Apollo City Sauna - Wien

Apollo City Sauna - Wien

Apollo City Sauna - Wien

Sijainti-kuvake

Wimbergergasse 34, Wien, Itävalta, 1070

Apollo City Sauna - Wien
Tänään: Bear Special - yli 209 lbs ilmainen sisäänpääsy - Joka tiistai
Wienin johtava homosauna, joka on toiminut 25 vuotta.

Apollo City Sauna houkuttelee pääasiassa karhuja, teurastajia, kypsiä miehiä ja heidän ihailijoitaan. Palveluihin kuuluu suomalainen sauna, baari & lounge, uima-allas, omat hytit ja risteilyalue.

Arkisin: 14-00

Viikonloppu: 14-00

Lähin asema: U6: Stadthalle, Burggasse

Ominaisuudet:
bar
Rentouttavat mökit
Sauna
Uima-allas
hinta Apollo City Sauna - Wien
3.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 95 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

A
Aivars

23-Feb-2023

Hugo Jakobson

Wienin ainoa homosauna, jossa lauantaina biseksuaalipäivä ja biseksuaalit elokuvat katsottavaksi, myös Baarimikot pitävät tunnelman aina erittäin positiivisena. Hieman muodikas, mutta tuntuu HomeRecommendilta joka tapauksessa
R
Ron

7-May-2022

Pieni perhesauna, kuten toinen kävijä kertoi minulle

Odotin isoa saunaa, jossa oli monia kuumailma- ja höyrysaunoita, mutta sain juuri yhden niistä. Allas on kylmä, ja siellä oli vain muutama ihminen. He näyttivät olevan siellä aina juomassa. Ja he olivat jopa pukeutuneita. Odottavat heidän rukoustaan. Joten älä mene sinne, jos odotat jotain muuta!
E
Edu

30-Aug-2019

Hyvä paikka aloittaa matkani Wienissä.

He todella saivat minut tuntemaan oloni osaksi perhettä. Omistajat olivat erittäin ystävällisiä ja kunnioittavia. Osallistui nopeasti keskusteluun baarin ympärillä olevien ihmisten kanssa. He antoivat minulle todella hyvää tietoa minne mennä ja mitä tehdä Wienissä syrjässä. Voisin sanoa, että sauna on vanha, mutta hyvin pidetty ja puhdas. Tuoksu on myös hyvä. Erittäin viihtyisä sauna. Ihanteellinen rentoutumiseen kiireisen päivän jälkeen, juttelemiseen, hauskanpitoon jne.
D
David

1-May-2019

hyvä

Kävi torstai-iltana. Olin kirjaimellisesti ainoa kaveri siellä jonkin aikaa. Se on mukava sauna, jos se olisi kiireisempi. Kuten muualla Wienissä, tupakointi on myös täällä erittäin suuri ongelma.
D
Dawid

30-Dec-2018

Paras

Todella ystävällinen ja hauska ilmapiiri. Omistajat baarin takana, juttelevat ja ystävälliset vakituiset asiakkaat. Tutustu baariin... ota olutta ja naura matkalla höyrysaunaan pitämään hauskaa oluiden välissä. Vieraillut monta kertaa joulukuun lopussa. Anna mennä. Hyvä paikka vilkkaalla porukalla. Pelaa missä tahansa, mikä on siistiä ;)
H
Hoogie

9-Nov-2018

Mukavat tilat siisti ystävällinen

Viihtyisä ja ystävällinen henkilökunta, mukava sauna siisti. Varmista, että valitset päiväsi, koska se voi olla melko tyhjä tiettyinä päivinä. Tällä hetkellä tiistai on kiireinen päivän ilta, kun raskaammille tyypeille ilmainen sisäänpääsy
O
Olaf

6-May-2018

erinomainen

Erittäin mukava sauna, jossa on monia miehiä karhuja. Minulla oli erittäin mukava ja rento seksikäs aika yhden heistä. Palaan pian.
C
Chris

19-Dec-2015

Kuumia karhuja

Vierailin tässä paikassa viime viikolla pieni sauna, puhdas, en koskaan nähnyt niin paljon isiä ja karhuja yhdessä saunassa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.