohjeet, mene alas tunneliin ja ulos kadulle Os Czechan asemalta, niin se on juuri supermarketin ohi).
A
Andrusek79

1-Jul-2017

Fantastinen paikka rentoutua

Läntiseltä rautatieasemalta PKP Poznań raitiovaunu nro. 5 Osiedle Czechaan (suunta Stomil). Sitten sinun täytyy mennä alas portaita. Käänny vasemmalle. Mene parkkipaikalle. Parkkipaikan edessä on rakennus. Rakennuksessa on kyltti Amigo oven päällä. Tule sisään. Soita kellolle. Ota sitten portaat alas. Voit ottaa taksin. Raitiovaunun nro paluu. 5 Górczyniin. Sauna Amigo Poznanissa on paras. Fantastinen paikka rentoutua. Mukava ja avulias palvelu. Baarissa voit syödä hyvin, juoda olutta ja jutella mukavan henkilökunnan tai muiden upeiden kaverien kanssa. Turkkilaisessa saunassa, kuivassa saunassa kaikki tuntevat olonsa upeaksi. Sauna tarjoaa upeaa hierontaa. Siellä on paikka ihmisille, jotka polttavat tupakkaa ja voivat katsella elokuvia. Siellä on pimiöitä, joissa voi myös katsella elokuvia. Mökit ovat erittäin siistejä, joissa voit kokea upeita hetkiä. Suosittelen lämpimästi Amigo saunaa.
H
Happy

5-Jun-2017

Kiva

Vietti iltapäivän siellä "alastona maanantaina". Sauna on pieni, mutta hyvin pidetty ja kaikki tarvittavat mukavuudet. Omistaja oli ystävällinen. Näyttää siltä, ​​että paikalliset tulevat melko aikaisin, koska klo 6.30 mennessä suurin osa heistä oli niin kuin minäkin. Turkkilaisessa saunassa on lähinnä jotain peliä ja jos löydät herran, niin siellä on 4 huonetta yksityisiä hetkiä varten. Hienot yhteiset tilat. Baari ja tupakointihuone.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.