BarPop

  BarPop

  Ystävällinen homoklubi, suosittu nuoremman opiskelijajoukon keskuudessa.

  BarPop

  Sijainti-kuvake

  10 Canal Street -katu, Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta, M1 3EZ

  BarPop
  Huomenna: Karaoke - Joka keskiviikko
  (Entinen "Crunch Bar"), BarPop tarjoaa loistavia tarjouksia juomista ja shoteista, jotka houkuttelevat nuorempia opiskelijoita. Sijaitsee kuuluisalla Canal Streetillä.

  Ruoka tarjoillaan sunnuntaisin. Säännölliset erikoistapahtumat ja kabaree-esitykset - tiedot julkaistaan ​​BarPopin Facebook-sivulla.

  Arkisin: klo 3-10

  Viikonloppu: klo 12-10

  Ominaisuudet:
  bar
  Kabaree-esitys
  tanssi
  Musiikki
  hinta BarPop
  3.3
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 15 ääntä

  P
  Pam

  Keskiviikkona 23

  Bar Pop Canal Street

  Välttäisin tätä baaria hinnalla millä hyvänsä. Oli erittäin vihainen vierailun jälkeen 22. helmikuuta 22. ystäväni käskettiin lähtemään ilman syytä, ovihenkilökunta tuli melko aggressiiviseksi ja sanoi sen johtuvan siitä, että hän oli liian humalassa, ei enempää kuin kukaan muu baarissa. Kun kysyin, mikä oli tärkein syy, hän vastasi, että se oli johdon harkintavaltaa, vaikka seimi ei ollut missään näkyvissä ja se oli keskustelu, jota ovihenkilökunta kävi keskenään. Oli sääli, että yö päättyi, sillä se oli hauskaa ennen tätä tapahtumaa.
  T
  Travis

  lauantaina 03

  Töykeä heittäjä

  Vain vakioasiakkaille??? Bouncerilla oli huonoin asenne. Kadulla seisova työntekijä sanoi meille, että meidän pitäisi tarkistaa paikka, kun olemme ohittaneet sen. Joten menimme takaisin, ja pomppija sanoi, anteeksi vain vakituiset. Vastasimme, rouva käski meidän tulla sisään ja että se oli ilmaista... hänen vastauksensa oli, että tiedämme kanta-asiakkaat... niin keitä ovat vakituiset asiakkaat??? Ehdottomasti parempi joukko baareja alueella. Vältä, jos et ole Manchesterista.
  E
  Euro

  torstaina 23

  Todella mukava musiikki ja tunnelma

  Baari tarjoaa mukavia juomia edulliseen hintaan ja upeaa musiikkia. Vierailen siellä uudelleen.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.