Body Bio

Body Bio

Sijainti-kuvake

Kingosgade 7, Kööpenhamina, Tanska, 1623

Pieni, pimeä kellarikerroksen risteilyklubi, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki sukupuolet, mutta houkuttelee enimmäkseen homo- ja biseksuaalisia miehiä. Body Biossa on mökkejä, sokkelo, pimeä huone, leikkialue ja ilmainen internetkahvila.

Saunatilat ovat käytettävissä (lisämaksu). Edullisempi sisäänpääsy 40 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä Kööpenhaminan päärautatieasemalta.

Arkisin: klo 12-12

Viikonloppu: klo 12-12

hinta Body Bio
3.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 133 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

B
Bi

15-Apr-2022

Non-stop toimintaa!

Tämä paikka oli elossa! Meni torstai-iltana, ennen pääsiäisviikonloppua. Huippuvinkki: Tarkista aktiivisuustaso Google Mapsista ennen sinne menoa. Minulla kesti muutaman minuutin löytää ovi, se on muutaman askeleen alapuolella ja helppo ohittaa pimeässä. Korttimaksut hyväksytään. Suurin osa paikasta on pimeää ja käytävät ahtaat. Mutta toiminta on jatkuvaa! Glorhole-alue on erityinen, keräsi melkoisen väkijoukon. On mökkejä, joita voi käyttää yksityisaikaan. Voiteluvoiteita ja kondomeja on helposti saatavilla. Kaiken kaikkiaan kunnollinen paikka, kun se on täynnä. Menisi ehdottomasti takaisin.
G
Göran

25-Oct-2021

Cruising

Tämä on pahin paikka, jossa olen koskaan käynyt! Homoristeilyklubi, jossa on melkein vain heteroelokuvia. Huono ilmanvaihto ja kaveri vastaanotossa oli töykeä. Lähdin 15min jälkeen. Älä mene sinne!
P
Petr

16-Oct-2019

Turvaseksiä pitäisi kannustaa!!!!

Paikka on ok, erittäin huomaamaton. Se on vanha, mutta en koskaan tuntenut hajua. Vastaanoton kaveri partioi silloin tällöin siivoamassa kopeja ja pimeitä alueita. Yleisöä oli odotetusti paljon vanhoja miehiä, mutta myös nuoria miehiä. Useita nurkkia ja koppeja pitää hauskaa, rintareppu, videoita kaikkialla (useimmat suorat pornovideot, heidän pitäisi toistaa enemmän homovideoita). Huomasin, että monet ihmiset pitivät BB-hauskaa. Tiedän, että melkein kaikki ovat PrEP:ssä, mutta nyt! On monia muita sukupuolitauteja, joilta meidän pitäisi suojautua! Se sai minut hieman järkyttymään. Myös käytännesäännöt on muistutettava. Kun EI tarkoittaa EI. Älä vaadi. Monet töykeät kaverit eivät välitä, kun sanot huomaamattomasti ei, ja he seuraavat sinua jatkuvasti yrittäessään koskettaa sinua. Niin huono. Menetät aikasi. Valittavana on monia muita miehiä. Jatka eteenpäin!
F
Frantz

13-May-2019

kupla

Hauska paikka, jossa on paljon toimintaa. Erittäin suositeltavaa. Rakastan paikkaa. Sekoittaa iät, mutta enimmäkseen vanhemmat.
K
Ken

29-Dec-2018

Maanläheinen

Maanläheinen paikka tavallisten ja maanläheisten ihmisten kanssa. Se on tavallaan muhkea ja ruma, mutta sitten taas, se on minulle, mikä tekee siitä jännittävän, vähän kuin aikavyöryä. Kaikenlaisia ​​miehiä, nuoria, vanhoja, siltä väliltä. Menen sinne tänään ja olen valmis...
M
Mike

23-Dec-2018

Hauska vierailun arvoinen paikka

Tämä on hauska paikka käydä Kööpenhaminassa kuumaa aikaa. Huoneita on useita - yhdessä huoneessa on kaksitasoinen joukko kohotettuja loistoreikiä, joista sukat voivat katsella, toisessa huoneessa on labyrintti, jossa on pieniä yksityisiä hyttejä ja koppeja, joissa on lukittavat ovet, toisessa huoneessa on enemmän loistoaukkoja. Vaikka teoriassa voit käyttää "saunaa" ja laittaa pyyhkeen päälle, suosittelen, että pidät vaatteet päälläsi kuten useimmat täällä tekevät. Se on todella seksiklubi, ei sauna. Mutta se on ehdottomasti hauska seksiklubi ja loistava suulliseen toimintaan! Eri-ikäisiä, mutta minulla oli söpöjä miehiä, jotka imivät minua useita kertoja loppuun asti. Parhaat ajat näyttävät olevan arki-iltapäivät kolmen jälkeen ja viikonloppuiltapäivät. Palaan ehdottomasti takaisin seuraavan kerran, kun olen CPH: ssa.
O
Olbre

17-Aug-2018

Dégueulasse!

Olemme kaksi ranskalaista Kööpenhaminassa. Se on likainen paikka kellarissa (kellarissa) ilman tuuletusta tai ikkunaa. Lattia on peitetty kuvottavalla vanhalla matolla. Paikka on ahdas, hyvin pimeä. Se on sotkua vanhojen inhottavien ihmisten kanssa, keski-iän on oltava vähintään 60 vuotta. Tämä ei ole ollenkaan sitä mitä odotamme, kun näemme otsikon "Sauna". Ihmiset ovat pukeutuneet ja kävelevät ympäriinsä. Vietimme siellä 10-15 minuuttia, joten olimme pahoin. Tätä paikkaa on vältettävä.
P
Pete

8-Jul-2018

Huono kokemus ja kallis

Kävin siellä eilen. Varmistin, että käyn myös saunassa. Omistaja näki, että olin nyrkkilaukaisija, ja laskutti reilut 150 DKK, jotta saan myöhemmin selville, että sauna oli täysin pieni ja hyödytön. Video oli kuitenkin ok, mutta monissa kopeissa oli video pois päältä. Jos pidät vanhemmista miehistä, tämä on oikea paikka. Mutta keskimäärin he ovat liian vanhoja.
S
Silke

5-Apr-2018

Enimmäkseen jännittävää

Olen nauttinut paikasta, mutta joskus siellä saattaa olla muutamia huonosti käyttäytyviä, loukkaavia ja jopa töykeitä miehiä. Sopii sekä homoille että heteroille (ja kaikille niille), jotka pitävät parempana vain yhdentyyppisiä seksuaalisia olentoja. Jotkut voivat olla jopa alueellisia. Useimmiten se on kuitenkin ok. Meidän tulee tietysti aina pyrkiä parempiin käytöstapoihin, olla avoimempia, mukavampia ja kunnioittavampia toisiamme. Monet pitävät paikasta ja se on suosittu. Joskus voi käydä hyvä tuuri ja nauttia todella upeasta kokemuksesta. Vanhat miehet ovat erityisen jännittäviä, mutta tämä on tietysti makukysymys. ;)
D
David

12-Aug-2017

Kuuma paikka

Tämä paikka on vähän nuhjuinen. Mutta jos olet avarakatseinen, löydät täältä melko kuumia miehiä ja vielä kuumempaa toimintaa. Häpeä, että kirjoitat "joskus täynnä vanhoja miehiä" - se voi olla todella jännittävää!
D
Doran

23-Aug-2016

gaymanwalking

Tämä paikka oli ennen erinomainen. Mutta se on mennyt hieman alamäkeen viime vuosina. Onnea voi silti käydä kummallisissakin tilanteissa, mutta joskus se on täynnä vanhoja miehiä.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.