Ranta 19

Ranta 19

Portugalin suurin ja suosituin gay-ranta.

Beach 19

Sijainti-kuvake

Almadan kunta Sétubalin alueella, Lissabon, Portugali

Ranta 19

Beach 19 tai Praia de Bela Vista on Portugalin suosituin gay-alaston ranta ja yksi Euroopan suurimmista.

Costa da Caparican eteläpäässä sijaitsevalla alueella on auringonpalvojia, jotka eivät jätä mielikuvituksen varaan. Kukaan ei lyö silmäluomia riippumatta siitä, mitä teet tai et tee, ja tilaa on runsaasti, jos haluat hiekkapisteen itsellesi.

Lähistöllä on tarjolla juomia, ruokaa ja ilmainen WiFi. Suuri osa homoristeilyistä tapahtuu myöhään iltapäivällä, pääasiassa dyynillä ja metsäalueella. Auringonlaskun jälkeen rannasta tulee melko tyhjä ja turvaton.

Ominaisuudet:
bar
Ranta
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
hinta Ranta 19
3.9
Yleisön ikäraja

Perustuu 37 ääntä

S
Sousa

9-May-2022

Casal bi

Olá boas somos um casal h X m nunca fomos a esta praia gostaríamos muito ir somos ambos bi eu e minha esposa alguém sabe podemos ir os 2 lá curtimos
M
Michael

19-Apr-2022

Homotoimintaa

Hei, olen uusi Portugalissa ja haluan viettää aikaa rannalla mukavien ystävien kanssa. Tykkään juoda ja jutella myös selkäni suojaamiseksi aurinkovoiteella. Asun 20 minuutin ajomatkan päässä, joten on helppo tulla lähiviikkoina, kun aurinko paistaa. Olen avoin monille ehdotuksille.
T
Tom

6-Oct-2021

Mukava päivä ulkona... julkisessa liikenteessä

Se on liian kaukana Lissabonista. Koko matka kesti 5h!!! 3h päästä ja melkein 2h palata. Jos sinulla ei ole autoa, se voi olla painajainen (metro + juna + uber + kävely) Itse ranta on mukava (iso ja sopiva hiekka) mutta vesi on jäätävän kylmää (se on valtameri, ei meri) Risteilypaikka on täynnä yli 60-vuotiaita - sanoisin, että 90%. Ei matkustamisen arvoinen.
G
Gerard

23-Jun-2023

Gerard

Kulta, ne 90+ tasoittivat elämääsi, jota elät tänään. Ole kiitollinen kommenteistasi. Muista, että jos olet onnekas, tulet siihen ryhmään ennemmin tai myöhemmin.
M
Maximo

16-Dec-2020

Kaunis paikka

Se on hieno paikka! Valitettavasti menin rannalle tammikuun viikonloppuna (lauantai). Vaikka se oli tarpeeksi kuuma minulle (13 celsius ei ole kuuma, mutta tuskin jäätä), muu Lissabon päätti, että se ei ollut. Jäin suurimman osan ajastani yksin, paitsi muutaman kerran takkikerroksilla pukeutuneen parin. Silti se on upea paikka. Minun piti olla alasti koko ajan häiritsemättä, sukeltaa muutaman kerran, joogata ja jopa saada mukava sade piristääkseni henkeä. Annoin nopean laukauksen pensaille, mutta ketään ei ilmestynyt. (Olen varma, että se johtui sateesta, kylmästä ja/tai tammikuusta). Minun piti kävellä läheiselle rannalle (Uskon, että Telha) löytääkseni Uberin - ja silti saapuminen kesti reilut 15 minuuttia. Def. suosittele toista jaksoa, jos haluat risteilylle tai vain ihmisiä ympärilläsi. Mutta tammikuu on myös loistava. Minulla oli ihmeellistä aikaa kuitenkin muiden ihmisten olemassaolosta.
P
Paul

22-Jun-2017

Kyllä se on Euroopan paras ranta

Se on upea. Tuon pussin ja tuon tyhjät muovipulloni ja appelsiininkuoreni takaisin parkkipaikan roskakoriin. Miehille, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa, on melko ällöttävää huomata, että vaikka he toimivat vastuullisesti käyttämällä kondomia, he eivät pysty valitsemaan käytettyä kondomia, kudosta ja pakkausta. Kysymys on, jättäisitkö käytetyn kondomin makuuhuoneesi lattialle ja luulet sen olevan OK?
J
Joe

22-Jun-2017

Luultavasti yksi maailman parhaista homorannoista.

Kesäaika, se on täynnä homomiehiä. Puolet heistä täysin alastomia, auringon ruskeita. Paljon toimintaa pensaissa. Löydät nuoria miehiä, vanhempia miehiä, karhuja, no...kaiken. Itse ranta on mukava, puhdas ja turvallinen. Joitakin outoja myös, mutta niitä löytyy kaikkialta. Talvella on myös paljon toimintaa. Paras gay-ranta, jolla olen tähän mennessä käynyt.
P
Petroc

15-Sep-2015

käytiin uudelleen vuonna 2015

Vieraillut uudelleen noin 27. elokuuta 2015. Varo arvotavaroitasi parkkipaikalla - autooni murtauduttiin yhteen useista - piilota todella kaikki arvokas tai ota se mukaasi. Poliisin mukaan henkilöihin kohdistuvaa väkivaltaa on vähän, mutta varkauksia/autorikollisuutta on paljon, mikä on lisääntynyt tänä vuonna valtavasti. Poliisi partioi nykyään säännöllisesti ratsain pääosin rautatien varrella. Ranta muuttuu sekaisemmaksi; paljon vähemmän nudisti. Monet homoparit peittävät nyt peiton ja pukeutuvat melko oudolla tavalla uima-asuihin mennäkseen uimaan. Jotkut risteilyt pimeän tullessa, mutta yleensä paikalliset etsivät avioliiton ulkopuolista hauskaa. Piilotetut erilliset alueet ovat yhtä likaisia ​​kuin koskaan - todella huonoja ja täysin inhottavia. Verrattuna muihin Algavessa lueteltuihin rantoihin; tällä on korkein taajuus - yli sata verrattuna noin tusinaan suosituimpiin rantoihin muualla. Juna liikennöi elokuussa, ja joka tapauksessa parkkipaikalta on mukava 20 minuutin kävelymatka rantaa pitkin. Internetyhteys on saatavilla läheisessä Fonte de Telhassa, joka on 3 km:n päässä karkean rantatien päästä. Siellä on myös ihana pieni tori, samoin kuin ravintoloita; ja se näyttää olevan paljon hienompi kuin Caparica. Tämä olisi ihana paikka, ellei ihmisten inhottavaa käytäntöä käyttäisi dyynejä ja pensaita wc- ja jätepaikkana.
J
Joe

22-Jun-2017

Voi mies ...

Olen käynyt tällä rannalla säännöllisesti viimeiset 20 vuotta, en ole koskaan nähnyt tällaista paskaa...ei rosvoja, pysäköin autoni melkein kaikkialle, ei roskia, yksi puhtaimmista rannoista...on surullista lukea tällainen arvostelu, joka vaikuttaa ihmisiin. Okei, täällä on paljon vanhempia miehiä, mutta myös paljon upeita hyvännäköisiä miehiä, teini-ikäisistä lihaksikkaisiin miehiin, paljon jokaiseen makuun. Yllä oleva arvostelu on naurettava eikä vastaa sitä, mitä siellä tapahtuu. Todennäköisesti harmi, ettei kukaan ottanut häntä kiinni.
P
Pedro Gonzales

28-Sep-2014

Bella Vista ja sotku ihmiset lähtevät

Vieraillut syyskuussa 2014. Junaliikenne ei kulje. Risteilyalue on täysin likainen, ja kaikkialla on käytettyjä kondomeja ja likaisia ​​kudoksia. Se on epähygieenistä, likaista ja häpeällistä. Se on melko yksinkertaista; vain poimi sotkusi, laita se muovipussiin ja pudota se parkkipaikalla oleviin roska-astioihin. Tämä on kaunis alue ja luonnonsuojelualue, joten miksi pilata sitä? Ennemmin tai myöhemmin ihmiset toimivat ja sulkevat tämän alueen. Tämä on Euroopan köyhä alue, ja paikallishallinto tekee parhaansa järjestääkseen jäteastiat. Vietin yhden aamun yrittäessäni puhdistaa parkkipaikalta pentueita - noin 25 kiloa. Eikö homoyhteisöllä ole ylpeyttä luonnon ja villieläinten kunnioittamisesta??? Se on siellä meidän nauttiaksemme. joten ole hyvä, ole hyvä ja huolehdi siitä, poimi sotkusi ja hävitä se harkiten. Ota mukaan pieni muovipussi; Älä vain työnnä käytettyjä tavaroitasi pensaikkoihin, vaan hävitä ne sitten vastuullisesti. Tästä maailmasta huolehtiminen on jokaisen vastuulla sukupuoleen ja sukupuoleen liittyvistä seikoista riippumatta.
R
Raúl

4-Feb-2021

Con ganas de ir.

Mielipide cuando vaya. Busco alguien para ir y disfrutar de la playa y lo que surja. Site te kiinnostaa ottaa yhteyttä conmigoon.
J
Joe

22-Jun-2017

Surullinen arvostelu. #2.

Okei, sama kaveri täällä, kaksi surullista arvostelua. Oletko siis menossa rannalle ja käskeä muita keräämään roskat? se on tärkein huolesi? Myös junaliikenne toimii kesällä, pahoittelut siitä. 25 kiloa wc-paperia, käytettyjä kondomeja ja paskaa, no...jos nostit sen, se kertoo sinusta paljon. Luultavasti kaverit eivät olleet kiinnostuneita sinusta, joten...parempi kerätä roskia. Mitä itse rannalle tulee, myönnät sen olevan kaunis. No se on myös turvallista, siellä on paljon kuumia miehiä, myös outoja (kuten sinä), se on yksi maailman parhaista homorannoista. Mutta tietysti sinulla on oikeus mielipiteeseesi. Mutta on sääli, että vaikutat niin moniin ihmisiin surullisilla arvosteluillasi.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Esitetyt hotellit