Areena KLASSINEN

  Areena KLASSINEN

  Arena CLASSIC

  Sijainti-kuvake

  Carrer de la Diputació 233, Barcelona, Espanja, 8007

  Areena KLASSINEN
  Viikonlopun homotanssiklubi soittaa listoja, valtavirran musiikkia ja diskoklassikoita. Seka-/LGBT-joukko.

  Leimaa käsiisi saadaksesi ilmaisen sisäänpääsyn muille areenan keikoille samana iltana.

  Viikonloppu: klo 2.30-6. Suljettu sunnuntaina

  Lähin asema: Universitat, Passeig de Gràcia

  Ominaisuudet:
  bar
  tanssi
  Musiikki
  hinta Areena KLASSINEN
  3.1
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 14 ääntä

  J
  Jake

  su 13

  Syrjivä ovihenkilökunta

  Jonossa odotettu pitkään. Edessämme olevat ihmiset (jotka olivat valkoisia) päästettiin sisään. Me (yksi meistä on aasialainen) pääsimme etupuolelle ja pomppijat sanoivat meille töykeästi, että meidän on mentävä naapuriin (Sala Madre, jossa oli valtava jono) lipun ostamiseen. Kysyimme miksi, ja hän oli jälleen töykeä eikä antanut selitystä. Takanamme olleet ihmiset (jotka olivat valkoisia) päästettiin myöhemmin sisään.
  F
  Fred

  ma 31. joulukuuta 2018

  Huonosti käytetty pimiö

  Homopaikalle pimiö oli suuri pettymys täällä, sillä se ei ollut vain täynnä amatöörejä matkapuhelimen taskulamppujen kanssa, vaan siellä oli myös humalaisia ​​heteroita, jotka lihaksisivat homomiesten välistä toimintaa! Tämän sisäänkäyntiä on valvottava, jotta sitä ei käytetä väärin sellaisella tavalla - sen oletetaan olevan homoklubi! 5 eurolla Red Bullilta juomat eivät myöskään olleet halpoja. Muuten wc:t olivat riittävät ja klubilla oli tilaa liikkua, vaikka se oli pakattu lauantai-iltana.
  J
  Jack

  ma 11

  Hyvää yötä kaikille

  Kävin täällä poikaystäväni ja joidenkin turistiystävien kanssa. Tytöt pääsivät mukaan, mikä oli hienoa, koska meillä oli sekalaista porukkaa. Juomat eivät olleet liian kalliita. Meillä oli myös Punton ilmaiset sisäänpääsykortit. Ilmaisia ​​säilytyskaappeja oli saatavilla. Hauskaa oli pimeässä huoneessa. Kaiken kaikkiaan hyvää yötä nuoren porukalla.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.