Vesimiehen sauna

Vesimiehen sauna

24h miessauna ja kuntosali.

Aquarius Sauna

Sijainti-kuvake

Sadri Alisik Sokak 29/1, Beyoğlu, Istanbul, Turkki

Vesimiehen sauna

Miesten turkkilainen sauna, jossa kuivasauna, 10 hengen poreallas, kuntosali perusvarusteilla, lämmitetty uima-allas, hierontapalvelu, yksityiset hyttejä vuoteineen, suihkuhuone.

Hotellissa on kahvila-baari, jossa tarjoillaan kahvia, teetä, olutta, virvoitusjuomia ja välipaloja. Avoinna 24 tuntia ja keskeisellä paikalla - aivan Istiklal-kadun tuntumassa Taksimissa, Aga-moskeijaa vastapäätä sijaitsevalla kujalla.

Arkipäivä: 24 tuntia

Viikonloppu: 24 tuntia

Ominaisuudet:
bar
kahvila
Kunto
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
Sauna
Uima-allas
hinta Vesimiehen sauna
2.8
Yleisön ikäraja

Perustuu 122 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

D
Dario BCN

12-Apr-2024

Lopeta vihaaminen

En tiedä miksi ihmiset vihaavat tätä paikkaa. Se on itse asiassa todella hauskaa. Pojat ovat supersöpöjä ja heillä on työkalu, jota he osaavat käyttää. Jos haluat viettää aikaa kuuman poikien kanssa ilman Grindrin etsimisen vaivaa... tämä on paikka. Suurin osa pojista tarjoaa hierontaa, mutta he myös kunnioittavat, kun kieltäydyt. Se on hauskaa, pojat ovat hauskoja.
D
Don Daniel

23-Feb-2024

Lugar muy valitettavaa

Sauna on likainen ja ei ollenkaan miellyttävä, täynnä halpoja poikia, jotka haluavat hinnalla millä hyvänsä tarjota sinulle hierontaa lisämaksulla. Se on paikka, jota en koskaan suosittele kenellekään. Lähdin sieltä melkein juosten ja inhottuneena.

J
James

29-Jul-2020

Surullinen

Kaikki kaverit puhuvat vähän englantia - eivät edes tiedä, mitä "aktiivisuus" tarkoittaa, he väittävät olevansa ammattimaisia, mutta he vaihtelevat paljon välttääkseen sinua! Se johtaa moniin pettymyksiin ja typeriin tilanteisiin.
P
Peter

1-Dec-2019

Kaikki homoharmaanit Turkissa ovat kauheita kauheita kauheita!!!

Olen käynyt tässä saunassa vuosia sitten, omistaja tai johtaja oli töykeä, rahapoika aina kiusaa sinua, hieroja yritti repiä sinua pois niin paljon kuin pystyi, jos et halua ottaa hierontaa, he tekevät loukata sinua. ei vain tämä yksi sauna, Ankaran ja Izmirin saunat ovat sama asia!
H
Hans

2-Sep-2019

Absolut schlecht, dass hinter letzte

Saunaa ei ilmeisesti remontoitu avauksen jälkeen. Se ei todellakaan ole suositeltavaa, käytä rahasi johonkin merkitykselliseen.
W
Wolfgang

29-Jul-2019

Viehättävä paikka ystävällinen henkilökunta - ei aikarajaa oleskelulle

No, Turkissa olin kolmessa Hamamissa. Yksi Alanyassa (ei homo), hyvä kuorinta ja hyvä hieronta; hyvin pieni paikka. - Ja toinen Istanbul Cihangirissa - kauheaa!! - Ja Firuzagan hinnat ovat törkeän korkeat--- Ok, valintoihini liittyen... Vesimies oli paras paikka. Heillä on kuiva sauna, suihkut, mukava kylmä uima-allas, pieni poreallas, kuntosali (!) ja oleskelutila istua... ja tietysti joitain hierontahuoneita. No, kuorinta ja hieronta olivat ok; valitettavasti puristin kylkiluuta, koska marmori, jonka päällä makasin, oli liian kovaa. Kyllä, sisäänpääsy on 60 TL... mutta sitten voit vapaasti varata hieronnan tai enemmän tai ei. No, jotkut miehet (henkilökunta) haluavat myydä sinulle hierontoja ja muuta... mutta sinun ei tarvitse. Parempi kysyä hintoja ennen kuin saat kylmän suihkun odottamattoman määrän takia. Pidin siitä, että voit jäädä niin kauan kuin haluat - ei aikarajaa! [Alanyahamissa ja Firuzagassa on lyhyt aikaraja!!] Surley Turkissa hamamit ja saunat eivät ole samoja kuin Euroopassa. Se on hyvä tietää ok, mutta ei minulle niin tärkeää. Olin siellä 20, lauantai-iltapäivänä.
G
Georg

29-Dec-2018

Ei ei ei!

Kamala sauna. Ei hamam yksi kuiva huone. Useille vierailijoille noin 15 paikallista homoa. Pääsylippu 60 liiraa! Likainen. Sense vierailla nro.
r
rass

17-Dec-2018

hierontapoika enemmän kuin asiakas

No, Istanbul tässä olen... vihdoinkin olen nähnyt Istanbulin kaupungin toisen puolen. Todella täynnä rahaa ja hierontapoikia. Joka tapauksessa sama pätee tähän saunaan. Heillä on kaikki yllä mainitut tilat. Kävin arkisin. Kiistatta vähemmän ihmisiä. Saat huoneen, puhtaan ja erittäin mukavan saunan. Paitsi että hierontapojat pidättävät sinua jatkuvasti. No, jos sinulla on korkea tahtovoima välttää niitä ja jatkaa matkaa, niin voit. Itse asiassa nautin hieronnasta, mutta hyvillä neuvottelutaitoillani sain halvemman hinnan. Joka tapauksessa, en voi syyttää heitä, kun Grindr on puoliksi täynnä heitä. Joka tapauksessa kaikkea hyvää Istanbulissa vieraileville. Nautin kauniista kaupungista tavallisena vieraana, mutta en nauttinut homonäkökulmasta.
A
Aden

28-Nov-2018

Huono kokemus

Maksoin noin 40 vain siitä, että sisäänkäynti menisi sunnuntai-iltana noin klo 11. Minulle "määrättiin" kaveri, joka oli lyhyt ja söpö, joten en osannut päättää. Hän antoi minulle huonon hieronnan ja sanoi veloittavansa 430 kaikesta (hieronta ja aistillinen hieronta). Lopulta hän halusi veloittaa minua liikaa. Kauhea.
A
Aca

17-Oct-2018

Alex

Kävin eilen noin klo 11 vain hieronnassa. Sisäänpääsy 00 tl + hieronta (vain) 50 tl + he tarjoavat kuorinta 100 tl. Hieronnan aikana hän ponnistelee jatkuvasti aistilliseen hierontaan (+100 tl), mutta en halua. Hän teki kaiken hyvin, mutta loppujen lopuksi hän ei odottanut sen toimivan niin paljon, koska puolisoni mukaan aistillinen hieronta oli hänelle helpompaa. Kun hyppään ulos, koska kaikki kaverit sisällä olivat liian töykeitä ja paikka haisee homeelta.
D
Dave

25-Aug-2018

Huonoin sauna ikuisesti

Huono kokemus.
L
Leo

31-Jul-2018

Kyllä, niin he sanovat

Tämä ei ole sauna, mutta se on hyvä paikka vuokrata pojille! Jos pidät tummasta ja karvaisesta etkä välitä maksaa, mene tänne! Kyllä, se ei ole hienoa, mutta minusta kaverit ovat aina ystävällisiä. Mutta kyllä, tiedän, että he kaikki etsivät rahaa. Mutta heilläkin on hauskaa! Minulle se on taivas.
M
Mauricio

22-Apr-2018

Los mas sexys chicos de estambul

Estuve la semana pasada, me agradó mucho el sitio, es grande, tiene sauna, turco, poreallas y piscina, sala de descanso donde te puedes relajar y tomar un té, los masajistas son muy atentos y encantadores chicos, a mi me recibieron bisen me atendieron muy bien, tuve oportunidad de ir 3 veces, y fué lo mejor de mi visita a Estambul
M
Meher

11-Apr-2018

Kohtelias henkilökunta

Kävin siellä vain katsomassa, vastaanottomies tarjosi minulle ilmaisen kiertueen, se vaikutti siistiltä ja erittäin kuumilta tyyppejä, myös nuorempia miehiä, oli ympärillä, ehkä he ovat saattajia, mutta he olivat erittäin söpöjä. Myös vähän karhuja ympärillä, kaikki näytti hyvältä, vaikka lähdin juuri ilmaisen kiertueen jälkeen, jos haluat päästä sisään katsomaan mitä tapahtuu, olet tervetullut...
H
Henry

23-Jul-2017

Yhteensä NO. Älä mene.

Tämä on saattajatalo, ei sauna. Ellet ole valmis maksamaan, älä mene sinne. Ei risteilyjä ollenkaan. Täysin repeämä. Likainen ja epähygieeninen.
b
beneur

6-Jul-2017

Epähygieeninen, töykeä henkilökunta

Kävin täällä eilen. Henkilökunta oli erittäin epämiellyttävää. Erityisesti yksi sai minut tuntemaan oloni epätoivotuksi. Johtaja väitti jonkin aikaa, ettei hänellä ollut vaihtorahaa antamastani käteisrahasta. Istuin eteiseen ja sytytin tupakan osoittaakseni, etten lähde ilman sitä, ja yhtäkkiä tarkka muutos ilmestyy 5 sekunnissa. Mikä ihme.
f
frank

19-Apr-2023

hauska

hyvä tarina LOL
J
Jujie

14-May-2017

Erittäin huono kokemus

Kävin täällä viime viikon perjantaina. Sisäänpääsy oli 40 TL, heillä on kuiva sauna ja erittäin pieni poreallas. Tämä ei ole perinteinen turkkilainen hammam. Paikka on erittäin likainen, he antavat minulle likaisen pyyhkeen ja silti märkävät sen kuin joku olisi jo käyttänyt sitä ja ripustettiin kuivumaan. Heillä on komeat hierojat. Ensin he pyytävät minulta 100 TL hieronnasta. Hieronnan aikana he tarjosivat minulle lisäpalvelua, kysyn kuinka paljon he eivät vastanneet minulle. Sen jälkeen hän pyysi minua maksamaan 600 TL. MITÄ VITTUU! Sanoin etten maksa. Sitten käskin häntä soittamaan johtajalle. Puhuin vastaanottoon ja hän sanoi olevansa huolissaan vain sisäänpääsymaksusta. Sanoin, että minulla ei ole sitä summaa, mutta hieroja halusi tulla kanssani lähimpään pankkiautomaattiin. Sanoin hänelle, että soitan ensin poliisille turkkilaiselle ystävälleni. Sitten vastaanottomies käski minun antaa hänelle 100 TL ja käski minun mennä pois. Tämä on kokonaisuus.
G
Greg

24-Oct-2016

Hieronta Istanbulissa

Kävin siellä hieronnassa. Hieronta oli pahin, mitä minulla on koskaan ollut, ja paikka on erittäin likainen.
M
Matty

28-Sep-2016

Vesimiehen sauna

He eivät ole tervetulleita, jos et maksa heille hieronnasta. Henkilökunta vaivaa sinua viiden minuutin välein hierontaan. He eivät rohkaise asiakkaita saunaan juttelemaan tai käymään toistensa kanssa. Olen yllättynyt, ettei poliisi ole sulkenut tätä paikkaa. Se on likainen ilman ilmankiertoa. Se tuntuu todella pelottavalta paikalta. En suosittele tätä paikkaa niille, jotka haluavat rennon ympäristön paikallisten miesten kanssa.
Z
Zenon

4-Aug-2016

Ei edes homoystävällinen sauna

Tämä paikka ei ole homosauna, ei edes homoystävällinen. Sisältä löydät muutamia muita asiakkaita ja noin 10 "hierojaa". Nämä hierojat vaivaavat sinua muutaman minuutin välein kysyen, haluatko "hieronnan". Jos satut keskustelemaan muiden asiakkaiden kanssa, nämä hierojat varoittavat sinua loukkaavalla tavalla. Miksi? Koska he eivät halua läheisyyttä tapahtuvan heidän ulkopuolellaan. Homofoobisin sauna, jonka olen koskaan nähnyt. Jos olet homo, tunnet olosi mukavammaksi ja tervetulleeksi missä tahansa tavallisessa str8-saunassa kuin tässä likaisessa paikassa.
B
Brian

21-Jan-2016

Viestikenttä

Jos pidät maksullisesta hauskanpidosta ja hieronnasta, mene tänne. Muuten tämä ei ole tyypillinen homosauna.
x
xion

19-Jul-2015

Hyvä kokemus

Ympäristö suhteellisen vanha, terveystilanteet ovat vain niin ja niin, laskethan minut, kun kävin vain kolmella vieraalla, parinkymmenen hierojan luona. Jos pidät isoista työkaluista, ne tekevät sinut erittäin tyytyväiseksi, useimmat niistä ovat huippuja, joten jos pidät hieronnasta ja onnellisesta lopusta, tule tänne.
A
Aaron

16-Jun-2015

Kova palvelu

Ole tietoinen, huonosti puhtaat tilat, palvelu ei hyvää.
K
Khalid

11-Sep-2014

MR

Liian likainen, ei ammatillisia viestejä ihmisille.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.