Baari Monalisa

Baari Monalisa

Bar Monalisa

Sijainti-kuvake

Carrer d'Alfonso XII 3, Ibiza, Espanja, 7800

Baari Monalisa

Bar Monalisa on avoinna kausiluonteisesti, kesästä talveen.

Tyylikäs gay-cocktailbaari, jossa on suuri terassi ja runsaasti loistoa ja glamouria, joka sijaitsee SOAPin vieressä DÔME-baarissa ja lähellä Rampartsia.

MonaLisa on suosittu tapaamispaikka paikallisten, turistien ja satunnaisten julkkisten keskuudessa. Erittäin homosuuntautunut, mutta toivottaa kaikki tervetulleiksi. Ilmainen WiFi käytettävissä.

Ominaisuudet:
bar
Musiikki
hinta Baari Monalisa
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 8 ääntä

H
Hugo

15-Sep-2019

Epätoivottu henkilökunta

Minä ja mieheni osallistuimme tähän laitokseen perjantaina, ja meillä oli upea kokemus koko henkilökunnan kanssa. Siksi palasimme lauantaina; kuitenkin lauantaina meillä oli kauhea asiakaspalvelukokemus, sillä kolme tyttöä (Susana, Delfina ja Maria) saivat meidät tuntemaan olonsa erittäin epätoivotuksi. Toinen heistä työnsi minua (kahdesti), toinen teki epätoivottuja huomautuksia, ja toinen baarin takana katsoi minua likaiseksi ja jätti minut huomiotta, kun yritin tilata juomaa. Ennen kuin lähdimme laitoksesta lauantaina, vetimme omistajat sivuun ja kerroimme heille kokemuksistamme, ja minun on sanottava, että omistajat olivat erittäin huolissaan kokemuksestamme ja kuuntelivat huolenaiheitamme. Olemme erittäin surullisia lauantaikokemuksestamme, koska emme palaa tähän majoituspaikkaan kokemamme epämiellyttävän kokemuksen vuoksi. Toivon, että Susanan, Delfinan ja Marian suhteen tehdään tarvittavat toimenpiteet, jotta muilla asiakkailla ei ole samaa kokemustamme.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.