Berghain

Berghain Club & Panorama Bar

Epicenter tanssifaneille ympäri maailmaa.

Berghain Club & Panorama Bar

Sijainti-kuvake

Wriezenin rautatieasemalla, Berlin, Saksa, 10243

Berghain

Eräs Euroopan parhaista tanssiklubeista, joka sijaitsee entisessä Itä-Berliinin voimalaitoksessa, Berghainista on tullut klubivieraiden keskus ympäri maailmaa valtavalla pääkerroksessa, erinomaisella äänijärjestelmällään ja hämmästyttävällä kokoonpanollaan pumppaavia DJ:itä. parasta musiikkia.

Yläkerrassa on Panorama Bar, jossa on hieman sivistyneempi tunnelma ja upea kaupunkinäköala. (Laboratorio, vain miehille tarkoitettu seksiklubi, on erillinen paikka kellarissa, jossa on oma sisäänkäynti ja jono.)

Berghain aloitti toimintansa homoklubina, mutta nyt se houkuttelee sekalaista yleisöä. Jotkut sanovat, että homona oleminen, 20-luvun puolivälin tai sitä vanhemman näköinen ja tummemmat värit (ei mitään liian näyttävä) parantavat mahdollisuuksiasi päästä sisään. Humalassa saapuminen on ehdottomasti ei-ei. Mutta kun olet sisään, kokemus on hämmästyttävä.

Lue lisää kuinka päästä Berghainiin tästä.

Arkisin: Panorama Bar: pe,la klo 00 alkaen

Viikonloppu: Berghain: pe: 22:00 - 6:00; La klo 23 - ma 59

Lähin asema: U: Warschauer Straße; S: Ostbahnhof; Bussi 240: Franz-Mehring-Platz

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta Berghain Club & Panorama Bar
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 72 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

M
M

1-Sep-2019

Fantastinen teknotemppeli, vaikkakin homoja vähemmän ajan myötä

Berghain on varmasti maineensa mukainen, niin hyvässä kuin pahassakin. Kumppanini ja minä teimme matkoja Berliiniin joka kesä viime vuosien aikana, ja meillä on ollut siellä mahtavia vierailuja joka vuosi. Vaikka minun on sanottava, että siitä on tulossa kesytetympi ja vähemmän homoja joka vuosi. Takana ovat ajat (jopa vain neljä tai viisi vuotta sitten), jolloin ihmiset, homot tai heterot, tekivät sitä ulkona pohjakerroksen loungessa. Vaikka päätanssilattialla on varmasti vielä melkoinen joukko tai homomiehiä (ja sen vieressä oleva takahuone on edelleen homotoiminnan keskus), sanoisin yleisesti, että yli puolet joukosta on heteroseksuaaleja teknofaneja. Minun on kuitenkin sanottava, että siellä olevat heteromiehet ovat yleensä melko viileitä ja "hetrojoustavia". (Viimeisimmällä vierailullani tanssin söpön miehen kanssa, joka huolimatta siitä, että hän oli siellä tyttöystävänsä kanssa, suuteli minua pitkään). Tapahtumapaikka ei todellakaan ole hienostunut, melko teollinen ja kylmä, mikä tekee siitä ärtyisämmän. Kertavierailta, jotka ovat järkyttyneet siitä, että heidät hylättiin, puuttuu varmasti pointti. Ihmiset kääntyvät pois ilman erityistä syytä (varsinkin kun jono on pitkä), se on Berghainin jonon luonne. "Hyvin pukeutuvat silmät" eivät todellakaan pääse sisään todennäköisemmin kuin röyhkeästi pukeutuneet keski-ikäiset jätkät halvassa t-paidassa (itse asiassa väittäisin, vähemmän todennäköisemmin), eikä sillä varmasti ole mitään tekemistä kielen tai rodun kanssa. Kumppanini ja minä olemme vierailijoita, jotka eivät puhu juuri lainkaan saksaa, yksi meistä on näkyvä vähemmistö, eikä meillä ole koskaan ollut ongelmia. (Meidät on käännetty pois pari kertaa, mutta olemme päässeet sisään onnistuneesti, sanoisin, että 80 % ajasta.)
R
Rick

19-Aug-2019

Maailman paras tanssiklubi

Tänä keväänä menimme mieheni kanssa Berghainiin ja läpäisimme turvatarkastuksen ja maksoimme sisäänpääsymme, suuntasimme teknon ihmemaahan. Tämä on valtava klubi, jossa on kaksi kerrosta, ylempi on Panorama-baari, joka soittaa housemusiikkia ja pääkerroksessa. Ympärillä on runsaasti rentoutumistiloja ja useita baareja. Tähti tässä on musiikki, he saavat parhaat DJ:t ympäri maailmaa soittamaan täällä, eivätkä he petä. Upea tekno, jossa on lattia täynnä erilaisia ​​ihmisiä, jotka vain leikkaavat irti ja pitävät hauskaa. Hieno äänijärjestelmä. Täällä on paljon homomiehiä ja ihmisiä ympäri maailmaa ja kyllä, paljon berliiniläisiä. Sitä on kutsuttu yhdeksi maailman parhaista klubeista, hyvästä syystä, hyvä henkilökunta, hyvät juomat ja aivan uskomaton musiikki. Erittäin suositeltavaa.
R
Rick

16-Aug-2019

Uskomaton teknon ilta

Mieheni ja minä pääsimme Berghainiin ja päästyämme turvatarkastuksen läpi maksoimme ja pääsimme yhteen maailman parhaista klubeista. Tämä paikka on käynnissä. Hyvä olut, upeat valot ja maailman parhaat dj:t. Ihmiset siellä ovat ystävällisiä ja tapaamme ihmisiä kaikkialta maailmasta. Musiikki on todellakin esityksen tähti. Tämä on paras klubi, jossa olen koskaan käynyt. Kyllä, ovi tulee valikoivaksi, kun se on kiireinen, mutta jos pääset sisään, sinut kuljetetaan. Suosittelen.
E
Enric

24-Nov-2018

Matkailukohde". Se on vitsi!

Epäjohdonmukainen, amatöörimäinen ja väärennetty "valikoima". Tämä EI ole homoklubi, enkä usko, että todellinen berliiniläinen uimari edes yrittää päästä tähän turistinähtävyyteen. Tule, näet siellä laihoja hyvin pukeutuneita suoria pilkkuja! Todelliset asiat tässä kaupungissa tapahtuvat maan alla.
G
Gianmarco

28-Oct-2018

Nöyryyttävä

Luulen, että homoyhteisö on ystävällistä ja avointa... no, tämä klubi ei todellakaan ole.
M
Michele

28-Oct-2018

Elämäni huonoin kokemus.

En ymmärrä, miksi tämä paikka on lueteltu täällä homomatkailijoiden oppaassa. Se oli pahin ja nöyryyttävin kokemus, jonka minulla oli elämässäni homopaikassa. Kolmen tunnin jäätymisen jälkeen, kun he olivat 3-prosenttisesti heteroiden tekemiä, muutamat aivokuollut heterot hylkäsivät minut sisäänkäynnillä sanaakaan. Ei sanoja, ei selityksiä. Olimme kaksi yhdessä, molemmat homoja, kumpikin kieltäytyi. Näin myös erittäin karkean kohtauksen, jossa henkilö kieltäytyi sisäänkäynnistä ja työnsi hänet väkivaltaisesti maahan yksi näistä aivokuolleista vartijoista. Joten miksi tämän paikan listaaminen tänne ja saada homomatkailijat tuhlaamaan aikaa ja terveyttä, voi vain ehdottaa muita homomatkustajia välttämään tätä nöyryyttävää ja hyödytöntä kokemusta.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.